מה קורה בחצי שעה האחרונה?

החיליק

New member
מה קורה בחצי שעה האחרונה?

בדר"כ אין שינויים בכזו שעה במיוח שלא היה הודעות למשהוא יש הסבר

bogii

New member
תנועות להפגת שיעמום

זה בדרך כלל אופייני לפני הוצאתנתונים או אירוע חשוב הרי לנייד את הגרף צריך בשביל שיהיה מסחר, השובב שנתן טרייד כנראה מודע לזמני הנתונים אז תנצלו את הטריידים שלו בכללי אני לונג דולר יין

bogii

New member
חצי מנה לעו"ש

גם 12 פיפס זה כסף יעלה? יש עוד ירד? נבדוק תמיכה

bogii

New member
מי זה מר ריצמונד?

כבודו יכול להסביר? שושן אנחנו מהפקולטה השרמוטולגית לא מהאוניברסיטה

מדד ריצ'מונד

בבקשה... "קיימים מספר סקרים איזוריים בארה"ב. הסקרים מתפרסמים ע"י הבנק המרכזי באזור או ע"י מכון מנהלי הרכש המקומי והם מתמקדים בעיקר בפעילות המגזר היצרני. חשיבותם של סקרים אלו נגזרת מראשוניותם (מועד הפרסום) ומחשיבות האזור הנסקר. סקר הבנק של פילדלפיה (The Philadelphia Fed's survey) הוא הראשון להתפרסם, כבר בשבוע השלישי של החודש הנסקר ומכאן חשיבותו. סקרים אחרים, קטנים יותר, מתפרסמים עד יום המסחר האחרון של החודש, אז מתפרסם מדד מנהלי הרכש של שיקגו. סקרי הבנקים של אטלנטה וריצ'מונד מתפרסמים לאחר סקר מדד מנהלי הרכש ומכאן חשיבותם הפחותה. באמצעות הסקרים האזוריים (בעיקר באמצעות סקר פילדלפיה וסקר שיקגו) ניתן לחזות את מדד מנהלי הרכש הארצי".

bogii

New member
ליבינגסטון תודה שאני יבין

שואלים כמה סטודנטים באוניברסיטה ועל פי זה אמור לזוז? נו טופ אנחנו יכולים לעשות גם משאל אצלנו בכל מקרה אני מצמצם פוזיציות לקראת הודעת הפד כי אני לא יהיה בכללי אפשר להכנס בזמנים נוחים למרות שיכולה להיות תנועה גדולה היום, שיהיה בהצלחה

לדעתי מי שנמצא בפוזיציה

רצוי שיזהר ואפילו מאוד, מי שלא נמצא שיחכה למחר. השוק לא היה סגור על עצמו במהלך היום.. בהצלחה

bogii

New member
תן הערכה לפני שאני

הולך לעשות מצוות ביקור חולים הדולר יתחזק או יחלש?

הערכה גסה

תסתכל על הגרפים אם אתה רואה כיוון של עליה אז בחדשות הם יתהפכו. אבל זאת רק הערכה גסה ואני רק מתצפת(לא נמצא בפוזיציה)

בפאלו

New member
ורק החרב לעולם נשארת

זו שהקטנים משתפדים עלייה, קפץ 40 פיפס למעלה והופ הופ יורד חזרה.

bogii

New member
זה כל הסיפור?

חזרתי ואני רואה שנתן הזדמנות לממש זופ למעלה ולאסוף שוב פען נו טוב זה ההתנהלות רק חשבתי שיהיה יותר חזק היום

bogii

New member
וואלק יש תאום עמדות עם פישר ../images/Emo13.gif

תותחים יביאו בסוף את הדאו ל-13 גיל בר מצווה

החיליק

New member
מוכנים לתת קצת הסבר לטירונים כמונו

מה קורה הלאה נשאר כל הזמן באותם 40 פיפס או פורץ בשעות הקרובות ולאיזה כוון?

YOS208

New member
החיליק

את דעתי אמרתי, אני פרו דולרי לחלוטין והמשיך להיות, בנקודת הזמן הזו אי אפשר לדעת עם השוק יתן עוד הרבה פיפסים וזאת מכיוון שאנו נכנסים לשעות פעילות דלות .

בפאלו

New member
סיכוי פריצה קלוש

אם כי גם במשך הלילה יכולה להיות זליגה לאחד הכיוונים. אם יש לך כיוון שים פוזיציה עם יציאה למטה ולמעלה תתפלל טוב טוב ולך לישון.

למעלה