מה קורה בירושלים?

מצב
הנושא נעול.

שרה42

New member
מה קורה בירושלים?

מה קורה בירושלים?
האם יש לכן מידע על האפשרויות בירושלים? אני כרגע מטופלת בהדסה בIVF אבל אני שוקלת אופציות אחרות ולפני שהרופאים יגידו לי הייתי רוצה ללמוד את הנושא קצת בעצמי. תודה מראש על העזרה בהצלחה לכולן

סביון1

New member
שלום שרה וברוכה הבאה לפורום

מה קורה בירושלים?
האם יש לכן מידע על האפשרויות בירושלים? אני כרגע מטופלת בהדסה בIVF אבל אני שוקלת אופציות אחרות ולפני שהרופאים יגידו לי הייתי רוצה ללמוד את הנושא קצת בעצמי. תודה מראש על העזרה בהצלחה לכולן
תפסת אותנו ברגע נסער מאד, בו אחת הגולשות הקבועות בפורום, אור, מודיעה על בטא חיובית! אני מאמינה שזה סימן טוב שנכנסת לפורום בדיוק עכשיו. בקשר לשאלתך, יש שמועות על כך שבהדסה מתרקם מסלול תרומת ביציות מצ'כיה. אבל עוד אין לנו פרטים. למיטב ידיעתי נקבל פרטים בזמן הקרוב. לאיוש יש מידע על כך ואני בטוחה שהיא תשמח לספר לך. מצד שני אני ממליצה לך לבדוק גם אפשרויות מחוץ לעיר הקודש, כיון שיש עוד שיקולים מעבר למיקום המרפאה המטפלת. ולצורך כך אני מצרפת לך קישור ל"שאלות הנפוצות" עם כל המידע שריכזנו בנושא. אם יהיו לך שאלות ספיציפיות נשמח לענות. סביון

שרה ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifינו החם

תפסת אותנו ברגע נסער מאד, בו אחת הגולשות הקבועות בפורום, אור, מודיעה על בטא חיובית! אני מאמינה שזה סימן טוב שנכנסת לפורום בדיוק עכשיו. בקשר לשאלתך, יש שמועות על כך שבהדסה מתרקם מסלול תרומת ביציות מצ'כיה. אבל עוד אין לנו פרטים. למיטב ידיעתי נקבל פרטים בזמן הקרוב. לאיוש יש מידע על כך ואני בטוחה שהיא תשמח לספר לך. מצד שני אני ממליצה לך לבדוק גם אפשרויות מחוץ לעיר הקודש, כיון שיש עוד שיקולים מעבר למיקום המרפאה המטפלת. ולצורך כך אני מצרפת לך קישור ל"שאלות הנפוצות" עם כל המידע שריכזנו בנושא. אם יהיו לך שאלות ספיציפיות נשמח לענות. סביון
שרה ברוכה הבאה ל
ינו החם
יש כאן המון מידע. המון אהבה
המון פירגון
ואפילו יש הצלחות... כן כן אני היא זו שגורמת כאן לסערות ולהתרגשויות... אז
לך בכל דרך שתבחרי

ayoosh

New member
בירושלים בסדר, ב"ה ../images/Emo8.gif

מה קורה בירושלים?
בירושלים בסדר, ב"ה

ברוכה הבאה
ומקווה שלא תזדקקי לכל המידע שיש כאן, אבל אם כן- יש כאן כל מה שתרצי, ובנות עם ידע מ ד ה י ם !!! לגבי ירושלים- אני מהאזור, וגם אני תהיתי בתחילה אם יש משהו כאן, בסופו של דבר בחרנו בפדיוס- קפריסין, ונסענו לפגישה עם ד"ר בן נון ברעננה (עוד לא החלטנו אצל איזה רופא נעשה את ההכנה בפעם הבאה). בזמנו בררנו עם פדיוס אם הם עובדים עם רופא כלשהו מאזור ירושלים- והם אמרו שלא. בכל מקרה- בעצם- אם ממונעים זה ממש לא נורא... לגבי הדסה- אני אכן יודעת שעובדים שם על מסלול עם צ'כיה, אבל עוד לא ממש סגורים על הפרטים. כמו שכבר הבטחתי כאן בעבר- כשיהיה לי את המידע- אפרסם כאן לטובת כולם (למרות שאני נשארת כנראה עם פדיוס, המסלול של הדסה יקר יותר...). מה שכן- הרופא שמלווה ויוזם את המסלול של הדסה הוא ד"ר אריאל רבל- אני הגעתי אליו במקרה לקופת חולים (מקבל אחר צהריים אחד בשבוע גם שם)- התרשמתי ממנו מאוד מאוד מאוד לטובה- הוא סבלני, מקצועי אדיב...בקיצור-מומלץ
ושוב הכי חשוב-

נטאשה

New member
שרה ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

מה קורה בירושלים?
שרה ברוכה הבאה

לא יודעת על ירושלים בנושא הזה אבל מנצלת את ההזדמנות לאחל לך המון בהצלחה.

נטאשה

New member
סניף של המדיקל סנטר בירושלים

שרה ברוכה הבאה

לא יודעת על ירושלים בנושא הזה אבל מנצלת את ההזדמנות לאחל לך המון בהצלחה.
סניף של המדיקל סנטר בירושלים
שרה נודע לי שיש סניף של המדיקל בירושלים לא יודעת איפה הוא ממוקם אבל תוכלי לברר הכל בטלפון: 02-5376353 הסניף קשור למדיקל ראשון לציון וגם הוא מנוהל ע"י ד"ר בר. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה