מה קורה עם קוטג´ ?
C Cottage New member 26/1/03 #7 תודה שכחתי כבר את המילים ובקשר לשירים חדשים- חכה אני עובד על חומר חדש משהו לא מהעולם הזה זה רהגהיי ישראלי עם סיגנון מעורבב
תודה שכחתי כבר את המילים ובקשר לשירים חדשים- חכה אני עובד על חומר חדש משהו לא מהעולם הזה זה רהגהיי ישראלי עם סיגנון מעורבב
K kodman New member 26/1/03 #15 אתם באמת מאמינים שזה הוא? זה בטח אחד מחבורת הקוויקס או איך שלא קוראים לכם פתח יוזר חדש, אבל עדיין באמת יש פה כמה שהגיבו וחשבו שזה הוא? אם זה הוא אני התרנגולת שלו. תבדקו לולים.
אתם באמת מאמינים שזה הוא? זה בטח אחד מחבורת הקוויקס או איך שלא קוראים לכם פתח יוזר חדש, אבל עדיין באמת יש פה כמה שהגיבו וחשבו שזה הוא? אם זה הוא אני התרנגולת שלו. תבדקו לולים.
R rockninja New member 26/1/03 #16 קיקס- לא קוויקס! ולמה תמיד מאשימים אותנו..? זה לא אני זרקתי כיסא מהחלון!.... זה היה איזה ערס אחד שאני לא מכיר...
קיקס- לא קוויקס! ולמה תמיד מאשימים אותנו..? זה לא אני זרקתי כיסא מהחלון!.... זה היה איזה ערס אחד שאני לא מכיר...
R rockninja New member 26/1/03 #18 שמעתי שסופרים רוצה לקנות את קווינס אחרי שהוא הפסיד את הג´י לספייקס