מה קורה עם הג'קאס?

omni96

New member
מה קורה עם הג'קאס?

טוב אז רציתי לדבר עם כל הג'קאס בארץ ובכלל בארץ יש המון אנשים שעושים ג'קאס...בראשון אני יודע על הרבה אנשים שעושים את זה...ובת"א בטוח יש ויש בחיפה ויש באזור הדרום ויש כמעט בכל חור איזה קבוצה כזאת מה שחבל שהאנשים לא מגובשים וגם שחלק עושים דברים ממש טיפשים מגעילים או לא מקורים...וחבל שדווקא אנשים שהם ממש אחלה לא כל כך עובדים על החומר שלהם ומוציאים סרט וחבל גם שאין הרבה קשר בין כל ה"חבורות" ג'קאס האלו כי יכולנו להיפגש ולהעלות רעיונות לדברים מקוריים וחדשים אבל העניין הוא שאולי אין שומדבר חדש כבר בג'קאס היה cky שזה היה ממש טוב...ואז בא ג'קאס שהיה אחלה...וויוה לה באם גם עשו דברים מקוריים ונחמדים...וגם דירטי סנצ'ז אבל יכול להיות שזה נגמר? שאין כבר איזה קבוצה שתבוא ותמציא משו חדש ומקורי באמת? יכול להיות שהג'קאס פשוט שייך לעבר כבר כי מיצינו אותו? טוב אז תכתבו מה הדעות שלכם על זה ותעלו עוד כל מיני דברים ואני מבקש גם מהותיקים שקוראים את זה שינסו להגיב קצת

Green mnm

New member
יאפ.

זה נכון שאין גבול למוח לאנושי, אבל אני חושבת שבקטע הזה הוא יכול להתפתח רק לכיוונים מפגרים ולא מצחיקים. את כל הרעיונות המצחיקים באמת כבר עשו; בקטגורית 'הצק להוריך' באם עושה עבודה מעולה בויוה לה באם, אבל זה גם כבר מתחיל להמרח בטירוף. בג'קאס וסיקייוואי אני חושבת שמיצו כבר את כל הקטע של 'לגלוש על סקייט עם תלבושת מצחיקה' - אם אנשים בארץ יעשו עוד, זו סתם תהיה העתקה לא מצחיקה. גם החליפת שמנים כבר טוטאלי הרוסה. בג'קאס הם עבדו על אנשים בכל כך הרבה דרכים מקוריות וקורעות בטירוף (כשהם התחפשו לזקנים, עם הארון קבורה, עם פחלוץ סבתא של ג'וני, אכילת חרא מחיתול בציבור כי אין לך מה לאכול, כשהם ביימו את חטיפתו של בראד פיט, עם תחפושות הגורילות והעטלף - מפגר אבל טוב, ועוד ועוד), ונכון שהרעיונות לא נגמרו לגמרי, אבל רובם כבר תפוסים. דירטי סאנצ'ז מקוריים בהחלט, וזה כי הם הולכים בקו שאף אחד לא הלך בו, וכנראה גם לא ילך: כשהם דחפו לבריטי ההוא תבירה לתחת בצינור, ואחר כך אמרו לו להפליץ הכל בחזרה לכוס ונתנו לבריטי האחר לשתות הכל, אני נקרעתי מול המסך. זה היה פשוט טוב!! ואף אחד לא עשה משהו כזה בעבר, אבל גם אין מתנדבים לעשות משהו דומה. זה כל כך מגעיל שקשה לצפות בזה - לראות את לי דופק לעצמו מסמרי ענק ביד בהחלט לא מחזה קל. דירטי סאנצ'ז בהחלט מקוריים, אבל הם לא עושים ג'קאס או סיקייוואי. האנשים בארץ באמת עושים מחווה נהדרת לג'קאס, אבל ברוב במקרים הם סתם מיותרים.

omni96

New member
יכול להיות שאנחנו פשוט לא מתאמצים..

מספיק...כי בסרט הראשון של CKY הם היו כמו כל קבוצת ג'קאס עכשיו והם התמידו ובזכות זה הצליחו...

Green mnm

New member
גם זו אפשרות..

אבל אני חושבת שבCKY הם פשוט צברו נסיון עם הזמן..

BiAAcH

New member
אני חושב שאת טועה...

זה נכון שקשה למצוא רעיונות חדשים, אבל זה תמיד אפשרי, כל הזמן שאני הולך לברחוב, אני מסתכל על משהו וחושב לעצמי "ואללה, אפשר לעשות שם ככה וככה..." או סתם בלי קשר פתאום חושב על משהו טוב, חבל שאני לא רושם את זה, כי ככה אני שוכח וכל הרעיונות הולכים לאיבוד. אבל אנקודה שלי היא שכמו שמוצאים לעשות סרטים חדשים, ולהמציא סיפורים חדשים בכל מיני תחומים, אפשר גם למצוא רעיונות חדשים לג'קאס

Green mnm

New member
תתחיל להסתובב עם פנקס ולכתוב רעיונו

ת שעולים לך באותו הרגע, ואז תוכיח לי שאני טועה. נראה אם אתה מקורי

healing drug

New member
הדעה שלי:

ולפני זה אני לא מכירה אנשים שאוהבים לעשות ג'קאס ברחובות :( חוצממני וחברה...בעע אנשים סטלנים!! חחחח אמממ זה לא נכון תמיד אפשר להמציא דברים חדשים//... וזה לא יגמר בחיים!!! זה כיף זה מה שבאמת חשוב ותמיד אפשר להמציא דברים חדשים סתם משעמום אני הלכתי לשירותי הקניון ופיצצתי שמה 17 פצצות סירחון ואז ברחתי בטיל (נכון שזה נדוש!!! אבל זה כיף חיים והריח אחחחח חח) ויש עוד מלא דברים למשל עוד מעט יום העצמאות *מחשבות ותיכנונים* חחח טוב אז זהו לפי דעתי... אבל יש מצב שזה מתחיל לשעמם מתי שהוא ותמיד שזה מתחיל לשעמם אותי אני פשוט עושה ג'קאס עם אוכל (אחח בננה עם חומוס, אטריות, רוטב עגבניות, כבד, קצפת (פרווה) ולמעלה פיצפוצי שוקולד והכל מעורבב זה כזה מגעיל תנסו! אהה בסוף אוכלים את זה...בעעעעעע זה סתם מעפן אבל כיף יש לזה ריח כמו השירותים בתחנת דלק שלא ניקו אותם 10000 שנה)חחחחחחחחחחחחחחחח אההה ומשו אחרון וחביב מישו שמכיר אנשים שגרים ליד רחובות שמעוניינים להצטרף אלינו לג'קאס שיפנו אלי באייסי (אם הוא רוצה): 289344003 אנחנו חיבים דחוף אבל דחוף אנשים נשארנו שלושה והמצב בקרשים...

bobby6killer

New member
האמת

אם רוצים מוצאים משהו לעשות. אבל פשוט אין מה לעשות,מה שלא נגיד השלב נגמר. נשאר רק להזכר בו בעיניים נוגות בזמן שרואים את הקסטות בוידאו.

למעלה