מה קורה כאן?

מה קורה כאן?

לפני כמה ימים הצצתי וגיליתי פורום רדום. כמה הודעות (שיושבות כבר שבוע) שלכל אחד 2-3 תשובות. היום אני נכנס ופוגש כמה שירשורים כאורך הגלות. הרבה וויכוחים. מישהו יודע מה קרה? בגלל הפיגוע בלונדון? הפיגוע בנתניה, אני עוררתי אותכם או סתם מקריות מוזרה? הנה סתם בדיחה אקטואלית ישראל או פלסטין? בעת שלום בין הישראלים לפלסטינים באו לחיות ושאלו אותם איפה הם רוצים לחיות, בצד של הישראלים או של הפלסטינים.... בראשית הלכו לתרנגולת, שאלו אותה איפה היא היתה רוצה לחיות... חד משמעי! היא אמרה, אצל הפלסטינים!! למה?, שאלו אותה כי אצל הישראלים אני חיה בתת רמה כל היום בלול, אוכלת אוכל מיוחד, לא נותנים לי לקיים יחסים ולדגור על הביצים, לעומת זאת אצל הפלסטינים אני כל היום מסתובבת בחצר, חופשיה, מאושרת, אוכלת מה שבא לי, ויש אפילו תרנגולים שרודפים אחריי. הלכו לפרה, שאלו אותה את אותה שאלה. אמרה הפרה: "זו בכלל לא שאלה, אצל הפלסטינים!" שאלו אותה לפשר הדבר והיא ענתה: "אצל הישראלים אני חיה כל החיים ברפת, אוכלת קש, חולבים אותי יומם וליל ומתיחסים אלי כמו למכונה. לעומת זאת אצל הפלסטינים אני חופשיה ומאושרת מסתובבת ברחובות בנחת ואוכלת מה שבא לי" בסוף הלכו לחמור, שאלו אותו איפה הוא היה רוצה לחיות... חד משמעי!!! אצל הישראלים, אין מקום למחשבה, טען החמור. כולם היו בהלם ושאלו אותו לפשר הדבר. ענה החמור בלי להתבלבל: "תראו, אצל הפלסטינים אני בהמת משא, כל היום בשמש, סוחב מטען ואנשים, בקושי שותה ובקושי אוכל, לעומת זאת...אצל הישראלים.... תראו כמה כמוני נהיו חברי כנסת"!!!!!!

motyka

New member
כנראה שבזכותך

והבדיחה - אם לא היתה נכונה ואמיתית - הייתי צוחק.

