מה קורה לקטן

מה קורה לקטן

קטן שידר בחילוף בולדיקוקז שהוא ממש לא מרוצה ולכן רוני לא לחק לו יד ויתרה מכך הודיע לשחקנים שקטן יזמין את כולם לארוחה על חשבונו קטן נפגע ומיד בסוף האימון הלך ולא נשאר לאכול עם יתר השחקנים לדעתי לוי הגזים עם קטן

lemmacantor

New member
שחקן קטן וחוצפן

נותן משחק טוב אחרי זה חודש וחצי לא רואים אותו. כל הזמן רק עושה פרצופים. הוא קיבל קרדיט בלתי מוגבל מהמאמן. איך הוא מעיז בכלל לכעוס?

GOLDBRG

New member
*ההמשך

אולי העונש הגיע לו אבל מי אתה שתדבר עליו ככה? לא יפה לדבר ככה לסמל שלנו.

lemmacantor

New member
שלקנים כמו עטר הם סמלים

מנהיגים שתורמים לקבוצה בפועל ולא נעלמים למשחקים ארוכים. יניב קטן היה תמיד "הבטחה" אך הוא לא הפך לשחקן משמעותי באמת. רוב העונות שלו הא היה מוקף שחקנים ימצוינים שסחבו את הקבוצה. העונה אין ממש כאלה וזה התוצאות. הצטערתי כשהוא חזר. חבל, במקום לשלם לו משכורת עתק, מכבי חיפה יכלה לרכוש שחקנים שהיא צריכה באמת.

שנה שעברה

כשקטן עזב מכבי חיפה ירדה קצת ביכולת ואל תשכח מי הצטיין ב2- המשחקים האחרונים יכול להיות שהוא יותר טוב באגף אבל עדיין הוא שחקן מצוין ונשמה לכולם יש ירידות והמתקפה שלך עליו זולה מגעילה פופליסטית ומיותרת

lemmacantor

New member
הירידה ביכולת בשנה שעברה

הייתה טבעית. הקבוצה נפתחה פער גדול בליגה והורידה הילוך (נה שקרה גםלפני שני עונות). לא היה קשר לעזיבת קטן. שחקן "נשמה" זה יותר ביטוי של קבוצות תחתית. כמובן שחקנים צריגכים להילחם ו"להתאבד" על כדורים גם בקבוצות גדולות, אך חוץ מזה הם צריכים להביא לביטוי יכולות טכניות ופיזיות גבוהות במשך הרבה משחקים. קטן היה טוב ב - 2 משחקים אחרים ואני מקווה שימשיך ככה ולא יעלם לנו לאיזה חודש כמו בפעמים הקודמות. אני לא שופט שחקן אחרי משחק זה או אחר. אני עוקב אחרי קטן מאז שהוא בבוגרים ולכן אני יכול להביא את דעתי עליו. אגב, יכול להיות שהוא יצטיין כמגן. צריך לנסות.

אין ספק

שבכללית יניב לא מצדיק את הסכום שמשלמים עליו,אבל עדיין הוא בורג חשוב בקבוצה והרבה פעמים הוא נותן מהלכים ובישולים גם ביום חלש. והסיפור הזה לדעתי ``ההר הוליד עכבר`` והכל יחלוף מהר מהר...

dios4

New member
לוי לא הגזים!

קטן זה שמגזים ..חושב שהוא מעל לכל השחקנים ושהוא הטוב בניהם.והוא כלום!! ממש כלום בתקופה האחרונה. הצעד שבחר בו רוני לוי הוא צעד נכון, אולי זה מה שירגיע טיפה את קטן ויחזיר אותו לקרקע.. לא כל שחקן שיוצא לאירופה ומשחק 7 דקות ו 24 שניות במועדון אירופאי אז הוא הכי טוב שיש. וצר לי על רפאלוב..שבכל ראיון מדגיש את זה שהוא לומד הרבה מיניב קטן..חבל!!

אסִי

New member
קטן הוא לא מעל כולם

רוני לוי העניש אותו כמו כל שחקן אחר בקבוצה. אומנם זה לא היה נכון להודיע לו על העונש בפני כל הקבוצה באסיפת השחקנים ולא בארבע עיניים, אבל העונש הוא מוצדק.

Olympic Hero

New member
מי שיגיד לך שהוא אוהב להתחלף

ישקר לך. ברור שקטן הגזים, אבל אין מה לעשות מזה סיפור.

למעלה