מה קורה עם 7X17 ?

אממ.. בטח שאלו... אבל שוב...

תגידו... איך הולכים הפרקים הבאים של באפי, כמה שבועות בין פרק לפרק, מישהו יודע?

ANGEL N

New member
זה יקח קצת זמן...

לפי מה שאני יודע הוא ישודר מאמצע אפריל. הסידרה אמורה להסתיים מתישהוא במאי, אם אני לא טועה בסביבות ה-20/5. קח משם 5 שבועות אחורה ותגיע למועד השידור! בינתיים יש את "אנג'ל" בשידור שבועי ללא הפסקות, תתנחם בזה!

אין סדר קבוע

בדרך כלל כל שבוע, אבל מדי פעם עושים הפסקות של שבועיים שלושה בשביל שלא לגמור מהר מדי את הסדרה

ANGEL N

New member
לפי מה שאני יודע....

הולכת להיות עכשיו הפסקה קצרה, ואז הולכים לשדר את 5 הפרקים האחרונים ברצף, כאילו בכל שבוע פרק אחד במשך 5 שבועות. השערה שלי לגבי הענינים שמתפתחים... (אין כאן ממש ספויילרים כי זו רק דעתי - אין לי שום מידע בנושא) שימו לב שעוצרים את הסידרה עכשיו בשידור שלה ובעצם בעצירה הזו הם ישוו בין הפרקים של "באפי" ו"אנג'ל" מכאן אפשר להסיק על קרוס אוברים בחמשת הפרקים האחרונים. אחחחחחחח נראה לי שאלו הולכים להיות פרקים משובחים ביותר!!! איזה באסה שאני רק בתחילת השישית עכשיו

matanbu

New member
אגב המסרים לא עולים לי

אבא שלי שלח את הדיסקים.. אז אני מקווה שהם יגיעו בקרוב! :) GET UR HOPES UP! :)

avivino

New member
מה קורה עם 7X17 ?

מישהו יודע האם הפרק שודר אתמול? בעקרון באתר הרשמי של UPN כתוב שהפרק אמור היה להיות משודר אתמול...

Better Man

New member
תאריכים ל6פרקים האחרונים של באפי

717 ישודר ב- 25 במרץ 718 ישודר ב- 22 באפריל 719 ישודר ב- 29 באפריל 720 ישודר ב- 6 במאי 721 ישודר ב- 13 במאי הפרק האחרון בסדרה ישודר ב- 20 במאי זהו

Better Man

New member
../images/Emo58.gif לשם הפרק האחרון בסדרה

לא ממש ספויילר, אבל מי שלא ראה את העונה השביעית עדיף שלא יקרא למטה. לפרק יקראו chosen(נבחרת),שם מאוד מאוד מבטיח, יכול להיות שבאפי ופיית' ימותו בסוף ומישהי תחליף אותן?, נזכה לראות את הקוטלת הבאה?, אולי כבר ב20 במאי נדע מי תקבל ספין אוף, קנדי אולי? אולי. אני בכל אופן מת לדעת כבר למי התכוונו בשם הפרק,מי הנבחרת? אני לא חושב שאני אצליח לעמוד בספויילרים
זה יהיה קשה

למעלה