מה קורה עם...?

מה קורה עם...?

תגידו אתם יודעים מה קורה עם העונות החדשות של ג`ק וג`יל,דוסון קריק וחברים?

cosmic523

New member
באמת כדאי שחברים תחזור

על דוסון וג`ק וג`יל אני מוותרת בכיף, אבל חברים.... אחרי סיינפלד היא בפירוש הסיטקום האהוב עלי, ואם יש פה מישהו שרוצה להתחרות בציטוט פרקים שלמים ושאלות טריוויה קטנוניות - אני הכתובת. וספיר, יש לי משהו נחמד, אם כי קצת ארוך ולא ממש אוהד, על ג`ק וג`יל. אם את רוצה, אני אשלח לך.

בקשר לג`ק וגי`ל ...

כן, תשלחי לי אבל ICQ עדיין אין לי אז אני מקווה שתוכלי לשלוח לי באיי מייל ובכיף אני אתחרה איתך על חברים. נ.ב -אני בלתי מנוצחת.

cosmic523

New member
השלימי את המשפטים הבאים:

ואת יכולה גם לציין מי אמר למי: 1. we were on a 2. he`s her 3. gum would be 4.and that, my friend, is what I call 5. now I`ve seen זהו להפעם, תחשבי טוב, ותעני בזהירות.

נראה שיש לי מתחרה רצינית

1.PROFECTION 2.לא יודעת תני לי עוד רמז 3.BREAK(אל תגזימי) 4.אין לי מושג 5.עומד לי על קצה הלשון ואני לא מצליחה לגלות טוב אולי בפעם הבאה תהיה לי יותר הצלחה ושאלה אחת לסיום: איך קראו לבעל הקפה שהיה לפני גונתר?

cosmic523

New member
לא יודעת, אבל זה ``אבא`` של אלף...

ועכשיו לתשובות המלאות: 1. we were on a break אמר רוס לרייצ`ל אינספור פעמים, ואפילו האיש במטוס ללונדון אמר לה את זה. 2. he`s her lobstar אמרה פיבי על רוס ורייצ`ל, כהסבר ללמה הם חייבים להיות ביחד. 3. gum would be perfection אמר צ`נדלר לעצמו כשנתקע בכספומט עם הדוגמנית של ויקטוריה סיקרטס בזמן הפסקת החשמל. 4. and that, my friend, is what I call closure רייצ`ל בפלאפון למזכירה של רוס, גומרת איתו בעודה שיכורה. 5. now I`ve seen everything אמרה פיבי לעצמה, בחתונה של גרושתו של רוס והמאהבת הלסבית שלה, מה שגרם לרוח שנכנסה בה לעבור לעולם הבא. עוד חידה: איך קוראים לשכן שגר מתחת לדירה של מוניקה ורייצ`ל, ואיך גרים לשכן שגר בבניין מולן והן צופות בו? H-)

טוב אז ככה...

קודם כל הפרק שרייצל אומרת בדייט שלה לרוס בפלאפון AND THAT MY FRIEND היה פשוט פרק גדול שראיתי אותו מלא פעמים ואני ממש מאוכזבת מעצמי שלא ידעתי את התשובה ובקשר לחידות שלך לשכן אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל אני זוכרת שהוא היה מעצבן ושהוא מת בסוף והתשובה לשאלה השנייה זה THE UGLY NAKED GUY וכמה שאלות בשבילך : 1.איך קראו לסבתא של רוס ומוניקה שנפטרה(רמז :זה היה בפרק שבו היה את החידון בין צנדלר וגואי לבין מוניקה וריצל) 2.איך קראו לאשתו הלסבית של רוס ולחברתה? 3.איך קוראים לגבר שאותו ריצל נטשה בחתונה ולשושבינה של ריצל שבסוף הוא התחתן איתה? ודרך אגב איך קוראים לך?

cosmic523

New member
תשובות

לסבתא קראו נדמה לי ננה, לא? גרושתו של רוס והמאהבת שלה הן קרול וסוזן. לארוס לשעבר של רייצ`ל קוראים בארי, אבל שכחתי איך קוראים לאישתו החדשה. והשם שלי.......חסוי...... (מאוד מסתורי) אגב, לשכן שגר מתחתם קראו מיסטר הקלס, והוא אכן מת, וטוב שכך.

אז לתשובות...

לסבתא קראו אלתיאה(SHE HAS A REAL NAME זוכרת?) ולחברה של בארי קראו מינדי ונתן לך שאלה לסיום: איך קוראים לשחקנית שגואי יצא איתה וצנדלר אחריזה גם יצא איתה ולמה צנדלר חשב שהיא בוגדת בו?

cosmic523

New member
וואו

קשה, קשה... לא זוכרת איך קראו לה, אבל ג`ואי חשב שהיא בוגדת בו לפי ``מדד המשיכה בזמן ההצגה`` שהוא פיתח... ושאלה אילך: למה כולם חושבים שצ`נדלר הומו? זה לא אמור להיות קשה. קיבלת את האי מייל שלי?

לא קיבלתי

קיבלתי את ה אי מייל שלך אבל כשפתחתי את הקובץ זה פתח לי מסך ריק את יודעת אולי למה?

למעלה