מה קורה עם רוב? זה שהיה מקום שני... מישהו יודע מה קורה איתו עכשיו?
1 18דניאן18 New member 29/10/05 #1 מה קורה עם רוב? זה שהיה מקום שני... מישהו יודע מה קורה איתו עכשיו?
D dulcechica1 New member 29/10/05 #2 האמת היא לא ניראה לי שהוא היצליח אחרי התוכנית יכול להיות שהוא ביכלל לא ניסה להיכנס לעולם הדוגמנות שוב...כי אני חיפשתי עליו חומר ולא מצאתי כלום...שום דבר מאז התוכנית...
האמת היא לא ניראה לי שהוא היצליח אחרי התוכנית יכול להיות שהוא ביכלל לא ניסה להיכנס לעולם הדוגמנות שוב...כי אני חיפשתי עליו חומר ולא מצאתי כלום...שום דבר מאז התוכנית...
S SuperKeren New member 30/10/05 #4 כן, אבל זה שלא מצאנו מידע עדכני עליו באינטרנט לא אומר שהוא לא עושה כלום... אני מניחה שהוא ממשיך ללמוד משפטים ובטוח מחלטר כדוגמן או משהו כזה... למרות שאין לי מושג. הוא יהיה ממש פספוס אם הוא לא ימשיך כדוגמן (גם אם זה מידי פעם בשביל הכסף) לדעתי...
כן, אבל זה שלא מצאנו מידע עדכני עליו באינטרנט לא אומר שהוא לא עושה כלום... אני מניחה שהוא ממשיך ללמוד משפטים ובטוח מחלטר כדוגמן או משהו כזה... למרות שאין לי מושג. הוא יהיה ממש פספוס אם הוא לא ימשיך כדוגמן (גם אם זה מידי פעם בשביל הכסף) לדעתי...
K koral669 New member 31/10/05 #7 כן מה לא ראית בתצוגת אופנה איזה "מדהים" הוא רוקד? חחח דיי לא יפה לצחוק על רובי
S SuperKeren New member 6/11/05 #10 זו השמועה... אבל הוא לא מופיע באתר החברה ואין עובדות לאישור השמועה אז... טוב נו, תמיד אפשר להרים אליו טלפון ולשאול, הא?
זו השמועה... אבל הוא לא מופיע באתר החברה ואין עובדות לאישור השמועה אז... טוב נו, תמיד אפשר להרים אליו טלפון ולשאול, הא?