מה קורה נשמות ????????

מה קורה נשמות ????????

טוב חזרתי מהים קראתי את מה שהחסרתי והנה התגובות על הכל ... קודם כל עדי ברוכה הבאה לפורום הכי שמח ביקום !!! אני מקווה שתתנחלי כאן כמו שאמרת ... ושלא תברחי לנו ... אז ככה מתוקה אני רותם ... נעים מאוד !!! אם יש לך כל תוכנה שאפשר לדבר בה ... אם בא לך יותר להכיר ...!!! טוב אלי ... אני רואה פשוט שאתה ממש סתום אבל סתום זאה לא מילה לא ראיתה בבוקר השארתי הודעה על הדיסק של שר אל ואתה אחריי כמה שעות רושם עוד פעם אני רואה משהו לא טוב אצלך ... תחכה בסבלנות יענו לך יום שבת היום לא כולם תקועים בבית... בקיצור בקשר לאתר של תיצור איתי קשר ...יש הכל בפרטים שלי... אלון אחי שאתה נכנס בערב אני לא יודע אם אני יהיה כאן אבל אני צריך אותך ... ציפי אני עצבני על הקטע אם עומר ... חחחחחחחחחח ... סתם ... בכל מקרה פעם הבאה תחכי לפני שאת עושה בלאגן ... לכל השאר תעשו טובה תעזבו את המשוגעים האלה שמציקים לנו ... אל תדאגו כבר אני יטפל בזה ... משה אם לא תזיז את עצמך היום ומצידי תוריד איי סי קיו או מסינג´ר בשביל לדבר איתי ... צריך לחנך אותך ואותם אני רואה ... טוב מצטער על ההרצאה אין לי חשק לרשום לכל אחד בנפרד ... שיהיה לכם המשך יום מוצלח ...

tsipi35

New member
רותם נראה לך שאני יכולה להיות בשקט../images/Emo35.gif

ולחכות לך עד שתהיה פה? הרי אני היפראקטיבית. לא יושבת דקה בשקט. ומה אתה עצבני על הקטע עם עומר? (הדם עלה לך לראש?) הוא הבן שלי..... וחוץ מזה הזמנתי את כולם למסיבה ואף אחד לא בא.

eli47

New member
תשמע אחי...

זה לא מתאים מה זה ? סתום? לא יפה אתה כתבת הודעה לכל הפורום ולא שמתי לב שכתבת על שר אל

eli47

New member
תשמע מותק...

יש לי עוד דברים חוץ מהפורום הזה נכון שהוא חשוב לי מאוד אבל לפעמים אני לא מספיק לבדוק הודעות ואני לא קורא כל מה שכותבים אני נמצא פה מדי פעם אבל לא כל הזמן מה אני צריך לגור בפורום הזה?

חחחחחחחחחחחחח...

לא ביקשתי ממך לגור כאן ... פשוט שאתה צריך משהו תבדוק תמיד את ההודעות האחרונות ... אם הייתי בבית הייתי רושם לך על ההודעה שכתבתה פשוט מיהרתי אז רשמתי הודעה חדשה !!!

למעלה