מה קורה עם חוק טל??

ניר נגר

New member
מה קורה עם חוק טל??

אני חבר בתנועה שלכם וכן חבר בתונעת בלת"ם (בלי תנאי מילואים) בזמנו עמדתי בצמתים בשביל להחתים לעצומה נגד חוק טל. אני יודע שהגשתם בג"ץ בנושא, אז היו כ 40,000 חתימות. מה קורה עם זה??? מה הסטטוס??? אם כי אני הגעתי למסקנה ששיטת המקל עברה מין העולם (שכולם ישרתו, הדבר הזה לא ישים, מה גם שאני לא מבין למה להיטפל רק לחרדים, הרי 90 % מהחילוניים לא עושים מילואים...) ולכן אנחנו פועלים בשיטת הגזר, תיגמול אנשי המילואים.. בברכה, ומזל טוב על הפורום

muk99

New member
אני גם רוצה לשאול את אדון לפיד אותה

שאלה. אני הצבעתי למפלגת "שינוי" בעיקר עקב הבטחתם לבטל תוך שנה את החוק המתועב והגזעני הזה הקרוי "חוק טל" (או לפרוש מהממשלה). יש להם עוד חודשיים לפני שאני אתחיל לקרוא להם בפומבי רמאים ונוכלים.

ניר נגר

New member
גם אני הצבעתי להם, אבל לא רק בגלל

הסיבה הזו אלה בגלל שהם הצהירו שהם יעמדו לצד המילואימניקים ושיכבת הביניים, לא הייתה ללפיד ומרעיו שופ בעיה בלהעלות את מכסת ימי המילואים ל 43 יום בהינף יד...על זה אני כועס עליהם!!! בנוגע לחוק טל, הוא צריך לצאת מספר החוקים, זה אחד! אבל בל נשכח ש 90% מהחילוניים מתשמטים ממילואים בדרך כזו או אחרת. אז קודם בוא נסתכל על הדבשת שלנו לפני שאנחנו מסתכלים על אחרים...

ניר נגר

New member
אתה מדבר על תנועת בלת"ם?

אנחנו תנועה א-פוליטית. שרוצה רק ברווחת המילואימניקים באשר הם, כי הנושא נמצא בנפשה של מדינת ישראל

בינתיים חוקקו עוד חוקים כאלה

למשל בנובמבר 2002 ביום האחרון של הכנסת חוקקו תיקון לחוק החינוך המיוחד שממש רואים שהוא התבקש גם על ידי המאפיה וגם על ידי האוניברסיטאות והגיע לחקיקה כתוצאה מלחץ שהפעיל בג"ץ ע"י פסיקה מחייבת של השופטים אור ודורנר. בית המשפט העליון מתנהג כמו מפלגה. לדעתי הם מפלגת "רפ"י". התיקון לעיל מבטל את הזכות לפרטיות ולסודיות רפואית בענין ילדים המתקשים בלימודים - צריך לשבת בועדה של מנהלת מורה ופסיכולוגית יחד עם ההורים - והרוב קובע. לועדה יש להביא כל מסמך רפואי שידרש (להציגו בפני המנהלת והמחנכת). הסתדרות המורים מעוניינת במסמכים הרפואיים. זה טוב לביזנס (מי שנפגע מרשלנות רפואית אפשר לתבוע בשמו) למשל אחרי שהילדים עוזבים את בית הספר והולכים לצבא, אפשר למכור את הנתונים שלהם - אולי להרוויח כסף מהמסמכים הרפואיים המגלים רשלנות. ככה בונים אולמות התעמלות.ככה נופלים מטוסים.

למעלה