מה קורה לה?

OldRedEyes

New member
מה קורה לה?

מתי זה ייפסק כבר??? מישל מוכרת את גופה כדי למכור דיסקים. חשבנו שגמרנו עם מקסים,עכשיו גם פרסי אסיה....

buffgirl

New member
אני לא חושבת.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

נכון, זה לא מתאים לה (וגם לא מחמיא במיוחד), אבל לא נראה לי שהיא עושה את זה לפרסום...

hada§

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אל תתאכזרו אליה.. זו באמת חולצה יפה ומעוצבת.. יש הרבה שהולכות עם כאלה לטקסים וארועים שונים.... זה נחמד.. למרות שאני ממש לא אוהבת ורוד... וגם לא הייתי הולכת עם אחת כזאת.. חחחח

ראיתי את התמונה אתמול

באמת לא מחמיאה אבל חפיף...תעשה מה שבא לה כל עוד המוזיקה שלה נשארת אותו הדבר

OrdinaryDay

New member
../images/Emo12.gif

לשם שינוי היא נראית נחמד בתמונה לא מסטודיו! והחולצה די מחמיאה לה...כמובן ששחור היה עדיף...וכמובן שאני לא הייתי לבושת דבר כזה... אך בסך הכל, זה די נחמד...

AGENT SHESH

New member
זה רק אני או ש... ../images/Emo73.gif

זה אותו סוג חולצה כמו שג'יי.לו. לבשה שנה שעברה בגראמי? (או שזה היה כבר לפני שנתיים?
) ואני לא אוהב את מישל ככה. היא נראית זנותית. איכס. גוועלד. גועל נפש.דיסגאסטינג!

noashemer

New member
זה מכוער אבל לא כזה חמור

נכון שזה מכוער אבל זה לא ממש נורא החולצה קצת פתוחה אז מה. אני לא חושבת שזה חמור מה שהיא עשתה בסך הכל חולצה ותסרוקת מכועת שהיא לא תעשה עוד פעם. היא רק נשתה זה הכול היא לא תעשה את זה שוב אני מקבה עם זמרים אי אפשר לדעת דבר.

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo4.gif

אני לא אגיד שהיא "מוכרת את גופה", כי זה הגוף שלה, והיא תעשה מה שהיא רוצה, אבל החולצה הזאת פשוט לא יפה, וגם לא מחמיאה לה, ואני לא אתחיל אפילו לדבר על השיער.. לא שהמראה שלה משפיע על המוזיקה שהיא עושה, אבל כשהיא הייתה פשוטה היא נראתה הרבה יותר טוב.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo4.gif

אני שונאת לראות אנשים שמתלבשים ככה.. זה מגעיל אותי..
בגדים זה לא התחום שלי (באמת שלא!) אבל אני יכולה להגיד שזה ממש מכוער והורוד הזה..
...

למעלה