מה קורה חברה?

מה קורה חברה?

אני חדש בפורם הזה אגב... נראה אחלה של פורם! ועכשיו לבקשתי, אתם יכולים להמליץ לי על שמות של אינסטרומנטלים יפים? משהו על רמה כזה...

RunNGun

New member
תלוי למה (lema)

זתומרת לפריסטייל או לריקודים? ניתן לך לשניהם: Eminem - Role Model (Instrumental) Xzibit - Paparazzi (Instrumental) Nas - Made You Look (Instrumental) Eminem feat. Dre, Snoop & Xzibit - Bitch Please (Instrumental) Dr. Dre Feat. Snoop - Still D.R.E (Instrumental( Mobb Deep - Shook Ones Part II (Instrumental) Method Man & Redman - Da Rockwilder (Instrumental( מקווה שעזרתי אבישי

Psycho BuZZ

New member
ברוכים הבאים ו...

הנה כמה אינסטרומנטלים נחמדים מאוד: The Notorious B.I.G - Juicy Cam'ron - Hey Ma Mobb Deep - Shook Ones Pt. 2 Jay-Z - Blueprint The Roots - You Got Me Xzibit - Paparazzi Cypress Hill - Insane In The Brain

Psycho BuZZ

New member
ברוכים הבאים ו...

הנה כמה אינסטרומנטלים נחמדים מאוד: The Notorious B.I.G - Juicy Cam'ron - Hey Ma Mobb Deep - Shook Ones Pt. 2 Jay-Z - Blueprint The Roots - You Got Me Xzibit - Paparazzi Cypress Hill - Insane In The Brain

Mc Bang

New member
אם את מושפעת מ8 מייל

תורידי ת'אינסטרומנטל הבא: Mobb Deep - Halfway Crooks ולמה לבקש אינסטרומנטלים יפים? את מכירה שירים לא? אז תכתבי בחיפוש את שם השיר ואז: Instrumental וזה ימצא לך.. אם את לא מכירה שירים ואת סתם רוצה אינסטרומנטלים אז הנה כמה: Luniz - I Got Five On It P Diddy - Bad Boy For Life Cypress Hill - Rap Superstar תזכרי להוסיף Instrumental לקבלת האינסטרומנטל כמובן ולא השיר הרגיל...

Mc Bang

New member
אם אתה מושפע מ8 מייל

תורידי ת'אינסטרומנטל הבא: Mobb Deep - Halfway Crooks ולמה לבקש אינסטרומנטלים יפים? את מכירה שירים לא? אז תכתבי בחיפוש את שם השיר ואז: Instrumental וזה ימצא לך.. אם את לא מכירה שירים ואת סתם רוצה אינסטרומנטלים אז הנה כמה: Luniz - I Got Five On It P Diddy - Bad Boy For Life Cypress Hill - Rap Superstar תזכרי להוסיף Instrumental לקבלת האינסטרומנטל כמובן ולא השיר הרגיל...

Mc Bang

New member
שיהיה...

אני כותב hip hop או rap בחיפוש ומוריד את כל מה שאין לי... אז קאזא טעה... לא נורא, תודה על התיקון

וואי תודה חבריס שיחקתם אותה!!!|פצצה

הבאתם אחלה אינסטרומנטלים... אגב מי ששאל למה?, אני צריך את זה כי אני כותב שירים ואני צריך זמנית כמה אינסטרומנטלים שיהיה קצב טוב להלביש עליו את השיר... זמנית אני אומר כי אני מחפש תוכנה טובה שאני יוכל ליצור איתה משהו טוב... אם כבר אמרתי משהו על תוכנה אז מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טוב לסגנון שאני צריך??? ולא יזיק עוד כמה אינסטרומנטלים טובים כאלו... ותודה שוב!

למעלה