מה קורה היום

מה קורה היום

רק עכשיו נכנסתי, ואני מסתכלת אחורה על ההודעות של היום - וזה נראה כאילו על כולן עובר יום מעצבן - אם זה הבוס או הקפה או כל דבר אחר. ואני חשבתי שזה רק אני, שהבוס שלי היום מחליט להשפיל אותי באופן מיוחד (כגון :בוס:למה אף אחד לא עונה לטלפונים ? אני כבר שעה מצלצל ואין תשובה, מזכירה : הלכתי להכין קפה לאורחים והדס מחליפה אותי במרכזיה, כנראה היה עומס של שיחות, בוס : מעניין את הסבתא שלי הדס, שמעת אותי ? את הסבתא שלי !!! ) היום קיבלתי הרבה איזכורים כאלה על הסבתא שלו, כנראה אישה כשרונית שיודעת המון דברים. להעלב ? לצחוק ? לא יודעת ....

yoyo10

New member
בהחלט מוכר אני בא לצאת לאכול

הבוס רואה אותי עם האנק ביד בדרך החוצה והוא רוצה שאני יכין לו חומר לישיבה עכשיו ברגע זה אוףףףףףףףףף איזה עצבים

limor1975

New member
מסכנה סבתא שלו.... ../images/Emo6.gif

כמה פעמים ביום מזכירים אותה.....
אני כבר לא דופקת חשבון לבוס שלי... כמו שכתבתי כאן אני כרגע כאן לבד.... ואני מרשה לעצמי לפתוח את הפה.... בעלי אומר לי שאם הוא היה הבוס שלי והייתי מדברת אליו ככה הוא היה מזמן מעיף אותי....
לדוגמא: הבוס שלי בא אלי ושאל אותי: "מה קורה עם החומר של...? לא עשית את זה עוד?" הסתכלתי עליו ואמרתי לו בתוקפנות של רוטוויילר: "לא, עד עכשיו הייתי במספרה עשו לי פן... ועוד מעט המסאג'יסט מגיע... אז אין לי זמן לזה...." הוא הסתכל וחייך.... אז אמרתי לו : "לא באמת... כשהתקבלתי לעבודה לא אמרו לי שאני צריכה ללבוש תחתון אדום על המכנסיים... אני ל-א סופרמן....
"

yoyo10

New member
לימור את גדולה ../images/Emo45.gif

האבתי במיוחד את המשפט "שהתקבלתי לעבודה לא אמרו לי שאני צריכה ללבוש תחתון אדום על המיכנסיים אני לא סופרמן" אימצתי מהרגע את המשפט

../images/Emo6.gifחחחח אתן מצחיקות../images/Emo45.gif

העלתן חיוך על שפתיי...חחחחחח - סבתא כשרונית, סופרמן...חחחח לי דווקא אין בעיה עם הבוס אלא עם הדפוקות שעובדות במשרד...

limor1975

New member
גדול אהה../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

ותאמיני לי זה עובד.... זה מייבש אותם כ"כ טוב שמה יש להם לענות אחרי זה??? הם מחייכים במבוכה.... וזאת המטרה!

אוי ואבוי

אוי ואבוי אם אני אומרת לו דבר כזה. מצחיק אותי לחשוב על הפרצוף שלו אם אני אומרת לו דבר כזה. הבעיה היא מה קורה אחר כך - כי עבודה לא תהיה לי יותר. אבל אז הוא יוכל להביא את סבתא שלו - היא הרי יודעת הכל בכל מקרה אז גם לא תצטרך חפיפה ...

yoyo10

New member
באמת תשאלי אותו אז למה הוא מעסיק

את סבתא שלו אם היא יודעת הכל

נראה לי שהוא חושש שהסבתא תדרוש

כבוד ממנו וזה משהו שהוא לא רגיל לתת..אח"כ היא תערב את אימא וכו' - בלאגנים...

למעלה