שלום שרה וברוכה הבאה לפורוםמה קורה בירושלים?
האם יש לכן מידע על האפשרויות בירושלים? אני כרגע מטופלת בהדסה בIVF אבל אני שוקלת אופציות אחרות ולפני שהרופאים יגידו לי הייתי רוצה ללמוד את הנושא קצת בעצמי. תודה מראש על העזרה בהצלחה לכולן
שרה ברוכה הבאה לשלום שרה וברוכה הבאה לפורום
תפסת אותנו ברגע נסער מאד, בו אחת הגולשות הקבועות בפורום, אור, מודיעה על בטא חיובית! אני מאמינה שזה סימן טוב שנכנסת לפורום בדיוק עכשיו. בקשר לשאלתך, יש שמועות על כך שבהדסה מתרקם מסלול תרומת ביציות מצ'כיה. אבל עוד אין לנו פרטים. למיטב ידיעתי נקבל פרטים בזמן הקרוב. לאיוש יש מידע על כך ואני בטוחה שהיא תשמח לספר לך. מצד שני אני ממליצה לך לבדוק גם אפשרויות מחוץ לעיר הקודש, כיון שיש עוד שיקולים מעבר למיקום המרפאה המטפלת. ולצורך כך אני מצרפת לך קישור ל"שאלות הנפוצות" עם כל המידע שריכזנו בנושא. אם יהיו לך שאלות ספיציפיות נשמח לענות. סביון
בירושלים בסדר, ב"המה קורה בירושלים?
האם יש לכן מידע על האפשרויות בירושלים? אני כרגע מטופלת בהדסה בIVF אבל אני שוקלת אופציות אחרות ולפני שהרופאים יגידו לי הייתי רוצה ללמוד את הנושא קצת בעצמי. תודה מראש על העזרה בהצלחה לכולן
שרה ברוכה הבאהמה קורה בירושלים?
סניף של המדיקל סנטר בירושליםשרה ברוכה הבאה![]()
לא יודעת על ירושלים בנושא הזה אבל מנצלת את ההזדמנות לאחל לך המון בהצלחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.