מה קורה עם ה- DVD של ONE?

naudg

New member
דיברתי איתם עכשיו...

אמרו שעד סוף החודש יגיע לחברה "המסטר" כל ההופעה הערוכה, והם ישכפלו אותו וכניראה בתחילת חודש הבא אני מאמין שזה יהיה רק אחרי החגים, זאת אומרת אחרי סוכות. שיהיה יומטוב לכולנו

KING האחד1

New member
שימו לב:

יכול להיות שה- DVD ייתעכב לאחרי פברואר 2007, כדי למנוע ירידה במכירות הכרטיסים למופע "ONE" שמתחדש בפברואר 2007.

אל תתחייבי

עם כל הכבוד (ויש כבוד), עדיף לא להתחייב בנושא ה DVD כי אותם אנשים שרכשו את המוצר המפואר שקיבלו התחייבות שתוך שלושה שבועות הם מקבלים אותו הביתה, כבר מזמן שכחו שהם שילמו עליו, והתאכזבו לא מעט. אז נכון שיש לך קשר עם ריטה וחבריה , ובכל זאת לא הייתי קונה שום אינפורמציה על ה DVD יותר...

18din

New member
שטויות...ממקורות פנימיים

בכלל לא דיברו איתם על החזרת המופע, זה בשלבים ראשוניים בלבד...וספק אם זה יצא. הדיוידי לא יתעכב ,זו סתם השערה, ואם אם אם יתעכב אז חסר להם, חיכיתי עד עכשיו בסבלנות והבנתי את השאיפה ליצור את זה בצורה איכותית וכיבדתי את זה, אבל מעבר לזה אין שום סיבה ולא נראה לי שהם גם מתכוונים.

PRINCESS GINA

New member
החוצפה שוברת שיאים חדשים../images/Emo46.gif

לא הייתי מאמינה על ריטה
אני מאוד מאוד מאוד מאוכזבת ממנה....קשה לי לתאר עד כמה!

שנינוש...

צריך לקחת דברים בפרופורציות ולא להאמין לכל דבר שקוראים וחוץ מזה הרי ריטה בכבודה ובעצמה פירסמה התנצלות בריטה סטאר אז יותר מזה? וגם אם זה בכל זאת יתעכב אז היא אמרה שהיא רוצה שהכל יצא פרפקט אז עוד קצת סבלנות לא תזיק לאף אחד... שבת שלום מתוקה
אוהבת סיסי

נדמה לי ...

נדמה לי שקצת סבלנות לכולם כבר הייתה, אבל כאן הדרישה היא לסבלנות ברמות גבוהות. אז נכון - שDVD מריטה מקדש את הכל אצל חלק מהאנשים ביקום הנרחב ונכון - שריטה פרסמה התנצלות קורעת לב ובה היא הסבירה את כל הסיבות האפשריות לעיכוב של ה DVD המיוחל אבל... יש גבול לכל תעלול, זה כבר גובל בזלזול בקהל הרחב שלה, גובל בפגיעה בכבוד של האנשים. היא ריטה והיא דיווה (ויש אומרים אפילו מלכה), וכל מה שהיא תגיד או תעשה יהיה קדוש ברמות מאוד גבוהות. לכן האנשים שסביבה מרשים לעצמם לא לעמוד בהבטחות , כי הם יודעים שאם ריטה תתנצל כולם ימסו לרגליה ויסלחו על הכל. אם אי אפשר לקיים הבטחות, עדיף לפעמים לא להבטיח ולא לגרום לאנשים לציפיות גבוהות ומיותרות - כי כגגודל הציפיה, כך גם גודל האכזבה. כולי אכזבה עמוקה מריטה, כולי השתתפות בצערם של כל רוכשי ה DVD ומי יתן שבשנה החדשה ריטה וכל הצוות מסביבה ילמדו לתת שוב כבוד לקהל הרחב ולא לבנות על חיוך שובה לבבות של ריטה (והיא יודעת לעשות את זה , שתהיה לי בריאה) שנה טובה לכולם וגמר חתימה טובה

ענת 19

New member
דרך אגב, הייתה השבת ידיעה קטנה על

זה שרמי טס לארה"ב לעשות רמיקסים לדי וי די של ריטה. אז יש למה לחכות

למעלה