מה קורה עם אלין ?

נשמה עידכונים לגבי אלין.....

בס"דדדד מאמי..... ברוך ה' הכל בסדר עם אלין דיברתי איתה בפלא מקודם היא לא ממש יכולה לדבר אבל היא בסדר ברוך ה' היא בהכרה היא מתפקדת לאט לאט והכל בסדר איתה ישתבח שמו לעד של בורא עולם האחד והיחיד!!!!!! מי שיכולל ללכת לבקר אותה שילך עד יום ראשון גג כי ככל הנראה היא משתחררת......לא לחיפה אלא לירושלים בגלל שהיא צריכה להיות במעקב תקופתי!!! יאללה נשמות שתהיה לנו שבת שלום הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו!!!!!!!!

....

נכנסתי לפורום לבדוק מה מצבה של אלין היקרה ולשמחתי קראתי שהיא מתאוששת --אך כנראה "אליה וקוץ בה"..לצערי הרב היום בצהריים התבשרתי בבשורה איומה, אחותי היקרה שהיתה חולה מאוד, תקופה דיי ארוכה, נפטרה היום ..אפילו להלוויה לא יכולתי להגיע, מפני שההלוויה היתה בפ"ת ולא יכולתי להגיע מהצפון למרכז בפרק זמן ההודעה..הלוויה היתה אמורה להיות ביום א', אך הרב של העיר אמר שאסור לדחות וחייבים לבצע את הקבורה היום ..אני ואחי שגרים בצפון לא יכולנו להגיע לצערינו הרב,,שעה וחצי לפני מועד ההלוויה קיבלנו הודעה שההלוויה תיערך היום בשעה 3 וחצי..ובפרק זמן שכזה לא יכולנו להגיע...הכאב גדול..את השבעה המרה אשב בבית, ואסע ביום חמישי בסוף השבעה.. בכל מקרה אני שמחה בשבילך אלין ומקווה שתצאי מהכל בשלום.. גלי

נוני 20

New member
גלייייייייי כנסי יפה שלי

עצוב לי לשמוע על אחותך אני ידליק היום נר בשבילה ובשביל סבא שלי היום היה ה30 שלו כניראה היא צדיקה כי לפי מה שהרב אמר לנו רק צדיקים נפטרים ביום כזה זה גם משהו בפרשת השבוע לא הבנתי כל כך טוב אני מאחלת לך חיבוק ענק ענק והמון המון אהבה משתתפת בצערך נועה

ל י ל ך 32

New member
גלי משתתפת צערך ../images/Emo201.gif

תהיי חזקה ממי שלך לילך אני פה אם את צריכה שלחי מסר

../images/Emo7.gif משתתפת בצער המשפחה

תהיו חזקים יהיה זכרה ברוך

תודה

תודה לכל המנחמים-אתי,נועה,לילך,ענתוש,והלווין של הצ'אט שהשאיר לי במסרים הודעת ניחום. היום עלינו לקיברה והיה קשה מאוד.... אלו החיים וחייבים להמשיך הלאה ... מקווה שנשמע רק בשורות טובות גלי

למעלה