מה קורה בסוף עם.... ההופעה של יובל ברדיו קול רגע?? בינתיים חמי רודנר הופיע שם.... אז.. מתי זה?
S sherennn New member 26/7/02 #1 מה קורה בסוף עם.... ההופעה של יובל ברדיו קול רגע?? בינתיים חמי רודנר הופיע שם.... אז.. מתי זה?
S sherennn New member 26/7/02 #2 ../images/Emo41.gif הקפצה../images/Emo41.gif תיכנסו!!!! מישהו יודע???? מי היה אמור להיכנס לשם בחינם?
צ צריך משינה לוריד New member 26/7/02 #3 אני ....תשמעי נראה לי שזה היה שבוע שעבר...את יודעת מי היה שבוע שעבר ? היו לי צרות אחרות אז לא הלכתי ולא בדקתי....
אני ....תשמעי נראה לי שזה היה שבוע שעבר...את יודעת מי היה שבוע שעבר ? היו לי צרות אחרות אז לא הלכתי ולא בדקתי....
S sherennn New member 26/7/02 #4 איזה בעסה (לך) ו...ליובל../images/Emo13.gif בכלל לא היה כתוב על זה בשום מקום.... אני אשאל בווי נט אולי שם ידעו.... אם זה עדיין לא היה, אתה תלך? בעסה/באסה זה עם א´ או ע´ ?
איזה בעסה (לך) ו...ליובל../images/Emo13.gif בכלל לא היה כתוב על זה בשום מקום.... אני אשאל בווי נט אולי שם ידעו.... אם זה עדיין לא היה, אתה תלך? בעסה/באסה זה עם א´ או ע´ ?
צ צריך משינה לוריד New member 26/7/02 #6 ok אז ככה... ההופעה עוד לא הייתה...זה אמור להיות עוד איזה שבועיים אני צריך לדבר עם בן דוד שלי עוד פעם..ד"א אם אתם לא יודעים-זה הופעה רק של יובל עם הגיטרה...
ok אז ככה... ההופעה עוד לא הייתה...זה אמור להיות עוד איזה שבועיים אני צריך לדבר עם בן דוד שלי עוד פעם..ד"א אם אתם לא יודעים-זה הופעה רק של יובל עם הגיטרה...