אתה טועה.
במוסף 7 לילות של ידיעות בשישי האחרון פורסמה כתבה על 3 מהדורות החדשות בארץ. המבקר יהודה נוריאל כתב שם חד משמעית שמהדורת ערוץ 1 היא הרצינית , האיכותית והעיניינית ביותר , ללא מתחרים. זאת רק דוגמא . ואני רואה בשידורים החוזרים דבר מבורך. הרי אתה בעצמך כתבת - " מימי הזוהר שלו " , דהיינו - אלה התוכניות הטובות ביותר מהתקופות הטובות ביותר של ערוץ 1 כגון מופע של להקת הנח"ל בשם " הפלמ"חניק " ששם בוצע שיר אהוב עליי במיוחד וגם על יצחק רבין ז"ל - " שיר הרעות ". דווקא רוב המבקרים טוענים ההיפך ממך - שהארכיון של ערוץ 1 הוא מטמון של ממש ומדוע הוא לא משתמש בו יותר. מבחינת ההפקה , הטכניקות והעיצוב - עינייני תקציב. מה גם שמה שחשוב זה לא הקומקום אלא מה שיש בו. התוכן הוא מה שחשוב. לא העיצוב הדל של אולפן מבט וכדומה. ערוץ 1 מציע שלל תוכניות משפיעות וחשובות שלא תמצא בערוץ ההיסטוריה כגון " מבט שני " , " הסיפור האמיתי " ועוד. במבט שני הייתה לפני כמה זמן תוכנית על נפגעי משכנתא. כתבה חזקה על משכנתאות שהרסו חיי אנשים. הכתבים בערוץ 1 הם אנשים מבריקים. גאולה אבן , עודד שחר , אורן נהרי . ערוץ 1 לא מחפש רייטינג , לא מחפש אהדה , לא מחפש למצוא חן אלא פועל ועובד לפי מדיניות מסויימת כבר 40 שנה. אתה קורא לזה ארכאות. בשבילי זאת המשכיות. יציבות. דרך. ואל תשווה לחוץ לארץ. זה כמו שאני אשווה את משינה למדנס או את הג"ינג"יות לפט שופ בויס או את הערסית נינט למדונה או את ביתר ירושלים למנצ"סטר יונייטד וכך הלאה. תמיד חו"ל יהיה יותר זוהר , יותר איכותי , יותר מקצועי , יותר נוצץ , עשיר ויוקרתי. בכל תחום. אז אין מה להשוות. זה לא הוגן. ציינת את לונדון וקירשנבאום - היכן הם גדלו , למדו , חונכו ? בערוץ 1. כל מי שאתה רואה היום בערוצים הישראלים התחילו את דרכם , חונכו ולמדו טלוויזיה בערוץ 1. כולם ! אפילו אני הופתעתי שגיליתי לאחרונה שיעקב איילון שימש כתב בערוץ 1 בסוף שנות ה - 70 ! ערוץ 1 היה בית הספר של כולם לטלוויזיה ! איך אתה מסביר את זה ? יאיר לפיד ,גבי גזית , אמנון אברמוביץ " , אהוד יערי , כולם ! בידור , חדשות , ספורט ( איפה התחילו רמי וויץ ? יורם ארבל ? מאיר איינשטיין ? ). אי לכך ועקב סיבות נוספות ( אני לא אכתוב את ההודעה הזאת לנצח , נמאס לי ) אני מוצא את טענותיך כלא נכונות בעליל.