מה קורה כאן ?!

14מתן

New member
מה קורה כאן ?!

נכנסתי לאתר של UPN כדי לבדוק באיזה שעה מתחיל הפרק היום באמריקה כדי שאולי יקליטו לי וישלחו לי או משו וסתם אחר כך נכנסתי לביוגרפיות של הדמויות (לא של השחקנים של הדמויות) אז כמובן נכנסתי קודם לווילו וראיתי שווילו נולדה ב1982 מה שלא מסתדר כל כך כי גיל 18 מסיימים כיתה יב (עונה 3) שנה ראשונה בקולג´ בגיל 19 (עונה 4) שנה שנייה בקולג´ בגיל 20 (עונה 5) שנה שלישית בקולג´ בגיל 21 (עונה 6) מה שלא מסתדר כי הדמות נולדה ב1982 זתומרת שהיא אמורה להיות בת 20 ! זה לא הכל ! באפי נולדה בינואר של 1981 ! זאת אומרת שבין באפי לווילו יש לפחות הפרש של שנה ! אולי אפילו יותר ובכל זאת הן באותה כיתה והכל אז מה, הקפיצו את ווילו ?! באפי נשארה כיתה ?!

HappyMeal

New member
כנראה!../images/Emo6.gif

שבאפי נשארה כיתה! (אני כבר חצי שעה צוחקת על הקטע הזה...) jokes aside האמת היא שיותר סביר שהקפיצו את וילו כיתה.....

WacKy WitCh

New member
הייתה עוד פשלה קטנה של גילים...

אני לא בטוחה אם ראיתם את זה בדיוק, אבל ראיתי בביפ את הפרק I robot, you Jane שהיה ביום שני, היה שם קטע, שהשד (לא זוכרת איך קראו לו) עיין ברשימת התלמידים במחשב ושהראו את באפי היה כתוב שם שהיא נולדה ב- 81 וכשהראו עוד פעם את המחשב, שהוא מבקש מפריץ להרוג את באפי, היה כתוב שם שהיא נולדה ב- 79. וזה ממש דפוק, ואת ממש פשלה, אולי לא ממש רואים את זה, אבל לא ממש ראו את זה...

14מתן

New member
נכון...

ווילו נולדה בתאריך הזה שהוא שנה לפחות אחרי באפי !!!!

trilliane

Well-known member
מנהל
אתה לא ממש חזק בחשבון, מה?

באפי נולדה בינואר 1981, זה דבר ידוע (בהתחשב בכך שבעונה השניה של הסדרה, בינואר 1998, היא חגגה יום הולדת 17, ינואר 99 יום הולדת 18 וכו´). זה דווקא מסתדר מצויין עם העובדה שהיא סיימה במחזור 1999 - ילידי מחזור זה כולם אמורים להיות ילידי 1981 (יש לי אח כזה בבית, למשל). כלומר, באפי בוודאות |הסגש|לא נשארה כיתה, היא בדיוק בשכבת הגיל בה היא אמורה להיות. כמעט בכל כיתה יש חריגים - ילדים גבוליים שנולדו בדצמבר שנה קודם וחיכו עוד שנה, או ההיפך - כאלה שונלדו בינואר של השנה הבאה, אך הוריהם לא הסכימו לחכות איתם והחליטו שילדיהם יתחילו כיתה א´ מוקדם יותר ויהי מה. העובדה שווילו נולדה ב-1982, באה אולי לרמז לנו שהגאונה הקטנה כנראה קפצה כיתה... וזה דיי הגיוני, למען האמת, בהתחשב בתדמית שבנו לה. מה שכן, במחשבה שניה, אלא אם היא כבר קפצה בגן (לא סביר) זה לא מסתדר לי עם העובדה שהיא וזנדר יחד מהגן דרך כל הכיתות, כי ברור לנו שהוא בטח לא קפץ כיתה... אם כך, אני אהמר שהיא כנראה ילידת תחילת 1982, אולי ינואר, והיו לה הורים "פושרים" שנאבקו להכניס אותה לכיתה א´ קודם, אולי אפילו לשכבה גדולה יותר כבר בגן. (ואולי מי שהחליט לרשום שם 1982 חשב שזה יהיה מגניב לרמוז לנו שהיא קפצה כיתה, ולא חשב על זה עד הסוף... אני לא אתפלא).

