מה קורה לי?

מה קורה לי?

אני בת 30, אמא לשלושה ילדים.הלידה האחרונה היתה לפני חמישה חודשים. בזמן האחרון אני כל הזמן חושבת על המוות ועל מה שקורה אחריו. אני חושבת על ההתאדות של הנפש וזה מפחיד אותי. כל כתבה על מוות ורוחות אני קוראת בעניין רב מדי. אני מרגישה שהחיים הם מן בדיחה, חסרי תכלית. למה המרוץ הזה של החיים אם כולם מתים בסוף? המחשבות האלה באות בעיקר בלילה אבל גם במשך היום. הן מטריפות אותי! חוץ מזה אני מתפשקת רגיל, בבית ובעבודה. האם אני משתגעת??

פחד מוות ../images/Emo12.gif

ראשית, כמובן שרק את יודעת מה קורה לך. לגבי הפחד מהמוות - זהו פחד שיש למרבית האנשים ולא בצדק. הפחד נובע מדברים שאחרים אומרים לנו על המוות, ומהאשליה שהמוות זה סיום סופי. מוות מדבר גם על סיום פרק בחיים והתחלה חדש, כי אחרי כל מוות באה לידה מחדש. לכן הפחד מהמוות שמושרש בנו הוא מיותר. ייתכן שאת נמצאת בתקופה של שינוי מהותי בחייך, ושינוי כזה מדבר על מוות ולידה מחדש. לצערנו (או לשמחתנו) החיים הם לא בדיחה, אך הם מכילים הרבה שיעורים שעלינו לפתור. אם את מחפשת מקום לפתור שיעורים אלו, בשבוע הבא מתחיל קורס שנותן כלים לפתרון של האשליות בחיים אלו. פרטים נוספים בכרטיס שלי. מקווה שהדברים ייסיעו לך להתגבר על הפחד.

מוות זו התחלה חדשה../images/Emo9.gif

עברת תהליך של לידה מחדש בלידה עברת סוג של הארה. קבלת תובנות התחברת למסרים. לדעתי את פשוט לא יודעת לפרש את המסרים נכון. אשמח לכוון אותך לאנשים הנכונים שיראו לך את הדרך. לדעתי האישית הנשמה בחרה לבוא לחיים על מנת להגשים תפקיד או יעוד שבתור היותה אנרגיה בחלל אין לנשמה יכולת להזיז דברים בעולם הגשמי. את לא משתגעת יקירתי את עלית תדר אנרגטי וזקוקה להדרכה של מה שקורה איתך. כנסי לתא המסרים שלי בהצלחה ושבת שלום

למעלה