מה קורה עם ינאי

מה קורה עם ינאי

קראתי בעיתון רייטינג שאמיר וינאי נפרדו. האם זה נכון?

חס וחלילה,ממש לא נכון../images/Emo57.gif

אמיר וינאי ביחד מאושרים טפו טפו טפו
ושזה יישאר ככה

ברעות

New member
תשובה ושאלה

כל האתרים כותבים היום על אמיר וינאי ביום ההולדת של קלוד דדיה והם נראים שם ביחד כתמיד אז איך הספיקו ברייטינג כבר להפיץ כזו הודעה? ( תשימי קישור לכתבה שנוכל להגיב. ומישהו יודע האם אמיר ינחה באולפן השקוף של 24?

אין עשן בלי אש

אני מאוד מקווה שאת צודקת, אבל אין עשן בלי אש, נראה לי שאחרי האח הגדול ינאי קיבל ג'ננה תבדקי ממקורות מוסמכים ותדווחי

אני לא אבדוק במקורות מוסמכים

כי אני לא מחטטת בחייהם האישיים של אנשים. מספיק לי שאני יודעת טוב מאוד שזה לא נכון,נקודה

יקירתי

בזה הרגע יש לי את העיתון ביד ואין לי מושג היכן קראת שהם נפרדו אם כבר אז כתוב פה בדיוק את ההפך(זה בהקשר הופעת ההשקה של מיכל אמדורסקי שהתקיימה בשני שעבר) ואני מצטטת: לא החמיצו את האירוע:הגוטמנים,אשר לאחרונה שומרים על מרווחים מצומצמים לאורך כל שעות היממה.נבדקת הטענה שהם קשורים זה לזה בשלשלאות.

את לא מבינה מה כתוב

נכון זו הכתבה ולא הבנת מה כתוב: כתוב שהם מצמצמים את הפגישות בינהם במשך היום(כלומר נפגשים מעט במשך היום) וקשורים בשלשלאות זה לא דבר טוב אלא שהם רוצים להפרד אבל כבולים

זה מה שאת הבנת

או רוצה להבין. כתוב פה במפורש שהם מצמצמים רווחים כלומר נמצאים ביחד כמעט כל הזמן וקשורים בשלשלאות זה מרוב שהם כל הזמן ביחד אז הכתב מתלוצץ ואומר שהם נראים כאילו קשרו אותם.

ברעות

New member
קנידלך רעות צודקת

קניידלך, רעות צודקת!! הבנת הנקרא די בסיסית... וגם המילה הראשונה " הגוטמנים" פירושה שהם ביחד כמשפחה אחת... והשלשלאות הפירוש שלא ניתן להפריד בינהם. אני מורה להבנת הנקרא ( על באמת) אז אין מה לדאוג הם ביחד ונאחל להם עוד שנים ארוכות ויפות

את צודקת

קראתי שוב את הכתבה את צודקת אני מאוד אוהבת את אמיר וחשבתי שמדובר בפרידה נאחל להם הרבה שנים טובות ביחד

ברעות

New member
כל הכבוד לך !

לפעמים בקריאה ראשונה אנחנו מבינים משהו אחר שרק בהתעמקות שניה "קולטים" ש זה ההפך אבל יפה שאת מודה בטעות חג שמח| 4U| ואולי אמיר ייכנס לכתוב לנו חג שמח ויפריח את כל השמועות....!?

OOOO0

New member
כל הכבוד לך!

לטעות זה אנושי,וכולנו טועים,אבל לא כולנו מסוגלים להודות בטעות.עצם זה שהודית בטעות זה יפה מאוד וראוי להערכה!את מוזמנת להישאר כאן איתנו בפורום!
ואני יכולה להרגיע אותך,ממה שהתרשמתי מכתבות שקראתי וכמובן גם מ"האח הגדול",אמיר וינאי הם זוג מאוד חזק ויציב,ושניהם מאוד מאוהבים טפו טפו טפו.
הם גם מיסדו את יחסיהם באמצעות הסכם נישואים ורכשו דירה ביחד.כך שזוגיות כזו לא מפרקים כלכך מהר,בטח לא בגלל תוכנית ריאליטי.מה גם שהתוכנית דווקא הראתה את היחסים של ינאי ואמיר באור חיובי,אז אני לא מוצאת שום סיבה שבגללה ינאי יכול להתעצבן על אמיר בגלל התוכנית.אם כבר,להיפך,נראה שהתוכנית רק חיזקה את הקשר ביניהם.

Jen74

New member
../images/Emo6.gif אני מבינה שהבנת הנקרא לא ממש הצד החזק

אצלך... כל אחד מבין ורואה את מה שבא לו להבין ולראות.

Jen74

New member
../images/Emo140.gifמתנצלת, לא בכוונה לפגוע, זה פשוט הצחיק

אותי הפירוש שלך למה שהיה כתוב. זו הייתה תגובה די אימפולסיבית מצידי ולכן קראתי שוב מה שאני בעצמי כתבתי וזה לא היה הוגן מצידי.

למעלה