14מתן

New member
טריליאנה מתוקתי !

לידעתך סיימתי עכשיו את כיתה ט בממוצע שנתי של 100 במתמטיקה אז אני מצטער לנפץ לך ת´אשליה... והתאוריה שלך לא יכולה להיות כי ווילו וזאנדר ביחד מהגן אז אני לא חושב שהקפיצו גם את זאנדר כיתה... ודיברתי בהודעה שלי על ווילו אם שמת לב או שאת לא חזקה כל כך בהבעה.. (טוב זה גם אני לא, חחחחח)

14מתן

New member
אני יודע ש...

קצת הגזמתי וטריליאן אני מצטער אם נעלבת (למרות שלא חושב שנעלבת..) אבל מה שהיא אומרת עדיין לא נכון כי נגיד והקפיצו את ווילו כתה אז זה לא מסתדר עם זה שווילו וזאנדר היו ביחד מהגן כי לא סביר שהקפיצו את זאנדר כיתה...

Adrienne

New member
אבל למה לא סביר? ברור שזה סביר.

למה לא? את זאנדר יכלו להקפיץ בגן, לגרום לו לא לעשות גן חובה או משהו וזה נכון כי בגן לומדים ומתכוננים לכיתה א´, מי שמוכן כבר לא צריך להשאר עוד שנה, יכול להיות שזאנדר באמת היה מוכן לכיתה א´ זה לא אומר שהוא צריך להיות גאון הדור.

14מתן

New member
באמריקה מתחילים...

ללמוד בגן... אבל מזה משנה ! די זה כבר ממש לא קשור !

trilliane

Well-known member
מנהל
קרא בבקשה שנית את הודעתי

ותראה שכתבתי התייחסות מדוייקת לנקודה הזו. אני ממש לא מבינה על מה אתה עונה לי בתגובה "נגדית", כשאני בעצמי הגעתי לאותן מסקנות עוד קודם לכן.

אהממ.. אהממ...

אדון/גברת נכבד/ה, הודעתך הרשומה למעלה הובאה לידיעתינו, ותוכנה צורם לעינינו עד מאוד. בשם אותם ילדים ילידי דצמבר שנשארו עוד שנה בגן ולהפך, אנו מוחים נמרצות על השימוש במילה חריגים. נשמח באם תוכלי להחליפה במילה "מיוחדים", "מופלאים", "ילדים שממש אהבו את הגננת ורצו להשאר איתה עוד שנה", או כל מילה אחרת שתהיה נכונה באופן פוליטי. באם תסרבי לבקשתינו, נאלץ לנקוט בצעדים משפטיים כנהוג בחוק. בתודה הועד למלחמה בהשמצה (וביחוד השמצה של קבוצות שגררררררררר נמנית עליהן...).
ושוב, בהצבעה, מי בעד, שבימים בהם אני חוזרת הבייתה בשעה 6:30 בבוקר, אני לא אתחיל לכתוב בפורום לפני שיש מאחורי לפחות 8 שעות שינה ויותר מכוס קפה אחת?

trilliane

Well-known member
מנהל
חריגים = יוצאים מן הכלל, מיעוט.

אין ולא היתה כל כוונה להבעת דעה איכותית, רק כמותית. אני חושבת שזה גם היה דיי ברור מתוכן ההודעה, לא? בואו לא נעשה מכל מילה סימפוזיון, טוב? (סליחה שאני עונה ביובש, אני ממש עייפה כרגע ודיי נטולת הומור).

למעלה