מה קורה כאן היום?

מה קורה כאן היום?

נכנסתי הבוקר - שלא באשמתי - ראשון לפורום הנכבד. מי שטרחה והגיבה זו רק הדרדרית. ומאז ועד עתה - דממה דקה.מה קורה כאן? אני מדבר רק עם עצמי?

דרדרית

New member
גם אני משתוממת מה קורה עם

חברי הבית. אבל הואיל ותפוז נעל את דלתות הכניסה היום-
יתכן ולא כולם ראו כי הדלת כבר פתוחה
. חוצמזה- אשתורי- מה רע בלדבר עם עצמך? לפחות אתה ועצמך מסכימים עם כל דבר שאתה אומר. לא?

דרדרית

New member
לפחות יכולה לנצל ת'זמן ולהביא שיר ש

יהורם טהרלב הארוטיקה של הכינרת / יורם טהרלב הוי כינרת כינרת כינרת מזל שאת אצלנו ולא בארץ אחרת. לו היית בשוויץ או בפינלנד, היית אפס ! שם יש אלפים כמוך ! שלא לדבר על סקוטלנד, שם היו קוראים לך פשוט לוך...... אבל אצלנו, כינרת כינרת, מתייחסים אליה כמו לדוגמנית צמרת, ומעל דפי העיתונות ועל גבי האתר מדווחים כשנוסף לה או יורד לה סנטימטר. ואולי, ותסלחו לי אם זה נשמע קצת אידיוטי, כוח משיכתה בא לה רק בזכות הדימוי הארוטי. כשאתה מביט במפה אתה מגלה כי בעניין הזה יש לה כמה פיתויים בעלי ערך : על בטנה כתוב "פוריה" בין מתניה שם "בית ירך" ואם תמשיך תמצא בדרך שני מקומות מבטיחים שיגעון : לאחד קוראים - בית זרע לשני קוראים - האון, ואם לא תפסיק באמצע תיכנס למבוא חמה ותוך דקות אתה תגיע, בלי ספק, אל הרמה. ואתה עומד מול אלה וחוזר לשאול בתום : הוי כינרת שלי, ההיית או חלמתי חלום ?

ברק 188

New member
../images/Emo6.gif טעיתי בקור כזה במקום לנמל היתי.

צריך קצת הרבה מ"כינרת".. אח איזה צלילים של טוהר ולב הבאת לנו פה המורה מזל שלא ת'תקע
קטע על, לוט ובנות
,של היורם הזה, הוי כנרת...כנרת בה'אמת את עכשיו ניראת לי אחרת... כי..
ת ל'פעם אחרת, אני כי-נור לך.

דרדרית

New member
השיר הוא בהשראת אשתורי שחשף אותנו

לשיר אחר של טהרלב בו גיליתי שהשפה העברית - גם השפה הדבורה- יכולה להעביר מסר. (השיר עם הנשרים..) ואז- "במקרה" גיליתי ת'שיר הזה באחד האתרים שלא היו חסומים היום. תפוז- נא לא לבוא בטענות. טוב? זה בגלל שסגרת לנו ת'דלתות

גלי®

New member
כל היום יש בעיות בתפוז, גם עכשיו...

עכשיו זה רק מתבטא בכך שלא רואים את שם המשתמש שלי... אבל כל היום קיבלתי הודעות 404, 500 ועוד כמה מספרים... :)))

בוקר טוב לכם,,צאו ../images/Emo42.gif והרגישו

את חום השמש איזה כף זה.. מה שלומך ברק איך אתה מסתדר עם הקור הזה ???לפחות רוקד מעט קוקנרול????

ברק 188

New member
קליאו אצלי ...

ב
כל הזמן פועם במקצב הבר(ו)ק אנד רול... וטוויס ת'גן של צובי- צקר כמ'אן עיברי בא ת(ג)די... איך אצלך עם הקוקו והסרפן?... שואף קוק'- ויאללה אמרת שמש בחוץ דום,ןב
יוצא לראות ת'פלא
הזה.

למעלה