מה קורה כאן ?

מה קורה כאן ?

אני פותח ערוץ 2 - פרסומת - dont stop me now. אני פותח בהזדמנות אחרת - פרומו לעוד ריאליטי אינפנטילי - Bohemian Rhapsody. היום אני פותח ערוץ 1 - פרומו לתוכנית על ההכנות לאולימפיאדת בייג"ין עם השיר - The Show Must Go On מישהו אמר שטיפת מוח ? ( צוחק ). מבחינתי שלא ייגמר לעולם. אני תמיד אומר שהדבר הטוב היחיד בפרסומות זה המוזיקה , על אחת כמה וכמה כשמדובר בלהקה מספר 2 בהיסטוריה ( יסלחו לי המעריצים אבל כבודה ומיקומה של הביטלס מונח במקומה עם כל הכאב ).
 

khammel

New member
../images/Emo6.gif קונספירציה!

זה כמו הרכב בספר "בשורות טובות" של גיימן ופראצ'ט. כל טייפ שנכנס לאוטו הופך תוך שבועיים לגרייטסט היטס של קווין. בטלוויזיה בטח שמו איזה טכנו/דאנס בכלל, אבל עד שזה הגיע לשידור הפרומו עבר טרנספורמציה למוזיקה ראויה יותר. אגב, אולי זו רק אני, אבל לדעתי יש מישהו שממש אוהב קווין בערוץ 1, כי הם עושים שימוש קבוע במוזיקה של הלהקה כולל בשירים פחות מוכרים כמו Mother Love ולגבי הביטלס... יש מקום בצמרת ליותר מלהקה אחת. לא?
 

khammel

New member
../images/Emo207.gif אנא ספר לפורום איך זה לנגן על 3 מגברים

ואני אצטט:
 
בוא אני אכניס אותך להלם עוד יותר.

יש לי רק ערוץ 1 וערוץ 2. כלומר אין לי יס ואין לי הוט מבחירה חופשית . אני מרוצה . שלא לדבר על כך שאני חוסך יותר מ - 250 שקל בחודש על 200 ערוצים שמתוכם 190 לא מעניינים אותי. יש לי כל מה שאני רוצה בערוץ 1 ו - 2. ממליץ לכל אחד. ומה רע בערוץ 1 ? ערוץ נפלא . אני נהנה מכל רגע. מערוץ 2 אני בעיקר סובל. מה אגיד לך - כל האנטי תרבות הזאת של הריאליטי , כל התת רמה הזה , כל האינפנטיליות העממית והמביכה הזאת זה לא כוס התה שלי. אני מחפש איכות בייבי. וכל מי שמחפש איכות על הממיר הכתובת היא ערוץ 1.
 
אגב , זה נורא " אין " לרדת על ערוץ 1

אבל מי שיבדוק וינסה יבין שערוץ 1 הוא תרבותי , חינוכי , מעניין , איכותי. זאת רמה. אגב , האנשים שעובדים שם הם מבריקים כמו הכתב הערבי ריאד עלי , יגאל רביד , אורן נהרי , עודד שחר , גאולה אבן והרשימה לא נגמרת. אנשים מדהימים ומשכילים שאני מחכים מהם יותר ויותר מיום ליום. צר לי אבל אני מעדיף לצפות בהם מאשר לצפות בשפרה הולכת לשירותים.
 

VC820

New member
אני מסכים איתך

ערוץ 1 זאת לא מילה גסה. במיוחד לא אחרי שהשתלתה עלינו תרבות הזבל של הריאליטי למינהם,בובלילים ופרידמנים ושאר שטויות. וגם פרסומות ופרומואים עד איבוד הדעת.
 

mia01

New member
אני אישית חושבת שיותר ממה שIN לרדת על ערוץ 1

זה IN להגיד שהוא אינטיליגנטי... לדעתי מזמן לא נשאר ממנו הרבה..
 
ולדעתי אחמדינג"אד צדק.

הוא אמר שאיראן לא תשמיד את ישראל כי ישראל תשמיד את עצמה מבפנים ולצערי צדק. עם כל הריאליטי , המציצנות , תת התרבות , הגסות , הבוטות , הרמה הנמוכה , השיטחיות , האינפנטיליות , חוסר התרבות וחוסר הכבוד , ישראל בדרך הנכונה. עצוב אבל את לא לבד. רוב העם מעדיף לצפות בשיפרה הולכת לשירותים בערוץ 2 ואת בובליל מגרד בביצים מול השולחן מאשר דיון אינטלקטואלי על עינייני השעה בערוץ 1. איך השיר הולך ? " לחיי העם הזה , כמה טוב שהוא כזה " ( ציניות ).
 
הבהרה.

כשכתבתי שאת לא לבד לא התכוונתי חלילה לתת התרבות , הגסות ועוד אלא לכך שאת מעדיפה ריאליטי בערוץ 2 מאשר תוכניות עומק רציניות וראויות בערוץ 1. הכל ברוח טובה יקירה. המשך שבוע נעים.
 