אל תהיה כל כך רציני

על בדיחה טובה גם אם היא אמיתית אפשר ורצוי לצחוק (וכאמור זו סגולה לאריכות ימים). הצצתי במאגר הבדיחות שאצלי והנה עוד כמה אקטואליות משהו על פוליטיקה מקומית: אלוהים מזמין אליו את בוש, פוטין ושרון ומודיע להם: "נמאס לי מכל הבלגן אצלכם והחלטתי להרוס עוד שבועיים את העולם ולבנותו מחדש" בוש יוצא בנאום דרמטי לעם האמריקאי: "יש לי שתי בשורות האחת טובה והשניה רעה. הטובה - יש אלוהים. הרעה - עוד שבועיים העולם יחרב". פוטין יוצא בנאום לעם הרוסי: " יש לי בשבילכם בשורה רעה. לאחר 100 שנות קומוניזם נוכחנו כי אכן יש אלוהים" שרון יוצא בנאום לעם בישראל: " יש לי בשבילכם שתי בשורות טובות. הראשונה - יש אלוהים והוא שלנו. השניה - הוא הבטיח לי כי לא תהיה מדינה פלסטינית" קצת על שכנינו: סדאם חוסיין, סגנו טהא יאסין רמדאן וסגן ראש הממשלה טארק עזיז, יושבים על מרפסת אחד מארמונותיו של סדאם, כשלהקת אווזים מתעופפת מעליהם. "רמדאן, תירה באווזים", קורא סדאם. רמדאן מרוקן מחסנית לעבר השמים, אבל אף אווז אינו נופל. "תנסה אתה, טארק", אומר סדאם. עזיז יורה במרץ אבל מחטיא אף הוא. "לעזאזל, אני צריך לעשות כאן הכל לבד", אומר סדאם, ויורה חמש מחסניות לשמים. אף אווז אינו נופל. יש רגע מביך של שקט ואז טארק עזיז מצביע לעבר להקת האווזים המתרחקת וקורא: "אלוהים, תראו מה זה, אווזים מתים עפים!". ומשהו קצת ישן: ערפת חוזר יום אחד בצהריים הביתה ומוצא את סוהא עירומה במיטה לשאלתו מדוע ענתה: "אין לי מה ללבוש" ערפת פותח את הארון ואומר: "הנה שמלה אדומה וחלוק ירוק וחולצה כתומה, שלום אחמד, ומכנסיים שחורות... ממחרת הוא מספר את זה במשרד ואומר לו היועץ: "לא נעים לי להתערב, אבל מה עושה שם אחמד?" ערפת מתעצבן ואומר: "מחר אני הורג את אחמד" ממחרת מגיע הביתה בצהריים ושוב האישה עירומה במיטה - "אין לי מה ללבוש" ערפת פותח את הארון ואומר: "הנה שמלה אדומה וחלוק ירוק וחולצה כתומה, שלום עבדאללה, תשמע - אם תפגוש את אחמד תגיד לו כי אם אני תופס אותו כאן אני הורג אותו... בפגישה עם בוש שואל אותו שרון "תגיד איך אתה בוחר את השרים שלך?" עונה בוש "אני בוחן את האינטליגנציה ולפי זה מחליט, הנה תראה". הוא קורא לקונדי ושואל אותה "תגידי, מי זה הצאצא של האמא והאבא שלך וזה לא אחיך או אחותך?" עונה קונדוליסה "זו אני" אומר בוש לשרון "אתה רואה, זה מוכיח על אינטליגנציה גבוהה" אחרי שבוע נפגש שרון עם גמליאלי שרוצה להיות שרת החינוך אומר לה שרון "אחוד לך חידה ואם תתני תשובה נכונה תקבלי את התפקיד. בקיצור מי זה הצאצא של האמא והאבא שלך וזה לא אחיך או אחותך" מגמגמת הגמליאלית ואומרת "אני צריכה לשקול את הדבר תן לי זמן לחשוב" אחרי הפגישה היא ממהרת לביתו של ידידה ארנס ואומרת לו "תראה אתה פרפסור ובטח חכם. אנא פתור לי את חידתו של ראש הממשלה. מי זה הצאצא של האמא והאבא שלך וזה לא אחיך או אחותך?" עונה לה ארנס - "התשובה פשוטה - זה אני" נחפזת הנערה לשרון וצועקת לו בשמחה "אני יודעת אני יודעת - זה ארנס. נכון?" עונה לה שרון "טמבלית נכשלת, זה קונדוליסה רייס" וסתם בדיחה: קשישה אחת הולכת לרופא ומבקשת שיעזור לה להחיות את חיי המין שלה עם בעלה ניסית לתת לו ויאגרה? שואל הרופא" אוי ואבוי, הרי אפילו אספירין הוא לא לוקח כשכואב לו הראש הוא בחיים לא יסכים לקחת ויאגרה, עונה האשה שימי לו גלולה אחת בקפה, מציע הרופא ושולח אותה הביתה כעבור שבוע מתייצבת הקשישה שוב בקליניקה איך היה?, שואל הרופא, "איום ונורא", עונה האישה הוויאגרה לא עבדה? , מתפלא הרופא המנוסה דווקא עבדה. הוא גמר את הקפה, זרק אותי על השולחן וקרע ממני את הבגדיםזה היה פשוט נורא אני לא מבין, מה היה כל כך נורא?, שואל הרופא אני לא חושבת שאוכל להיכנס עוד פעם לסניף הזה של מקדונלדס, עונה האישה

למעלה