מה קורה פה אנשים ?????

jackiv

New member
מה קורה פה אנשים ?????

כולה חודשיים לא הייתי פה והכל השתגע? מזל שבאתי מהמזרח אז אני עדיין בשאנטי,כי אם לא יש לי לב חלש. המועדון באילת נסגר???????????????? אני לא מאמין. תעזבו אותי אני חוזר למזרח שם יותר רגוע.שם גם לא אוכלים אחד את השני. הקיצר זה הזמן לעשות Cutaway הא??? אוהב אתכם ג´קי

oferbar

New member
כן, בעיקר בצפון קוריאה ../images/Emo8.gif

שמענו שמה זה רגוע שם! לא נורא, יש לך עכשיו חודש להיות בשאנטי...

jackiv

New member
הסרט כמובן

אחרי יותר מחודש במזרח כשהכל אופוריה ורגוע וישראלים כן חיים בשלום אחד עם השני ועם הסביבה שלהם וקצת שוכחים מהמצב המחורבן של המדינה הזו ועכשיו לחזור לכאן וגם לגלות שנסגר מועדון צניחה בארץ וגם שיש לי מילואים חודש הבא שאורכם כאורך הטיול שלי??????????? למרות שלא צנחתי באילת למעלה משנה מאותם סיבות שרבים כאן לא צנחו שם,עדיין יש לי סנטימנטים למקום (למקום לא לבעלים ).שם "גדלנו" אני ואתה ודן מרדכי וסרגיי ועוד אנשים רבים וטובים.אני מקווה שזה לא מבשר את עתיד הספורט בארץ.דרך אגב אני מקווה שבקרוב נחזור ל"ישיבות" שלנו עדיוס אחי.זה הדבר היחידי שהיה חסר לי חוץ מאמא שלי כשהייתי בחו"ל. ג´קי

jackiv

New member
כן חיה אחת בצורת הבוס שלי בעבודה

ששר לי שאם אני לא חוזר עכשיו אני יכול להישאר שם.

duckwind

New member
על מה אתם "יושבים" בדיוק?

יפה, יפה מאוד... אין דבר יותר נכון מאשר לנהל "ישיבה" רצינית בנושאים אקטואליים ובמיוחד כשחוזרים מחו"ל וצריך להתעדכן. הנושאים שעליהם אני ממליץ - נושאים שידונו בישיבה עצמה: - רעפים בבניה המודרנית - כן או לא? - עיקור חתולי רחוב - עכשיו ולפני שיהיה מאוחר! - השימוש ב"סוניפלייסטיישן" כאמצעי להוצאת אגרסיות... - אכילה מופרזת של קטניות - תופעות לוואי. - מצבה של קבוצת מכבי תל-אביב ומעמדו הרופף של המאמן - שימוש ב"פרוזאק". - תרחישים שלא קרו במסעותיו הרבים של בינימין מיטודלה... - מין בין קרובי משפחה - הגבול הדק בין טמטום לתאווה. ועוד ועוד. "ישיבה מהנה"

jackiv

New member
הלוואי שהיינו כאלה מתוחכמים

הישיבות שלנו מסתכמות בנפילה מאוד מהירה כשאנחנו מנסים להראות כאילו אנחנו יושבים ותוך כדי כך מנסים להיות אחד מול השני כשזה קורה,למרות שניסינו לנהל פעם דיון אינטלקטואלי במהלך הישיבה אבל זה נגמר כמעט באסון אז הפסקנו עם זה בערך ב-5000 רגל.

a d i o s

New member
תאמין לי שאני מחכה לזה בקוצר רוח

הישיבות כן אבל יותר מזה אני נזכר בצניחת fun שזה היה משהו מטורף.

למעלה