מה קורה סייבר?

La Gamba

New member
מה קורה סייבר?

עד עכשיו הצעתי לך שני רעיונות לסקר, ואנחנו עדיין תקועים עם הסקר הישן...

SaberTooth

New member
אני יודע ואני עובד על זה...

אדמין הפורום עושה לי בעיות ומסרב להחליף סקר. בימים הקרובים לא יצא לי לגלוש הרבה משום שמתקינים לי ADSL וצריך לשנות רת בקו וכל מיני שטויות. אז ברגע שיהיה לי זמן ואדמין הפורום יסכים לשתף איתי פעולה אני אחליף את הסקר. האם רשימת הדמויות הזו בסדר
חלמיש רייסטלין קרמון תניס לאורנה מי נהר סהר פז אלהנה צפריר (אני מתלבט אם להכניס אותה או לא)

La Gamba

New member
אלהנה מתה? תזכיר לי, עברה חצי שנה

מאז שקראתי את הספר... לא כולם קראו את הקטע כשמי נהר מת... (שמתי לב שאין את טיקה) חוץ מזה זה נראה בסדר

SaberTooth

New member
אלהנה לא מתה, אבל...

היה את כל הקטע של הפרדה מסער ו"אהבה אסורה" ברשומות...

La Gamba

New member
אם אלהנה חיה, אז למה להוסיף אותה

? אל תוסיף את טיקה, המוות שלה לא מתרחש באחד הספרים, אלא רק מוזכר..

ובכל מקרה

מה אם טודי? לא שווה להתאבל עליו? או על הגמד המפגר? הזה שאוכלים אותו? ובכל מקרה לפי דעתי על תניס הכי כדי להתאבל ועליו התאבלתי הכי הרבה כי זה נכון לעשות ככה למרות שבסופו של דבר כולם מתים

Ophel McNeil

New member
על תניס לדעתי הכי כדי

להתאבל בגלל תיאור המוות שלו. לכמעט כל דמות מוקדשים לפחות שני פרקים עמוסים על מותה, המשמעות וההשלכות של המוות, וכו´, ורק אצל תניס זה בכלל לא עסק בו אלא בפלד בהיר להב, ונחתם במילים: "ואז הוא... מת."

אבל זה לא נכון לגמרי

על גדילן בפעם הראשונה בסוף דרקוני להבת קיץ אומרים בעמוד אחד שעשו לו קבר מפואר על שמו איפשהו ושהוא מת נכון שזה לא אמיתי אבל כבר באותו זמן הסופר ערך את מותו הבן קנדר לא קיים יש מצבה והכל

Nuitari Girl

New member
זה רעיון טוב לסקר, אבל

כדי להתאבל על דמות צריך גם לקרוא את הקטע שמתאר את מותה... כי אם הדמות מתה מוות טרגי בנסיבות עצובות ביותר ברור שתתאבל יותר... ואני לא יודעת אם כולם פה קראו איך כל הדמויות מתו... אני למשל, קראתי בספרים רק את התיאורים על מותם של סער, חלמיש, תניס וגדילן...

תראי ילדה

גדילן אני לא יודע מתי מת אבל לא ברשומות ולא באגדות בסופו של דבר היצורון הזה יוצא חיי תמיד סער מת מות טרגי שמי שנשאה את ילדו (לא משנה הסיבה) והסכימה לשכב איתו הרגה אותו ועוד נתנה ללאורנה לחיות ממש אחרי זה גם המוות של חלמיש ביידים של תניס ממש נוגע ללב ועצוב בכל מקרה זה לא משנה לגמרי

PdLrAaTgIoNnUM

New member
המוות של חלמיש הכי עצוב(ספויילר)

כשהוא רץ אחרי ברם ומגיע לאתר הזה עם בריכת הכוכבים, ושפיזבן (פלאדין) אוסף אותו איתו אל השמיים (אל ריאורקוס, לשבת מתחת לעץ ולחכות לגדיל), ושתניס שברם הרג אותו והורג את ברם, שלא יכול למות. תיאור המוות שלו הוא הכי ארוך שקראתי (יש גם פרק אחכ שהם מעלים זכרונות על חלמיש), והפעם היחידה איי פעם שספר גרם לי להזיל דמעה :)

La Gamba

New member
מה פתאום?! (ספויילר לא נורמלי)

המוות הכי עצוב הוא זה של לאורנה, כי לא רק שהיא מתה, אלא מה שהיה הגנה עליו גם מת לאחר אלפי שנים שזה חי....

האם אני היחיד

שמותו של סער העציב אותו הכי הרבה? למות בדרך זהזו זה מרגש מצד אחד אבל מבאס מהצד השני- אבל מה שבטוח זה שזה טראגי.

את רוצה להרוס לעצמך(ולאחרים פה)???

אל תגיד לה. עכשיו היא מבקשת אחר כך היא תכעס שהרסת לה... ותתחשבי באחרים שלא רוצים ספוילרים!

Ophel McNeil

New member
תכעס שהרסת לה?

אתה מכיר אותי שאתה יודע איך אני ארגיש? נמאס לי שיש את היחס הזה כלפיי ספוילרים, שאנשים מתייחסים כמו ילדים קטנים למי שמבקש ספוילר ("אל תגיד לו, הוא יצטער אח"כ."), אם ביקשתי - סימן שאני רוצה. אם אני עברתי את גיל שש ואני מספיק בוגרת בשביל לכתוב, אני גם מספיק בוגרת בשביל לקחת "אחריות" ולקרוא ספוילרים. מי שלא רוצה - שלא יקרא. בגלל זה יש סימון לפני זה.

La Gamba

New member
אני מעדיף לספר לך באיציק...

אבל אני נוסע מחר לשלושה שבועות.... תפני לסטרהאד

אוקי

אני מצטער אם שפטתי אותך לא נכונה. אני פשוט מנסה להזהיר שיש ספוילרים שממש יכולים להוציא את ההנאה מהקריאה- לא איזה חלק שולי, אלא משהו מרכזי.

למעלה