מה קורה סטלנים?!

y o b b o

New member
מה קורה סטלנים?!

מבאס אותי שאין זמן לפורום! מתגעגע כמו תמיד! אם אני כבר פה אני אשאל אתכם שאלה.. מישהו שפגשתי שיוצר מוזיקה גר בחו"ל איזה 10 שנים ועכשיו פה לכמה זמן אמר לי שבעולם בעיקר באירופה נגמר כל עידן הפול און ועכשיו כולם עוברים לדברים חזקים יותר רעים יותר הכוונה לכיוון דארקי יותר... אתם חושבים שהוא צודק?

y o b b o

New member
אוקי רק בדקתי...

כי אני באמת עכשיו בעקבות זה מתחיל לשנות כיוון טיפה למשהו יותר אכזרי אבל עם נגיעות פול און. אחרי הכל צריך להשאר מעודכנים... מעניין מה יעשו הפיטריות בעקבות השינוי הזה לדעתכם הם גם ישנו סיגנון? הכל כדי להשאר אהודים ופופולרים?

psytherapy

New member
לא יודע אני אחרי הבדיקה שעשיתי

לוג'יטריאן לא שומע יותר חומר חדש שלהם רק את שלושת הראשונים

X Ripper

New member
אוקיי אז ככה

הפולאון הולך לאיזורים של הדאנס והקלאב ונעשה יותר רך.... ה"דארק" הולך לכיוונים של פולאון ומתחיל לאבד פסיכדאלייה... אתה בתור יוצר עשה מה שאתה אוהב....אבל כמובן תהיה מעודכן "לאן הרוח נושבת" ז"א שחק על הז'אנרים הקיימים

MULAN30

New member
אבי

למה אתה לא מספר לכולם את האמת? שאתה מיליונר וזכית בפרס הגדול??? אנשים יש לנו בפורום מיליונר!

y o b b o

New member
תודה על התגובות...

בתור יוצר חשוב לשמוע מה הקהל מחפש... אני באמת מאמין שהפול און כבר דואך וזה גם בגלל סוג האנשים שהז'אנר מתקשר אליהם (אהמ אהמ שמעונים)... אני אישית גם חושב שאין כבר הרבה מה לחדש בתחום הפול און וצריך להתחיל ליצור שילובים ואפילו למצוא כיוונים חדשים..

weedgirl18

New member
טעות...

איך שמעון יודע להבדיל בין פול און לפרוגרסיב או כל סוג אחר של טראנס מממ זה לא משנה לו העיקר בום בום והוא מבסוד. פול און יותר קליל בגלל זה יותר קל לשאר האנשים להתחבר אליו לא דווקא שמעונים. אז בונא פיטיט ראבוטה

MULAN30

New member
לא כ

ל דבר קשור לשימעונים .. לא צריך גם לייחס להם יותר מדיי חשיבות בסצינה.. זה כבר "מעליב" אותה. דור עובר דור בא... ותיקיי הטראנס מיזדקנים האיכות יורדת.. מי ששומר על גחלת של איכות גבוהה זה האנשים שהיתעמקו ומיתעמקים ביסודות הטראנס היישן והטוב. וזאת עובדה. ולכן נוצרים דברים טובים עוד פה ושם. כל השאר "ממקססיי צעצוע".

למעלה