מה קורה חברים שלי....

מה קורה חברים שלי....

רק רציתי לעדכןן אותכם שאנ י מתחתנת עוד חודשיים ואף פעם לא אשכח תתקופות היפות של פורום מיכאללה וודרך אגב עוד מעט משחק החיים נגמר בערוץ 10 ואז יהיה מיכאלללההההההההההה

HaDaRoSh

New member
אביבי ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מזל טוב
אני גם לא אשכח את התקופה :) בבקרים היינו נכנסות לצ'ט והיית אוכלת גלידה
חחחחח קיצר :) מזל טוב

חחחח תודהה

יו את זוכרת את הגלידה עם המייפל עכשיו הסתכלתי הארכיון ונזכרתי וצחקתי באמת היה כייף ותודההה

אוי תודהה תודההה לכולםםם

לחופיתוששש גםםם מה איתכםם ספרו קצת מה ישתננה הבנתצי שהדר צריכה להתגייס ומה עם השאררר

שכחתי להגיד לכםםם

אני עובדת ברמת גן בשילב אז כל פעם שאני עוברת בבן גוריון שם אני רואה את הבניין של תפוז אני נזכרת באירוחים שהיו חחחח ... אה דרך אגב כל המפורסמים כבר עברו אצלי בחנות ועשו הזמנת לידההה הכי חשוב מירי בוהדנה שליי ואביב גפןן אה וגנגנה ממשחק החיים ומהאלופה 1 בא לקנות כסא לאוטו לבן שלו והוא כזה מכוערררררררררררררררר

איפה את עובדת../images/Emo35.gif../images/Emo134.gif

. והמון המון מזל טוב ד"א
זה בא לי בהפתעה כזה כי שנים לא שמענו ממך ופתאום את באה ביציאה שאת מתחתנת

RaZiK4

New member
אביב../images/Emo2.gif

שיהיה המון המון מזל טוב חמודה
:]

תודה תודהה

יו עכשיו ראיתי את האירוח של חני נחמיאס וניר לוי ויניב לוי איזה נוסטלגיה [עם בר הילה נופר אביטל

אביב../images/Emo2.gif

אני לא יודעת איך כולם פה זורקים מזל טוב בכלילות כאילו זה מובן מאליו ורק לי זה כזה מוזר..
בכל מקרה- המון מזל טוב

יו תודהה מאמייי

גם אני עדיין לא קולטתת אני זו שרק לפני שלוש שנים בערך הייתי משתגעת בבלוגים של ניר לוי הנמלה ושרון אלכסנדר יונתן יניב ואהובתי דורית

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo2.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב כפרה עלייך../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif

שלחי לנו הזמנה
וואי, איזה ישן זה אירוחים... עשית לי דודה לראות חחוחוחו

למעלה