מה קורה למכבי?

McDVD

New member
מה קורה למכבי?

מה קורה לה.מפסידה לחיפה.מנצחת בשיניים את לברקוזן. ניצלת בעור שינייה מול עוד הפסד מביך מול הרצליה מה קורה למכבי.נראה שתקופת הניסיון של תחילת העונה כבר הסתיימה ומכבי צריכה להתחיל להתחבר.אם לא עכשיו אז מתי. כדאי מאוד להתחיל ביום חמישי נגד נובו מסטו.

MegaYellow4

New member
זילזול

זו המילה. אם מכבי הובילה בסוף הרבע 23-7, ו 34-14 במהלך הרבע השני, אז החזרה של הרצליה למשחק נבעה כנראה מזלזול חמור של השחקנים. בסה``כ, אפשר לשמוח על כך שמכבי חזרה מפיגור חמש דקה וחצי לסוף וניצחה. תזכרו רק שבסוף העונה מה שסופרים זה את הניצחון. מי יזכור מה היה ההפרש..

אשכולון

New member
שטויות בריבוע!!

זיזול?! גם נגד חיפה זה היה זיזול? גם נגד רמת גן? אתם יודעים לגחך ולזלזל בקבוצות אחרות אבל מסרבים לראות שמשהו רע קורה למכבי ת``א! זה לא זיזול זה כבר סימפטום.

MegaYellow4

New member
כפי שכתבתי גם בפורום של מכבי

שיג ושיח איתך יהיה רלוונטי רק כשתספר לכולנו מיהי הקבוצה שאתה אוהד, מה מאזנה וכיצד היא מתפקדת. אני אוהד מכבי, ואני מאוד מרוצה אם הקבוצה מנצחת. אני לא מרוצה כשזה נעשה בקושי, אבל בסופו של עניין סופרים את הניצחונות, ובסוף העונה אף אחד לא יזכור (חוץ ממך) שהרצליה הובילה דקה וחצי לסוף. תזכורת קצרה : המאזן של מכבי עד הנה באירופה הוא 0:5, כולל נצחונות על פילזן בבית ופזארו בחוץ, ובליגה המאזן 1:5, הפסד בודד לחיפה שאני מוכן להמר כאן שלא ייתווספו לו הרבה אחים, אם בכלל. אתה תדאג לקבוצה שלך, אנחנו מסתדרים.

אשכולון

New member
עומרי

חמוד שלי. נראה לי שהרבה דברים לא מסתדרים לך בחיים.?! אז בהחלט אני לא אוהד קבוצה מסויימת. את ההמשך ראה בפורום מכבי.

MegaYellow4

New member
צביקה

מתוק שלי. קודם כל תלמד לפסק כמו שצריך, כי אתה תוקע סימני שאלה וקריאה במקומות לא רלונטיים, כמו זה למשל??!! מעבר לכך, כבר סיכמנו שפסיכולוג דגול אתה לא. אם אתה חושב שכל פעם שתעמוד בפני שאלה רצינית תפתור את עצמך באיזה הגיג אימבצילי על הבעיות שלי, אתה טועה.

אשכולון

New member
צביקה א` או צביקה ב`

אני מניח שאתה צעיר מידי בכדי לדעת למה אני מתכוון. למה צביקה? אין לי מושג. אבל אם נוח לך צביקה אז זה בסדר. כל פנטזיה מותרת...

leeno

New member
זה דיי פשוןט...

הנפלד.. מכבי צריכה את הנפלד בריא ושלם במיוחד ליום חמישי. פארקר הוא ווינר... אבל יהיו משחקים שלא יילך לו.. בינתיים הקבוצה לא בכושר שהיא צריכה להיות אבל אני מאמינה ומקווה שהיא תגיא אליו...

למעלה