מה קורה עם אני מתאמן ומתאמן ולא משתפר מה עושים אז ריבונו של עולם תגידו לי בבקשה
P pooltool New member 13/1/06 #1 מה קורה עם אני מתאמן ומתאמן ולא משתפר מה עושים אז ריבונו של עולם תגידו לי בבקשה
9 9ball master New member 13/1/06 #2 פונים למדריך ש... יאמן אותך וישפר את הישגך.... זה נכון לכל תחום בחיים אז למה שזה לא יהיה נכון לביליארד
פונים למדריך ש... יאמן אותך וישפר את הישגך.... זה נכון לכל תחום בחיים אז למה שזה לא יהיה נכון לביליארד
P pooltool New member 13/1/06 #5 ממממ.. אולי זה הבעיה יכול להיות שהוא לא המורה הכי טוב לי אישית אבל עדיין הוא הבנאדם הכי מקצועי שאני מכיר
ממממ.. אולי זה הבעיה יכול להיות שהוא לא המורה הכי טוב לי אישית אבל עדיין הוא הבנאדם הכי מקצועי שאני מכיר
9 9ball master New member 13/1/06 #6 אני מקווה שאתה לא.... מתכוון למר יוסי לוי - מאמן בכיר מהאקדמיה לביליארד של מועדון הקיוז והאיגוד.....
P pooltool New member 13/1/06 #9 אני מעריך את הידע שלו אבל אני מדבר על בנאדם שחי נושם ומחרבן ביליארד שלא לדבר על זה שהוא המאמן האישי והבלעדי שלי וזה הדרך היחידה שאני יכול ללמוד אני צריך הרבה צומת לב
אני מעריך את הידע שלו אבל אני מדבר על בנאדם שחי נושם ומחרבן ביליארד שלא לדבר על זה שהוא המאמן האישי והבלעדי שלי וזה הדרך היחידה שאני יכול ללמוד אני צריך הרבה צומת לב
9 9ball master New member 13/1/06 #10 אני מקווה ש... הוא שם גיר לפני שהוא "מחרבן" ביליארד, אחרת זה עלול לכאוב....
9 9ball master New member 14/1/06 #13 אם יש לך... בעיה עם חוש הומור אז תגיד ואני אפסיק ואגיב רק בצורה רשמית ויבשה