מה קורה עם קטן

עמי a

New member
מה קורה עם קטן

אני לא מקורב אבל מימה שקורה בזמן האחרון העסק ניראה כך, מהצד של קטן שתיקה אפשר לאמר שזה כי הוא פגוע אבל תיזכרו שלפני שנתים רוסו גם שתק ושתק ובסוף הלך הכל היה מתוכנן שנה שעברה זנדברג שתק ושתק ואמר ניראה בסוף העונה ושוב הסוף ידוע הכל היה מסודר מראש. קטן שותק, אבל בניגוד לשאר לו יש חוזה עצום והוא לא יותר אלא אם ביתר יציעו אותו חוזה ואז הוא יאמר זה הבית שלי אבל לא רוצים אותי ולכן עזבתי מה שכמובן שטויות. הנקודה המענינת שקטן מרגיש באותה רמה של רוני לוי ולא מבין שרוני מאמן ולא בר פלוגתא שלו הוא ניפגע מכל חילוף כאילו הוא מאמן שני

עמי a

New member
ומהצד של רוני לוי

הוא כמובן לא ישפיל את עצמו אבל מקפיד לאמר שלקטן יש חוזה והוא נישאר גם שחר ניסח את עצמו יש לו חוזה הוא נישאר שימו לב יש לו חוזה אז הוא פה אני חושב ששחר לא מאושר מהחוזה של קטן ורוני לוי גם במצב מסוים יעדיף שקטן ילך אם יבין שזה או קטן או עידן טל. תכלס קטן מרגיש בחיפה כאילו הוא נימני במכבי תא. הוא שחקן ברמה אבל יש בקבוצה לפחות שלושה שחקנים ברמה ג בוהה מימנו. האימור שלי שרוני לא ילחם כדי שהוא ישאר במיוחד שרוסו אמור לבוא והגיע זמן ארביטמן. הכי חשוב שלא ילך לביתר

ירוקה מהכרמל

Well-known member
השמועה אומרת...../images/Emo17.gif

שקטן כנראה לא ימשיך בחיפה ויש אפילו מצב שיעבור לבית"ר(
) במיוחד אם זנמברג יעבור לאירופה (יש תרחיש כזה...) אבל היו גם דיבורים על זה שהוא יעבור למכבי ת"א...בקיצור השאלה היא האם באמת השתיקה שלו- היא שתיקה כהודייה או שמא הכל עדיין לא ברור ..ואכן אין ספק שיש מתיחות גדולה בינו לרוני...נצטרך לחכות להתפתחויות...

אסִי

New member
לא קורה כלום

קטן היה במכבי חיפה ויישאר במכבי חיפה. וכן, אם זה כל כך מה שמעניין את כולכם, הוא ימשיך לקבל את ה-450 אלף דולר לעונה.

עמי a

New member
אתה מדבר לא לעינין

זה לא מענין אותי כמה הוא מרויח לבריאות אבל הוא מיתנהג כמו גנסטר עושה רוח מה הקטע עם התקשורת ורוני לוי? מחליף אותו עושה פרצוף מקבל ביקורת יורד למחתרת די עם זה שיצא בהודעה קודם שהוא מבין את מקומו ומתנצל על הקטע של החילוף ויצהיר איפה הוא ישחק ולא דרך מקורבים. הלואי והוא ישאר אבל צריך לאמר את האמת הוא נתן עונה לא טובה והתנהג בחוצפה בכמה מקרים

אסִי

New member
הוא אמר בראיון לפני חודש-חודשיים את זה

הוא אמר שהוא יודע שהייתה לו עונה גרועה, שלא היה לו מזל לאורך כל העונה עם הפציעות, שהוא עלה להרבה משחקים עם פציעות וכאבים, ושהיה לו קשה לחזור לכושר. לגבי עניין הביקורות הוא בחר שלא להתייחס לזה באותו הראיון, אם אני לא טועה. קטן מקבל ביקורות, והרבה. זה לא חדש לו, כי הוא חוטף ביקורות וקללות (גם מהאוהדים שלנו) מאז שהוא עלה לבוגרים של מכבי חיפה. זה שהוא באופי שלו קצת לוקח ללב כל דבר, זה לא אומר שהוא צריך ללכת להתקשורת ולהתפוצץ על כל דבר שמפריע לו ולהיכנס ברוני לוי על חילופים כאלה ואחרים. אם הוא באמת היה פועל ככה, כולנו לא היינו סובלים אותו והיינו דורשים לתלות אותו על המשקוף באחד השערים בקריית אליעזר. אין מה לעשות, קטן נלחץ ולוקח ללב מהרבה דברים. אבל עדיף שהוא יאמר את מה שכואב לו מול רוני לוי או יעקב שחר מאשר שהוא יזרוק את הכל בתקשורת. ואל תאמינו למקורבים שלו או לכל מיני כתבות שנודף מהם ריח רע. אותם האנשים שכותבים את הדברים הללו מנסים כבר כמה שנים להפיל את מכבי חיפה וקופצים על כל עצם שמישהו מהקבוצה זורק להם. הם מסוגלים לקחת סיפור קטן כמו "רוני לוי התרגז על קטן שהשפריץ מים באימון על רביד גזל" ולהפוך אותו ל"סכסוך ענק בין קטן לרוני לוי".

קטן גנגסטר?? ממש לא!

מהיכרות חצי אישית-יניבקטן בחור ביישן,ומעדיף לאכול קובות אצל אמא שלו מאשר להסתוב במועדונים או להבדיל להגיב לכתבות שהומצאו מהאויר. חבל שהקה של מכבי לא סבלני כדי לכבד שחקנים ולמחוא כפיים במקום קלל כמו פלסטינים.

yarivlevi

New member
600 אלף , ווסטהאם משלימה את השאר

וכך זה יהיה גם ב-3 העונות הבאות

eran 89

New member
תאמין לי שהתקשורת עושה מזה הרבה יותר ממה

שזה באמת. למרות שגם אני לא מקורב ולא נעליים.

אסִי

New member
לא צריך להיות מקורב למישהו כדי להבין את זה

רוני לי תמיד מכבד את יניב קטן וכנ"ל יעקב שחר. זה שהם לא מגיבים לכל ידיעה בעיתון שאיזה כתב המציא לפנות בוקר כדי לדחוף עוד כמה שורות במקומות הריקים, זה לא אומר שהם באמת חושבים כך. בעצם, למה סתם לדבר הרבה על כלום, יש תמונה אחת שמסבירה את הכל

למעלה