מה קורה עם באפי????????.

anat210

New member
מה קורה עם באפי????????.

תגידו,מה עם באפי? כבר שנתיים אני מחכה לסדרה,אני משתגעת כבר מעצבים,מישהו יודע האם היא תשודר מתישהו בביפ או משהו?

יש דיבורים על כך

... שבאפי תשודר מהתחלה (כולל עונות 4-5) בביפ. בערוץ אישרו שאכן כי כן, אבל מתישהוא במחציתה הראשונה של 2002 (הם מסרבים לנקוב בתאריך ספציפי יותר). בקרוב יסתיימו שידורי הסדרה זינה, ואז הם יצטרכו לשבץ משהו אחר במקום. זה יהיה כנראה, סטאר טרק המקורי או את באפי. נחכה ונראה. סוזן

anat210

New member
תודה

תודה,עשית לי את היום,את השנה,את המילניום!!מה הם ישדרו את כל הפרקים מההתחלה???זה יהיה נהדר כי כבר שכחתי קצת מה היה בעונות הקודמות,אני חולה עלייך אחותי!!!!!!!

shlomihagu

New member
לגבי באפי בביפ

מסע בין כוכבים הקלאסי ישודר קודם, בהתחלה חשבתי שאת כל מסע בין כוכבים (שזה יותר מ-10 עונות) ואז הסבירו לי שזה רק הקלאסי (כנראה 3 עונות). ואם באפי תתחיל במחצית הראשונה של 2002 אז כנראה זה יהיה ישר אחרי מסע בין כוכביםשזה יהיה משהו כמו אפריל. קשה לי להאמין שביפ ישדרו את העונות החדשות של באפי גם בשידורי יומי, אבל אני בטוח שסטאר וורלד יראה את העונה החמישית לפני בביפ והרבה צופי באפי רואים או הסידרה בסטאר וורלד. וגם ככל הנראה ביפ ישדרו את העונה השישית ישר אחרי החמישית.

למעלה