מה קורה בננות!?

רונושהה

New member
מה קורה בננות!?

סליחה שאני פותחת ככה הודעה אבל אני מזה בלחץ.. אחותי במועצה כזאת של הקריות והיא וחברים שלה כל אחד מזמין לשישי שבת כמה ילדים מחו"ל קיצר אחותי מביאה אלחיינו שתי בנות בנות 15 ו16 מאנגלייה ולפי מה שקראתי עליהן הן מזה פריקיות כיאטילו הן שומעות רוק כבד וזה ואני הכי לא כזאת ואני לא יודעת מה לעשותתתתת
וואי ואני הכי לא יודעת לדבר באנגלית והן לא בעברית אמאא מה אני יעשה תעזרו ליייייייי

חחחחח רונה ../images/Emo13.gif .

* אל תדאגי יהיה בסדר , אני יבוא אלייך יום שישי . את יודעת שאני טובה באנגלית xD חוצמזה , כבר אמרתי לך איזה שירים צריך להוריד
! קניייייתי היום ת'דיסק של טוקיו הוטל - scream . דרך אגב יש כאלה שמעריצות פה את טוקיו הוטל ? אם כן אז יש מפגש מעריצות , ב-19 בגג של עזריאלי D= אני ורונה נראה אותכם :]

אל תילחצי רונה....=]

ואני ממש אוהבת את טוקיו הוטל אבל בדיוק ב-19 אני יוצאת למחנה קיץ
לא אבל תאמת אני מאושרת כי זה מחנה קיץ אז
והיום מפגש ישראבלוג!!!!!!!!!!

3has3

New member
סקרים הוא חרא

בעיקר השיר XDD SCHREI שולט
ואני באה D:
מוהאהאה D: את מביאה את התמונה וה-10 שקלים למתנה ?

3has3

New member
לא ../images/Emo2.gif ב-19!

את באה?
אני באה D: בטוח XDD כבר הכנתי מכתב , תמונה ועשרה שקלים אני אקח כבר ממישהו XDD והיה קשה להצטלם

shelly malka

New member
אני במקומך היתי..

בורחת מהבית עד שיילכו.. סתםםםםםםםםםםם בצחוקקקקקקקקקקקק.. תגידי שאת אילמת ואת לא מדברת..<---פאק איזה רעיון טוב... יואוו אני גאוןןןןןןןןןןן.. או שתיהיה ערה כל הלילה ותשני כל היום וכך לא תראי אותה...... יואוו אני באמת גאוןןןןןןןן.. עזבו זה השינה היא משפיעה עליי לרעהה... לילה טוב אישים ואישות...

shelly malka

New member
../images/Emo122.gif

אני יודעת שאני מטומטמת אין צורך להזכיר לי... סתם.. אני לא באמת מטומטמת.. לפעמים אני כן.. בעיקר בלילה.. בוקר טובב...

טל 182

New member
חחחחחחחחח לא אמרתי שאת מטומטמת!!

רק אמרתי שזה החוסר שינה שמשפיע עלייך לא השינה :)

animal bar

New member
../images/Emo122.gifיש משהו מוזר פה. :\../images/Emo211.gif

איך היא יכולה להגיד שהיא אילמת? ><

טל 182

New member
זאת דעתי ../images/Emo3.gif

קודם כל - לנשום! זה רק לשישי שבת וגם את עושה מזה יותר ממה שזה. את לא מכירה אותן...את לא יכולה לשפוט אותן לפני שאת מכירה אותן. זה לא דבר נחמד וגם לא היית רוצה שיעשו לך את זה אז...תחכי ותראי. אני מכירה מלא אנשים שאוהבים רוק כבד והם לא פריקים [כולל אני ואנשים שראו אותי מפה יעידו על כך שאני לא פריקית]. גם פריקים זה לא דבר רע. יש לי מלא חברים פריקים והם חלק מהאנשים שהכי כיף לי להיות איתם. באמת. אין לך מה לדאוג! בקשר לאנגלית...תנסי! מה יכול לקרות?...את יכולה להגיד להם לפני שהאנגלית שלך לא כל כך טובה ואם הן שמות לב לטעויות שאת עושה אז שיתקנו אותך..זאת לא בושה. תזכרי שכל בנאדם טועה! ואני בטוחה שגם הבנות האלה עושות טעויות וזה מובן. וגם אם יהיו לך טעויות הן יבינו. חוץ מזה, לא אמרת שאחותך הזמינה אותן? אז זה אומר שאחותך צריכה לשעשע אותן, לא את. את לא מחוייבת להיות איתן כל הזמן. המינימום ההכרחי שמצופה ממך זה להיות נחמדה אליהן ולארח אותן בכיף בארצנו הקטנטונת
. אל תיהי בלחץ ותנסי להנות מזה כמה שאפשר...ומי יודע אולי את באמת תקשרי קשר עם הבנות האלה בכל זאת ואז תוכלי לבוא אליהן לאנגלייה לכמה ימים! תחשבי על זה...

J o K i T

New member
גם לי קרה משו דומה ../images/Emo205.gif

לפני כמה שנים [כשהייתי בכיתה ג] אז לא יודעת אנגלית כ"כ... באו אילינו 2 בנות בערך בנות16-17.. פשוט לא דיברתי איתן..רק אחותי וההורים שלי... אבל בכל זאת הן היו נורא נחמדות אלי.. פשוט תהיה יפה בשקט:) -מה שאני עשיתיP: וחוצמזה זה רק לשישי-שבת..אצלי הן היו שבועיים.... 3333>

nofarad

New member
בלי לחץ:)

זה לא כל כך נורא והן גם קרובות לגיל שלך יש לכן נושאים משותפים לדבר תנסי לדבר איתן אני בטוחה שהאנגלית שלך בסדר גמור את גם לא אמורה לנהל איתן שיחות נפש.. וזה באמת גם רק ליומיים..

למעלה