מה קורה לנו???

shushita

New member
מה קורה לנו???

שלום רב! זמן רב אני צופה מהצד בפורום. אני נהנית ולומדת... עכשיו גם לי יש שאלה! התינוקת שלי בת שלושה חודשים כמעט. ילדה רגועה מקסימה ועדינה
, יונקת הנקה מלאה, לא לוקחת מוצץ וגם לא מסכימה לבקבוק, ישנה לא רע, עושה פיפי כל הזמן וקקי יום כן ויום לא.עד כאן הכל בסדר... הבעיה היא שביומיים שלושה האחרונים היא נורא מתרגזת כשאני מעבירה אותה לתנוחת הנקה ואפילו מסרבת לציצי למרות שברור לי שזה מה שהיא צריכה (או לישון, או לאכול), אתמול בילינו את כל הערב בטיולים על הידיים(תוך כדי קיטורים...) עד שהיא הסכימה לינוק ונרדמה. אח"כ התעוררה שבעה ונעימה. אבל יש תחושה כללית של חוסר רוגע ועצבנות. יש לכן מושג או רעיון או הסבר למה שקורה לנו?? תודה רבה!

טינטני

New member
לדעתי אין קשר להנקה

ביתי השלישית בערך בגיל של ביתך. ילדה רגועה בד"כ, גם בעניין הגזים (טפו, טפו, טפו...), אך עדיין לפני כשבוע עברנו ימים לא רגועים, בגלל כאבי בטן וגזים, והילדה בקושי אכלה, עד כדי שקמתי באמצע הלילה עם גודש ושאבתי. תנוחת ההנקה גם לא נוחה לתינוק שסובל מכאב בטן, המעדיף תנוחה בה יש יותר לחץ וחימום של הבטן - ע"י היד או הכתף שלך, ותנוחה שתאפשר לו לשחרר את הגזים. יתכן ומכאן חוסר הרוגע. בכל אופן, כמו שבא זה עבר, וממילא הן מתקרבות לגיל בו גם הבעיה הזו מסתדרת. בהצלחה!

liziru

New member
כמוני כמוך

אני סובלת מאותה בעיה בדיוק ואני כבר ממש מיואשת מזה... לא יודעת מה לעשות... אם תמצאי פיתרון תרשמי לי אותו תודה ובהצלחה

מה באמת קורה??../images/Emo13.gif

שלום לך! יכולות להיות הרבה סיבות מדוע תינוקת מסרבת להתקרב לשד. אולי מציק לה למשהו באוזן? אולי היא מנסה להתגבר על כאבי בטן? ועוד סיבות רבות. האם כשהיא יונקת בשינה היא נוהגת גם כך? לעיתים אפשר להציע לתינוקת יותר הנקות בזמן רגיעה, לעשות מקלחת משותפת, לבדוק אם החלפת בושם (אם כן אז רק למשהו טוב...
)כי החלפת בושם או קרם גוף (למי שיש זמן למרוח...
)יכולה להפריע לתינוק שהתרגל למשהו אחר. ולפעים....זה נראה כאילו זה סתם כי בא לה! (בנות והורמונים, כבר בגיל צעיר...
) מה את אומרת? אפי נבו כהן מדריכת לה לצ'ה

shushita

New member
נרגענו...

תודה לכן על התגובות! בינתיים הכל חזר לנורמה (טפו טפו טפו) אולי באמת הבטן הציקה קצת. אני לא יודעת מה זה היה (ואני לא משתמשת בקרמים או בשמים חדשים..). נקווה שלא יחזור. תודה

למעלה