מה קורה חבר'ה?

FashiBoy

New member
מה קורה חבר'ה?

אהלן! באמת אני רואה מה הולך פה בפורום ולא מבין..הרי מועצת תלמידים הארצית לא שומעים אותה ולא רואים אותה! איפה הייתם ש250 נערים חתמו על סרבנות? איפה הייתם שנערים רצחו נערים? איפה הייתם שהבתי ספר הפכו לבתי חרושת לציונים? תפסיקו להיות הילדים הטובים של רונית תירוש! ככה בחיים זה יילך,צריכים לתפוס אחריות ולהוביל מהלך כלשהו.. מבלי להזכיר שמות,היה אחד כזה לא מזמן שניסה לעשות משהו באחת ממועצות התלמידים הגדולות בארץ-אבל בגלל גורמים מ"למעלה" הוא לא הצליח. אנחנו על סף קריסה,חייבים להציל את המצב.. תחשבו על זה, שבת שלום.

Reution

New member
היי ברוכים הבאים לפורום...

באמת צריך לחשוב על מה שכתבת.. זאת אחת הסיבות להקמת הארגון התלמידים, מהרצון לשפר, לעשות אחרת... שבת שלום :)

wizibusy

New member
סליחה...אבל אני קצת מבולבל.

אתה פנית אלינו בתור מועצת התלמידים? או שפנית אליי בברכה על היוזמה? כי אפשר להבין את ההודעה בשני אופנים.

babykeren

New member
שמות...

אוקיי, אז המועצה עליה מדובר היא ת"א ואם אני לא טועה זה היה עמוס שניסה לעשות... מה שאתם לא יודעים הוא שהוא נבחר בדרך לא חוקית לארצית... נחמד לא? שדווקא מי שמנסה לעשות שינוי עובר על החוקים, נותן דוגמה טובה!!! המשיכו בדרכו ואולי תסיימו כמוהו...

wizibusy

New member
אנחנו עושים משהו לא חוקי?

כי אם כן, אנא הראי לי. אני אישית אדם שומר חוק. אני מכיר אישית את עמוס, אני לא יודע במה מדובר, אני לא יודע מתיי או איך הוא נבחר, והאמתי שזה לא קשור בכלל לארגון.

babykeren

New member
כנס...

עמוס... כן אני אסביר לך איך שמעתי שהוא נבחר: הוא ניסה דרך שתי מחוזות במקביל להיבחר לארצית והיה רשום בו זמנית בשני מחוזות, זה חוקי?

wizibusy

New member
אהמ אהמ, אנחנו לא קשורים לעמוס.

לא יודע בדבר החוקיות של הבחירות של עמוס. אני יודע שזה לא קשור לארגון התלמידים, וזה לא קשור לחוקיות הפעילות שלנו. לא כך?

babykeren

New member
כנס...

אני יודעת שעליו דיברתם שניסה לעשות הפיכה, אז השתמשת במישהו שנבחר בדרך לא חוקית- פששש דוגמה טובה!

o0Invisible0o

New member
|לאקשורה|

די להגיד "כנס"
אם יש עיגול כחול מלא בצד..הוא יכנס.

יוראי להב הרצנו,

יו"ר המועצה. אישרנו את התמיכה בארגון התלמידים ובמאבקו. כמי שהיה בעבר נציג בארצית וכיו"ר המועצה שיש לה 3 מקומות משוריינים בארצית, אני חושב שמועצת התלמידים והנוער הארצית היא חותמת גומי של משרד החינוך. לאורך כל השנים ולאחר בחינת תהליך קבלת ההחלטות ניתן להבחין בדפוס של צנזורה, פסילת מועמדים והפיכת המועצה לבובה ע"י משרד החינוך. כמו כן, לאורך כל השנים קמו מחאות בנדון אך הלכה למעשה לא היה ניתן לשנות את אופי המועצה כיוון שהדבר קיים לאורך עשור. אני תומך בארגון כיוון שאני חושב שהוא מציג עקרונות נכונים ומנסה להאבק נגד מועצת הבובות שמתיימרת לייצג אותי. הרשי לי לומר לך, ואני לא אפרט מפאת אורך הרשימה, שיש רשימה כה ארוכה של נושאים שהמועצה נמנעה מלהתערב כיוון שמשרד החינוך התנגד. נושאים בעלי השפעה רבת חשיבות בחיי בני הנוער בארץ. מצ"ב לינק למאבק נגד מועצת התלמידים והנוער הארצית. בברכה, יוראי להב הרצנו

wizibusy

New member
אני רוצה להבהיר שיוראי

הוא יו"ר מועצת תלמידים עירונית תל אביב-יפו.

FashiBoy

New member
תצאו קצת מתל אביב....

אני מדבר על כל הארץ,שבאמת אם כבר אז זה רעיון טוב לצאת קצת מהבועה התל אביבית ולראות שמצב הנוער בארץ הוא קשה,אפילו קשה מאוד. ולא דיברתי על "עמוס" אלא דיברתי על אישיות שהייתה יו"ר מועצת תלמידים(מפורסמת יש לומר) שניסתה לעשות הרבה מאוד דברים והפילו "אותו" בפח בגלל שהוא התנגד למהלך של המועצה הארצית. מה שאני אומר זה שבעצם האירגון צריך לתפוס תאוצה,ולמחוק כל זכר למשרד החינוך,כי במצב של היום לפתח תלות במשרד החינוך זה לא יעיל ומזיק עוד יותר. ולסיכום,בהמשך ישיר לפתיחה- תצאו מתל אביב,תדברו לנוער-הוא בחר אותכם ואתם צריכים לפעול בשבילו,לא לעסוק בבירוקרטיות שונות אלא הדבר עצמו! אני נרתם למען מהלך זה...כדי לנסות להוביל משהו חדש. יום טוב!:)

הנוער לא בחר אותנו...

אנחנו לא מועצת התלמידים הארצית ואין לנו שום קשר אליה או אל משרד החינוך, אתה מוזמן לאתר של הארגון בשביל לקרוא עלינו עוד, אנחנו רוצים לשמש אלטרנטיבה למועצת התלמידים הארצית.

wizibusy

New member
לנוער בקרוב תהיה דילמה.

כול מועצת תלמידים תוכל להצטרף לשורות ארגון התלמידים, זה המנדט שלנו, מועצת תלמידים שתרצה להצטרף תצטרך לעמוד בתנאים מסויימים ולהתחיל בפעילות. אנחנו נצא מת"א, אנחנו כבר פועלים במקומות שונים, בהתחלה אנחנו מתמקדים בת"א, לאט לאט נצא יותר ויותר. בקרוב מאוד גם יושגו הסכמים עם מועצות תלמידים ברחבי הארץ. נדבר בהמשך. אתה מוזמן להירתם למאבק למען החינוך בישראל, אתה מוזמן להצטרף אלינו.

Rc300

New member
למשרד החינוך יש אפשרות להדיח

מישהו משורות מועצת התלמידים?

wizibusy

New member
למשרד החינוך

יש את הכוח לעשות מה שבא לו. וכן היא יכולה להעירף אנשים ממעוצת התלמידים. במקרה והיא תעשה זאת אני מבטיח שארגון התלמידים ילחם למען התלמיד, וינזוף במשרד החינוך ובמועצת התלמידים הארצית.

למעלה