מה קורה חברהלך..

מה קורה חברהלך..

סתם רציתי לומר לכם שיום שישי ראיתי את התוכנית עם ארז טל וגברי לוי היה שם התארח והם דיברו על בחורות או משהו כזה והוא אמר שזה מזכיר לו את מייק ברנט שכל פעם הוא היה שואל אותו איך הבחורה לטעמו אז מייק היה עושה עם הראש כאילו סבבה ואומר שהיא מכוערת או משהו כזה חח מצחיק...=)

qui saura

New member
ראיתי בשבת אתמול שסגרתי בבסיס תכני.

תכנית בערוץ 7 על ישראלים שעשו את זה והזכירו את מייק ברנט ואמרו שהוא היה חתיך שכל הבנות נמרחו עליו והוא היה הישראלי היחיד שהצילח באמת בגדול:)

laveeg

New member
היי סיגל ...

יורם עסוק מאוד בעבודה. כמו כן היתה לו במשך זמן רב תקלה במחשב. הוא עוד ישוב... יום נעים. גולן

yoram415

New member
../images/Emo36.gifסיגל חזרתי!!!!../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif

היי סיגל וכולם... שמתם לב שגברי לוי מזכיר את מייק ברנט הרבה!!!בכל מקום... לפני כשבועיים רשמתי פה בפורום שהוא התארח ב100 אף אם אצל יקיר אביב והוא סיפר הרבנה על מייק...הנשים בחייו.....שהוא היה זמר הכי ענק שהוא הכיר.... ושמייק חיפש אמרגן טוב. סיגל נעדרתי מהפורום...כי הבוס יושב לי על הראש בעבודה....המחשב שלי פורמט... אני שמח להיות פה!!! אני אבקש מירון אשבל שירים של מייק ברנט!!!! הוא משמיע!

M i k e s F a n

New member
וולקם באק יורם, מה שלומך../images/Emo35.gif../images/Emo172.gif

עם כל הדיברוים אודות גברי לוי, זה אפשרי להזמין אותו לפורום, לא
את האמת
, לי כבר נמאס מירון אשבל...פלצן לא נורמלי עם בדיחות קרש שמתייחס בזילזול לבקשות פקסים של אנשים שטורחים סתם לשלוח..
בכל מקרה, שמחה שחזרת ותודה על המיילים

yoram415

New member
הייסיגל המתוקה../images/Emo36.gif../images/Emo140.gif

מה שלומך?? אני כרגע מאזין למייק ברנט בשיר "דונה דונה" לגבי גברי לוי בואי נזמין אותו לפורום בטוח יש לו מה לספר על מייק... בכל תכנית הוא מזכיר את מייק ברנט....הוא ממש ראה וחי את מייק!!! הוא סיפר שהם הופיעו בדרום אפריקה... מייק היה שר בערב... אחרי ההופעה היו באות אליו נשים יפהיפיות ולא היו מרפות ממנו......... גברי סיפר שהיה מצב שמייק היה ממש מתחבא .....הן היו משגעות אותו...כולן רצו אותו.....אפשר להבין למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סיגל אני תמיד פה... אבל הייתה לי בעיה המחשב... הבוס לא נוח...לא קל לי בעבודה.... אולי יהיו פה שינויים... לגבי המאילים... לבריאות.... בואי נזמין את גברי לוי... הוא יוסיף הרבה לפזל של מייק ברנט שלנו...

למעלה