Teo Toriatt

New member
../images/Emo32.gif זה כבר מזמן לא פורום Queen בדיון הזה

אני לא סובל ריאליטי. לא ראיתי האח הגדול, רוקדים עם כוכבים, הישרדות ועוד מני מריעין בישין. אני לא רואה ערוץ 2 בגלל עודף פרסומות. אבל אני לא רואה ערוץ 1. הוא ערוץ ארכאי, שמנוהל על ידי אנשים שלא מבינים מה זה טלוויזיה - שנתקעו אי שם בשנות ה60-70 , מעצבים אולפנים בצורה שכואבת לעין (כמו למשל עיצוב האולפן של מבט), חושבים שתוכנית של שירי עמחה עם עינת שרוף היא סוגה עילית ודיון בעניני היום חייב להעשות על ידי פרופסורים משמימים מהאוניברסיטה העברית. יאללה - גם איכות צריך לדעת לעשות - צא וראה BBC על שלל ערוציו, ראה National Geographic או ערוץ הבית שלי - ערוץ ההיסטוריה. ככה עושים טלוויזיה טובה. רוצה דיון בעניני היום? לונדון את קירשנבאום בערוץ 10 ילמדו כל דרדק איך אפשר לדבר על נושאים ברומו של עולם בשפה גבוהה אך עדיין לעניין. ערוץ 1 הוא ערוץ רע, חולה וטוב לו שיסגרו אותו - כי להתכסות במעטפת של "אני איכותי אז לא רואים אותי" זה יעיל רק אם אתה באמת איכותי ולא כזה שיותר מחצי משידוריו הם שידורים חוזרים מימי הזוהר שלו והחצי השני עשוי על ידי ידיים בעלות ניסיון רב בלהפיק טלוויזיה של לפני שלושים שנה הממענות בכוח ללמוד טכניקות חדשות. אם ערוץ אחד לא ילמד לעשות זאת (וכנראה שהוא ממען בכוח לעשות זאת) גם אנשים המחפשים איכות טלוויזיונית כמוני - לא יצפו בו. דוגמא לכלי תקשורת איכותי ששורד את מבחן הזמן כי הוא מציע איכות ומקצועיות - עיתון "הארץ". ערוץ 1 רחוק שנות דור מכך.
 
אתה טועה.

במוסף 7 לילות של ידיעות בשישי האחרון פורסמה כתבה על 3 מהדורות החדשות בארץ. המבקר יהודה נוריאל כתב שם חד משמעית שמהדורת ערוץ 1 היא הרצינית , האיכותית והעיניינית ביותר , ללא מתחרים. זאת רק דוגמא . ואני רואה בשידורים החוזרים דבר מבורך. הרי אתה בעצמך כתבת - " מימי הזוהר שלו " , דהיינו - אלה התוכניות הטובות ביותר מהתקופות הטובות ביותר של ערוץ 1 כגון מופע של להקת הנח"ל בשם " הפלמ"חניק " ששם בוצע שיר אהוב עליי במיוחד וגם על יצחק רבין ז"ל - " שיר הרעות ". דווקא רוב המבקרים טוענים ההיפך ממך - שהארכיון של ערוץ 1 הוא מטמון של ממש ומדוע הוא לא משתמש בו יותר. מבחינת ההפקה , הטכניקות והעיצוב - עינייני תקציב. מה גם שמה שחשוב זה לא הקומקום אלא מה שיש בו. התוכן הוא מה שחשוב. לא העיצוב הדל של אולפן מבט וכדומה. ערוץ 1 מציע שלל תוכניות משפיעות וחשובות שלא תמצא בערוץ ההיסטוריה כגון " מבט שני " , " הסיפור האמיתי " ועוד. במבט שני הייתה לפני כמה זמן תוכנית על נפגעי משכנתא. כתבה חזקה על משכנתאות שהרסו חיי אנשים. הכתבים בערוץ 1 הם אנשים מבריקים. גאולה אבן , עודד שחר , אורן נהרי . ערוץ 1 לא מחפש רייטינג , לא מחפש אהדה , לא מחפש למצוא חן אלא פועל ועובד לפי מדיניות מסויימת כבר 40 שנה. אתה קורא לזה ארכאות. בשבילי זאת המשכיות. יציבות. דרך. ואל תשווה לחוץ לארץ. זה כמו שאני אשווה את משינה למדנס או את הג"ינג"יות לפט שופ בויס או את הערסית נינט למדונה או את ביתר ירושלים למנצ"סטר יונייטד וכך הלאה. תמיד חו"ל יהיה יותר זוהר , יותר איכותי , יותר מקצועי , יותר נוצץ , עשיר ויוקרתי. בכל תחום. אז אין מה להשוות. זה לא הוגן. ציינת את לונדון וקירשנבאום - היכן הם גדלו , למדו , חונכו ? בערוץ 1. כל מי שאתה רואה היום בערוצים הישראלים התחילו את דרכם , חונכו ולמדו טלוויזיה בערוץ 1. כולם ! אפילו אני הופתעתי שגיליתי לאחרונה שיעקב איילון שימש כתב בערוץ 1 בסוף שנות ה - 70 ! ערוץ 1 היה בית הספר של כולם לטלוויזיה ! איך אתה מסביר את זה ? יאיר לפיד ,גבי גזית , אמנון אברמוביץ " , אהוד יערי , כולם ! בידור , חדשות , ספורט ( איפה התחילו רמי וויץ ? יורם ארבל ? מאיר איינשטיין ? ). אי לכך ועקב סיבות נוספות ( אני לא אכתוב את ההודעה הזאת לנצח , נמאס לי ) אני מוצא את טענותיך כלא נכונות בעליל.
 

mia01

New member
איך הסקת ממה שכתבתי שאני צופת ריאלטי?!

הבעתי דעתי על ערוץ 2 בכלל או שדיברתי רק על ערוץ 1? כנראה שלא הצלחתי להבין אותך כי אתה מאלה שמעדיפים דיונים אינטלקטואלים. לבריאות שיהיה לך. לא שווה לי להמשיך להגיב פה.
 
למעלה