מה קורה לי?

מה קורה לי?../images/Emo12.gif

לא מזמן סיימתי מחלה. בזמן המחלה היו לי ימים שלמים שלא אכלתי בהם כמעט כלום. בשקילה ממש בסיום המחלה, התברר שירדתי 2 קילו. כמובן שחלק מהירידה היתה קשורה למחלה. מאז, אני לא מצליחה לסגור את הפה
בשבוע שעבר נשקלתי ועליתי קילו. זה נשמע לי הגיוני לנוכח העובדה שהרגשתי שהגוף משלים את מה שהיה חסר לו. אבל התירוץ הזה לא תופס להשבוע. אני פשוט לא סוגרת את הפה. בלי מעצורים. מוצאת את עצמי כמעט בכח מחפשת אוכל (הבוקר למשל, הבן הצעיר השאיר באוטו שקית עם כמה וופלים, שביום "רגיל" לא הייתי מסתכלת לעברם, ופשוט אכלתי אותם). איך אני חוזרת למסגרת של הדיאטה?
מה בעצם קורה לי?

אבל אני לא לפני / אחרי/באמצע המחזור../images/Emo6.gif

אני פשוט סתם לא מצליחה להביא את עצמי לשמור
מחר נלך להשקל ונראה מה הנזק

4n4t

New member
שלום קוראת לי XXX ואני שמנה

אנחנו שמנים! לא משנה אם במראה אנחנו בסדר. בראש אנחנו שמנים. יותר נכון שמנות אז לא קל!! אחרת לא היית פה איתנו בפורום המה-מם הזה. תנשמי עמוק, תעברי את התקופה. בד"כ כמה ימים (שבועות
) ותחזרי לדיאטה. אצלי בשבוע הראשון כבר היו זגזגים. אני כבר "מחויבת" בפורום הזה, יותר מחודש (!). יכולתי להוריד בכיף 4 קילו. אפילו 3 מסכנים. אני מדדה על ה-2 ומחזיקה אותם עם השיניים. ונורא קשה לכן:
יהיה טוב, יהיה טוב לפעמים אני נשבר(ת)

jesie12

New member
אוהבים אותך ענת

בכל דיאטה יש קשיים יש ימים קלים יש ימים קשים יש עליות יש מורדות החוכמה היא לדעת להמשיך הלאה ולא להישבר "מחר יום חדש" זוכרות?

למעלה