מה קורה עם תפוז?

מה קורה עם תפוז?

זה אצלכם גם? בילתי ניסבל כבר אי אפשר בכלל להכנס שעות על גבי שעות.

Rainbow100

New member
אם על הבן שלי, אז לא התקשר עדיין.

אתמול בזמן מסע היו לו כאבים חזקים מאד. התעקש לסיים אותו ואז נישלח לנוח קצת. אמר שילך היום לרופא, אבל בכל מצב ישאר בגולני. מחכה לטלפון.

סמדר בנ

New member
כן, לבן שלך, וטעיתי בקישור ../images/Emo9.gif

מקווה שייבדק - עם גב לא כדאי לשחק.

../images/Emo192.gifסוף סוף התקשר הילד ..

שבוע קשה עבר על הטירונים. סופו מסע של 20 ק"מ ואלונקות בק"מ האחרון. שאלתי היא כזו... הבנתי מדברי הבן - שהיה מאוד מאוד קשה.( לטירונים) כשהם נשאו את האלונקות הם התפרקו כבר. הוא עזר להם לסחוב. ואסור לו.( יעני מ"כ) מה זה אומר? שאין לו אישיות של מפקד? שהוא חננה כשהוא רואה סבל? או שהוא מפקד ניפלא?. לא יודעת. אני רוצה תיעצות .אני בהתלבטות.

הוא יותר בכיוון האנושיות

לדעתי, אם הוא עזר זה בסדר כל עוד הוא ראה לנכון אז בסדר גמור. כנראה היה הצורך בזה.

Rainbow100

New member
מה זה אומר על הבן שלך ? פשוט מאד

שהוא מפקד אנושי. כמפקד יש לו מקום להפעיל שיקול דעת וזה בדיוק מה שהוא עשה. כן, גם לו יש פקודות שהוא צריך למלא אבל, בכל כלל יש יוצאים מן הכלל, ואם על פי ראות עיניו, על פי הסיטואציה שנוצרה שם תוך כדי סוף המסע בקילומטר האחרון, הרגיש שכאן כבר לא תעזור טפיחה על השכם לא יעזור עידוד מילולי, אלא יש צורך בעזרה פיסית מסויימת, אז זה בדיוק מה שמפקד טוב צריך לעשות להפעיל שיקול דעת ולפעול על פיו. לרובוט יש מערכת של כללים שהוא עובד רק על פיה. הבן שלך הוא בן אדם !! היי גאה בו.

oshiko

New member
חשבון רווח:הפסד

בין המטרות העיקריות של חינוך טירונים: -- ערבות הדדית ועזרה לחברים -- הטמעת הסמכות הפיקודית בנושא הראשון הוא נותן דוגמא אישית - נראה לי שזה רק תורם לכך באופן חיובי. הייתי אומר שזה בסדר כל עוד זה לא פוגע בסמכותו כמפקד, כלומר לא הופך ל"סחבק" ברמה שקשה לו להשתמש בסמכותו ולגרום לחיילים לבצע את הפקודות שהוא או אחרים אחר כך ייתנו להם.

מעוז מה ההתלבטות שלך?

במקום בו אני עומדת, אמא של טירון, בעיני הוא מפקד נפלא. הוא כנראה לא שכח את התקופה שהוא היה טירון והרגיש את הקושי והסבל של הטירונים שלו. חננה? אין לו אישיות? הוא גדול הוא גדול הוא גדול (מכירה את המנגינה?). בעיני זה הגדולה של מפקד, קשוח עם רכות הכל בהתאם לנסיבות ובהתאם למה שצריך. כמו שאומרים "צבר" דוקרני מבחוץ ורך מבפנים. אני פשוט לא מבינה על מה ההתלבטות שלך... מעבר לבינתי. ויש לי שן בינה אחת.

סמדר בנ

New member
ממה את מוטרדת?

הוא כבר הוכיח את עצמו בזה שנשלח לקורס מפקדים ונבחר לפקד על טירונים. אם בחר לעזור לטירון שהתקשה אני בטוחה שהפעיל שיקול דעת. חוץ מזה - מה זה אישיות של מפקד?

הגיע לחמשוש!!!

סוף סוף , אחרי שנוספו לי עוד כמה שערות לבנות הוא יצא מההתנחלות. "היה בסדר", הוא אומר "חוץ מכמה שקיללו אותנו וזרקו אבנים(לא רק בעמונה) וחוץ מזה שלא היו מים למקלחת. היה קפוא, אבל בסדר..." התקלח ונסע לחברה. בקושי הספקתי להסניף, אבל הוא בבית. סוף שבוע רגוע לכולם. החלמה מהירה לחולים, ולעציון שמצפין, אני מאחלת שתצליח, למרות הכל, לראות את הבן.

י רדן

New member
מעוז, מה זה אומר עליו? שהוא אנושי

ורגיש למצוקותיהם של חייליו.. בא לי לחבק אותו.. הוא פשוט מקסים.

למעלה