מה קורה כאשר..

Daniel M19

New member
מה קורה כאשר..

חברה ממש טובה שלך הופכת להיות ידידה מאוד קרובה באופן "מקרי" ו"מפתיע" של שני האקסים שלך?והיא בכלל במערכת יחסים ארוכה.
איך מגיבים לזה?
מדהים איך דברים כאלה קורים..

את בטוחה שהיא חברה ממש טובה שלך?

אני הייתי חושדת.
אם היא היתה ידידה שלהם גם לפני הקשר שלך איתם, זה משהו אחר, וזכותה להשאר ידידה שלהם בלי קשר אלייך.
אם היא הפכה לידידה שלהם סתם כך אחרי שנפרדת מהם.. לי זה היה מדליק נורה אדומה.

אני לא חושבת שזה קשור לכך שהיא במערכת יחסים, כי כנראה היא לא מפתחת איתם קשרים רומנטיים...
עדיין היה מוזר לי שפתאום היא מוצאת בהם עניין.

שלום

אם היא אוהבת את האקסים, בסדר שתרצה להתיידד אתם, וגם אם תחליט ליצור אתם קשר זוגי בגלל רגשותיה אליהם זה בסדר ויפה, כל זמן שתהיה טובה אליהם. אם היא במערכת יחסים זוגית, אסור לה לבגוד. לא תצטרכי לעזוב אותה כי בגדה, אבל כדא שתעירי לה. מותר לה להתיידד עם מי שתרצה. אם תרע לאקסים שלך, תביני שאינה טובה אליך ולא מתחשבים בדברים החשובים לך, ואז כדאי שתעירי לה או תתרחקי ממנה וגם חשוב שתנסי למנוע ממנה להרע להם.

LILI1234567

New member
מסבירים לה כמה היא ביץ' ומנתקים קשר:\

מי צריך אנשים שגורמים לך להרגיש רע בחיים? אם היא מוכנה לקחת את הסיכון שהיא פוגעת בך ואפילו כנראה שעושה את זה באופן מכוון כדי להרגיש טוב עם עצמה או עליונות כלשהי עקב חוסר ביטחון פתטי למה שתהיי בקשר עם מישהי שמזלזלת בך ככה?
כנראה שהיא לא "מודעת" או שתשחק אותה לא מודעת למעשיה.. אבל תכלס היא מבינה טוב מאד מה קורה, ואם לא כרגע אז היא תבין בעתיד. בכל מקרה אני הייתי מבהירה לה את דעתי ועוברת הלאה.
אין סיבה להכנע לחוסר רגישות כזו ואפילו אכזריות.

Daniel M19

New member
צודקת

יש אנשים שרק כך יודעים להעריך אותך.

2461

New member
טוב...היה לי פה בסביבת החברות מקרה מאוד מאוד

דומה, אחד לאחד....והתברר שהחברה הייתה מאוהבת בבחורה.... אז תשימי לב חח

הייתי בודקת את המניעים של האקסים..

האם הם מנסים להגיע אלייך דרכה?

נזכרתי במחוברים באקס המיתולוגית של סקאזי.. שבקשר קרוב עם החבר הכי טוב שלו .. החבר ניראה לי הסתיר את זה מסקאזי כי קיווה שיהיה בינהם משהו.. אבל היה ברור שהאקסית מעוניינת בסקאזי..
ואיכשהו... זה היה פוגע לי באמון עם חברה טובה מתחברת עם האקסים...אלא אם כן זה תמים ...
במה זה מתבטא הקירבה שלהם אליה?

Daniel M19

New member
לא נראה לי

אני דיי משוכנעת שלא.אין לי איתם שום קשר ישיר ואני גם לא מעוניינת בקשר ישיר איתם
זה באמת מוזר,לא יודעת עד כמה זה תמים.
היא מזמינה אותם למפגשים שלנו,דבר שהרבה פעמים מעיק וגורם לתחושה לא נעימה.מדברת איתם מספר פעמים נכבד בשבוע,
תמיד רומזת לכך שהיא מסודרת אבל יש בה משהו קצת צבוע.

למעלה