מה קורה לי?

painlies

New member
מה קורה לי? ../images/Emo10.gif

אני לא יודע מה יש לי בימים האחרונים.... דווקא שדברים מתחילים להסתדר. עד היום לרוב הייתי מדבר בסדר... כאילו, נתקע לפעמים, אבל לא היסטרי. בימים האחרונים לפעמים אני נתקע.. ושום דבר לא יעזור.. קרה לי פעמיים שפשוט לא יכולתי להמשיך לדבר. אז פעם אחת זה לא היה נורא, אבל פעם אחרת זה היה מול הסבר לקהל, לא ידעתי איפה לקבור את עצמי. פשוט נחנקתי ולא יכולתי לדבר... הייתי צריך לעצור, ובכלל לעבור למשפט אחר. אבל כמו אדיוט המשכתי והמשכתי כאילו שבפעם הבאה שאני אגיד את 2 ההברות הראשונות השלישית תצא.... בסוף יצאה.. אבל זה היה ממש נורא... לא יודע מה לעשות עם עצמי, אם זה יקרה לי שוב.... אני לחוץ כמו טמפון בימים האחרונים...

painlies

New member
והדבר הכי נורא -

הדבר הכי נורא, שבזמן שאני נקתע, חשבתי לעצמי פשוט לעצור. להגיד - בקול - לעזעזל עם זה ולעבור הלאה לנושא הבא... פשוט לא הצלחתי להתמודד עם זה!

shoshyyy

New member
לא נורא ..........

זה קורה, זה בסדר גמור. בוא ניקח הכול בפרופורציות... אז גמגמת... מה זה אומר?

תשמע הלחץ עושה את שלו,גם לי זה קרה

לפני שנתיים לא דיברתי בצורה כזאת עד שהחלפתי עבודה והייתי לחוץ ועצבני כל היום. הטלפונים האנשים המפעל הבלגן עשו את שלו ונהייתי בן אדם שלא ישן בלילות וקם בבוקר בלי חשק לכלום וזה דווקא לא הגימגום. אתה רואה?החיים השתנו לגמרי הדיבור שלי ירד מתחת לכל ביקורת עד שפטרו אותי משם.אחרי זה הרגשתי הרבה נוח אני לא לחוץ יותר לפחות עכשיו שאני מובטל חחחחח מה להגיד לך את תיתן שהמצבים ילחצו אותך,אם אתה מגמגם זה לא נורא תגיד לקהל שאתה מגמגם אז מה יקרה? יעריכו אותך על זה אתה תראה

shoshyyy

New member
ארי , עכשיו מה שתעשה זה ....

תעשה "העתק" על מה שאתה רשמת לו, ותשלח מסר לעצמך.
חשוב שתגיד את זה גם לעצמך.

למעלה