מה קורה לכם?!

CheN 007

New member
מה קורה לכם?!../images/Emo14.gif

זה פורום של אמינם שאמור להיות מורכב ממעריצים שרופים שלו...שתומכים בו ובמה שהוא עושה..אבל אני רואה פה שהרוב חושבים שהוא "הגזים" בקליפ,כאילו מה הוא כבר עשה? וואו אז הוא שיחק את מייקל ביג פאקינג דיל הוא עשה דברים יותר גרועים ולא היה איכפת לכם,אתם לוקחים את זה יותר מידיי ברצינות באמת...אם אמינם היה צוחק עליי הייתי מוחמאת. הוא בעצמו אמר שהוא עושה דברים כאלה כדיי לעצבן אנשים. ואגב,שמתם לב שבtrl לא משדרים את הקליפ שלו שלם? הם מתחיליםן מהאמצע ואז מדלגים ומגיעים לחלק שלפני הסוף, אולי זה בגלל המשפט? מתי המשפט מתקיים על הקליפ בכלל?

חחחח לא..

למה לתמוך בו בכל דבר שהוא עושה? מה שלדעתי לא במקום לדעתי לא במקום יש מלא דברים שלדעתי הוא לא עשה טוב אבל בגלל שאני "מעריצה" שלו אני יגיד לא הוא צודק כי זה אמינם.. נו באמת אנשים הגזמתם יש לכם דעה משלכם.. איזה שטויות מה את רוצה להגיד לי שכל שיר שיוצא לו את אומרת שהוא יפה.. אפילו שלדעתך לא? אותו דבר בקליפים לא כל קליפ שיוצא אומרים יש שהוא יפה.. לא משנה.. לדעתי מה שהוא דיבר על מייקל בשיר היה מצחיק וזה בסדר כי עדיין זה אמינם ורגילים לדברים האלה ממנו אבל הקליפ? לא יודעת.. אני עדיין רואה אותו ונשפכת מצחוק אבל עדיין זה לא נראה לי כל כך נחמד לעשות את זה.. טוב לא יודעת לא הכי משנה לי.. אני רק מחכה שהדיסק יצא ושיהיה טובבבבבבבבבבבבבב הכי טוב שהיה לווווווווווווו יאלההההה כבר עוד איזה 20 יום אפילו פחות לא? טבלת יאוש שלי איפה את? חח הילה קבובה לוב יווווו

bLAck hALo

New member
../images/Emo94.gif-סתם כי בא לך../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

רזייייייייייייייייייייייייייייי!!

bLAck hALo

New member
שרופים=גרופים. דבר שאני מאוד מקווה

שאין כאן! ולא חושבים שזה מוגזם אבל כן מבינים את הצד של מייקל ג'קסון בעיניין הזה.. ככה לפחות אני הבנתי פשוט צריך לקחת כל דבר בפרופורציות..יש כאלה שיודעים איך ויש כאלה שלא. ולא עושים את זה רק לקליפ שלו..עושים את זה לכל הקליפים שב-RTL.

CheN 007

New member
אני מעריצה שרופה שלו

ואני לא אובססית או משהו אבל אם אתם כול כך מצדדים במייקל מה אתם בכלל עושים פה?

Thierry Henry

New member
אין לי מושג מאיפה הבאת את זה

אף אחד פה לא מצדד במייקל מי שצידד במייקל זה הגרופים של מייקל שבאו מהפורום שלו.

CheN 007

New member
אני חדשה בפורום אז

חשבתי שזה אנשים מהפורום,כנראה טעיתי

bLAck hALo

New member
לא אמרתי ש*את* אבל ככה זה לרוב

ולרוב מהם אפשר לראות הודעות "סבון" שונאת כאלה.. ולא מצדדים! אני מבינה את הצד שלו אבל אני לא מסכימה עם זה. יש הבדל בין להבין ללהסכים.

ממממ...

ת'אמת לי לא אכפת על מי הוא יורד בקליפ..זה הצחיק אותי מוות..אני לא באף צד..אני מתה על השיר!! כמו שאני מתה על אמינם
.. אמינם לפעמים מגזים אבל הוא כזה הוא תמיד היה כזה ובגלל זה אני אוהבת אותו
ובטי אר אל לא מראים את הקליפ השלם כי זה קליפ די ארוך משאר הקליפים בטי אר אל, לכן כנראה הם מקצרים אותו וגם לא את כל הקליפים מראים עד הסוף..ככה שלא נראה לי שזה בגלל המשפט..שדרך אגב נראה לי הוא כבר היה אבל לא נגמר..איןם לי בדיוק מושג בקשר לזה

אה כן? :0 כי ראיתי בחדשות

משהו על זה.. לא נראה לי על משפט או משהו אבל אני יודעת שאמרו על זה משהו.. \: אולי טעיתי..

k k1

New member
לא צריך להגיד אמן על כל דבר שהוא

עושה או אומר והאנשים שצידדו במייקל זה הצעריצים של מייקל מהפורום שלו שבאו לכאן ולא אנחנו..וגם אם כן-so?? אבל אני מסכימה איתך,גם לדעתי הוא לא הגזים

angela12

New member
קאאאאאאאאארין!!!

התגעגענו!!!!!!!!!!
!!! אוי קרינוש...שנים שלא ראינו את פנייך ברחובות הפורום....

k k1

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

ספיר בובההההההההההההההההההההההההההה! גם אני התגעגעתי!
אבל לא היה לי מחשב
ולא היה לי זמן כ"כ

למעלה