מה קורה כש..

מה קורה כש..

אתה לומד אצל מאלף ומורה מקצועי שעוסק שנים ברכיבה ואילף עשרות סוסים. הוא לוקח אותך תחת חסותו, מלמד אותך ממה שהוא יודע, חולק איתך את מחשבותיו וצופה לך עתיד גדול. מה קורה כשבשלב מסוים, ההגיון והרגש שלך מתנגשים... פתאום אתה מתחיל להרגיש שמה שהוא עושה, הדרך שבה הוא עובד - היא לא הדרך הנכונה. לא בשבילך לפחות, לא במקום בו אתה נמצא עכשיו, לא בצורה שבה אתה מתייחס לסוסים ולרכיבה. מה קורה כשיש אי-הסכמה בין המורה לתלמיד?? מי צודק? מי טועה? ואיך אפשר לתקן את זה??

yael filan

New member
קודם כל...

אהבתי את הדרך בה את כותבת, את גם כותבת סיפורים<? חוץ מזה, אני הגעתי למצב שבו הרגשתי שמה שהמורה שלי עושה הוא לא נכון, ואז עברתי ללמוד עם מורה אחרת, אבל זה לא משנה, העניין הוא, שאת צריכה לחלוק את המחשבות שלך עם המדריך הזה, אולי להציע דרכים חלופיות, ואם זה באמת מפריע לך, פשוט לעבור למישהו אחר.... אני אשמח לקבל ממך תגובה

לא בהכרח

במקרה שלי לפחות את רוב שנותי ברכיבה ביליתי בטיולים. כשהגעתי לחווה שבה אני רוכב היום בחודשים הראשונים הרגשתי שאני רק לומד יותר ויותר בכל שיעור, לאחר אותה תקופה מזהירה, מצאתי את עצמי במצב שבו אני שואל את עצמי כמה באמת האימון תורם לי. הרגשתי שהמאמנת שלי פשוט עובדת בדרך לא נכונה. לא שהנסיון שלי "כזה רציני", גם היום אני עדיין ירקרק, אבל בכל זאת, לא מצאתי את עצמי מתמזג עם הדרך שבה עברו השיעורים. למרות אותה הרגשה, המשכתי לרכב ועם הזמן גיליתי שהדרך בה הובילה אותי המאמנת אכן היתה נכונה. היום, בהסתכלות אחורה על הדברים אני יכול להגיד שעצם העובדה שהמשכתי באותה דרך, למרות שלא היתה מקובלת עלי, הביאה את הפתרון. כנראה שדרך החשיבה שלי היתה מוטעת ועצם העובדה שהאמנתי שאדם בעל ידע רחב בהרבה משלי יכול לתרום לי, גם אם הדרך לא מקובלת עלי הביאה את הפתרון. הטקסט נכתב בלשון זכר, אך אין כל כוונה להפלות לטובה את בני המין הגברי והחזק

yael filan

New member
די!

אפילו לפורום שמדבר על סוסים אתם דוחפים את השוביניזם שלכם?

מריושי

New member
די?

זה מוזר אבל נראה לי שזאת את דוקא שדוחפת את הפמניזם לכל הודעה!!! נשים- כי יופי זה כל מה שטוב בהן....

למעלה