מה קורה לאנשים????

אלמקס

New member
מה קורה לאנשים????

מה זה כל המשפחות האלה שראינו השבוע??? אונסים, גילוי אריות, מכים את הילדים, מתעללים בהם??? מה קרה לנו??? ועוד דתיים? הדת שלהם לא שווה כלום אם הם עושים את המעשים האלו. נכון שיש מצווה של פרו ורבו, אבל לא כל משפחה מסוגלת לגדל ולתחזק עשרה ילדים, אפשר לעצור גם אחרי 4 ילדים ולא לאבד את הדעת!

ק ר ן5

New member
בדיוק גם אני שמתי לב לזה

ממש זוועה!! לא שיש לי בעיה עם הדת... אבל שמתי לב שהרבה בנות שאני מכירה וגדלו בבית דתי עזבו באיזה שלב את הדת והפכו להיות הבנות הכי שר*******ות! כנראה זה מסע של מרד אחרי שסגרו אותן ולא חשפו אותם לדברים כמו שחילונים נחשפים אליהם. ואני חס וחלילה לא מכלילה... פשוט מאוד מוזרה לי הקיצוניות הזאת

רותי 11

New member
אלמקס יקירי - בוא תעשה הפרדה

בני אדם הם בני אדם ולא משנה אם הם דתיים חילוניים או לא משנה מה, זה לא עושה אותם שונים באמת מאיתנו גם אצל הדתיים וגם אצל כולם יש את אותם מחלות את אותם בעיות אולי קצת שונים באופיים, אבל כולם סובלים מהכל כמו כולם כולם שמחים כמו כולם, בקיצור לא משנה לכולנו יש את אותם רגשות וכמובן את הבעיות ה רגשיות שמתלוות אליהם. אם תשים לב שכל פעם שיש ידיעה מזעזעת פתאום יש לזה הד, לדוגמא, כאשר שומעים על אדם שהתאבד פתאום אתה שומע על הרבה באותה תקופה שהתאבדו, או כאשר גבר רוצח את אשתו באותה תקופה גם שומעים על עוד מקרים כאלה, וגם במקרה הזה, זה לא שזה הפך להיות מגפה זה פשוט קטע שהדברים יוצאים באותו זמן כי תשומת הלב שלנו מוסבת לזה.

אנטוליו

New member
../images/Emo132.gifאצל הדתיים ובמיוחד החרדים

מקובלות נורמות "צניעות" מוגזמות שנוגדות את הטבע. כידוע, אנחנו נבראנו ערומים וזה המצב הטבעי שלנו. בגלל מוסכמות של חברה שמאלצות אותנו להתבייש בגופינו ולהחביא אותו כאילו היינו גנבים, מתפתחים בנו סקרנות ותסביכים שמפעם לפעם מחפשים פורקן. כמה שההגבלות יותר קשות, כמו אצל החרדים, כך הפורקן אלים ומעוות יותר. לכן הרבה חרדים הולכים לזונות וגם הפדופיליה לא חסרה, אך הכל בדרך כלל מוחבא ומטואטא מתחת לשטיח.

תיקון קטן

הדברים לא קרו השבוע.מעשים כאלה מתרחשים כל הזמן אך מה עושה העיתונות שלנו?מחפשת לרכב על פרסום כלשהו על מנת שיהיה להם הרבה קוראים ולכן מחפשים סיפורים.הסיפורים לא חדשים.הפרסום חדש.

BABE111

New member
כל כך נכון אלמקס...

פשוט מזעזע מה שקורה כל יום.. על איזו דת הם מדברים?????.......לעזעזל זה בלתי נתפס מבחינתי...

אורית502

New member
לא חושבת שזה קשור לדת

היום הרבה אנשים "דתיים" מכוח המורשת המשפחתית וזה רחוק מאוד מהגדרה של "דתי" ויש את ענין ה"כת" היום יש הרבה נוחיות בהיות האדם בכת זו או אחרת אך יש את האחריות האישית והאכפתיות המשפחתית , והאינטלגנציה הרגשית ויש את השעורים שעלינו ללמוד וסגירת מעגלים מי יודע מה קרה שם ? למה הם באו יחד מה הם סוחבים מגילגולים קודמים ומיליון שאלות לפני ששופטים או מבקרים אותם. ואני נגד מעשיהם באופן נחרץ ביותר ומאוד מאוד נגד ! אך צריך לבדוק גם את עצמנו ואיפה היו "אנשי החוק " שמבחינתם הכול היה "בסדר"- הם כנראה סובלים מעיוורון וחירשות מתקדמים - מניסיון אומר לכם שכחברה נוח לנו לא לקחת אחריות בכלל, ויש לגטימציה של הרשויות - של הממשלה, של החברות - תלוי על מה מדובר אף אחד לא ממש איכפת לו מהאחר - ולא נותן כתף לעזור אם היו "מגלים" את הבעיות שם - איפה שזה לא יהיה - אז היו צריכים להתייחס ! חוסר ההתייחסות הוא טיאטוא מתחת לשטיח ואי לקיחת אחריות .... וזה כמעט בכול המשרדים ואז הם מנצלים את הבעיות שבכול זאת עולות על פני השטח בחוסר כוח אדם ובמשכורת נמוכה לא אומרת שזה לא נכון או כן נכון רק אומרת - ראבק !! שכול אחד יעשה את העבודה שלו - באמת יעשה !!! ויש הרבה מה לכתוב על כך ומה לעשות ... אולי נתחיל בלקיחת אחריות אישית על הדברים "הקטנים" שלנו בחיינו , ונרחיב את המעגלים !! אוהבת אתכם ! פורום מעניין ומעשיר . ועל תפסיקו לעלות על פני השטח כול עניין ובעיה .

רותי 11

New member
אהבתי את מה שכתבת אורית

יש מצבים שאנחנו לא יודעים למה הם בחרו בדברים האלה, לפעמים הדברים האלה הם באמת למען יראו ויראו. עם כל הכאב שבעניין

למעלה