מה קורה לי?

zivi2

New member
מה קורה לי?../images/Emo35.gif

היי בנות... אני בטיפולים מזה כ- 3 שנים (IVF) ב- 20/02/04 מחזור חודשי אחרון אחרי כישלון של החזרת מוקפאים ב 15/03/04 קיבלתי זריקת דקפטטיל ואני מצפה למחזור מאז ה- 20/03/04 שמבושש להגיע... חשבתי שאולי אולי אני כבר בהריון אך בבדיקה ביתית שעשיתי אתמול יצאה תשובה שלילית (כמה מפתיע) אז אולי אתן יודעת מה קורה לי?? מעולם לא איחר לי(וגם אין סימנים כאילו הוא בדרך) האם זה יכול להיות בהשפעת הדקא? או שאולי לא היה לי כלל ביוץ בחודש האחרון(חיבת לציין כי מעולם לא היה לי חודש ללא מחזור (האמת שההשפעת כל הטיפולים אפשר להבין את הגוף שיצא משליטה..) האם מישהי קרתה סיטואציה דומה אנא דעתכן הכנה המודאגת

limordc

New member
הבנתי שאחרי דקא ארוך

המחזור יכול להתעכב אפילו ב- 3 חודשים... אם זה היה דקא קצר אצלי בכל אופן לא זכור לי שזה גרם לעיכוב במחזור. חוץ מזה שיומיים איחור זה לא ממש איחור-לא? קצת סבלנות...

נועם@בת

New member
האם לפני החזרת המוקפאים קיבלת

דיכוי של דקפפטיל? אם כן, זאת השפעה הדיכוי ההוא. אם לא, יתכן שהדקה האחרון גרם לשיבוש והוסת המתעכבת. הכי פשוט זה להרים טלפון למחלקה ולבקש לעשות פרופיל הורמונלי. הבדיקה תיתן תמונה ברורה של מה שקורה אצלך. בהצלחה נועם

סבלנות

גם לי זה היה אותו דבר ,כבר חשבתי שמשהו לא בסדר. וקיבלתי בבאיחור של 6 ימים . אל תדאגי , זה בגלל דקא . בכל מקרא שיהיה בהצלחה!!!!

למעלה