מה קורה בחגים??

philips

New member
מה קורה בחגים??

הודעה/תהייה/אלה קטנמה בשמי ובשם כל מי שלא הספיק להתארגן עדיין על איזה שהן צלילות מעניינות בים התיכון ... האם מתארגן משהו??? קבוצות? הפנינג? משהו בחסות מישהו/משהו? צלילה עם כרישים אולי..? (אני אענה על זה לבד...) וכו´ וכו´ אני לפחות אשמח אם זה לא יעורר את התנגדות הנקאים , לראות כאן הצעות של אנשים שמחפשים עוד אנשים לצלילות בחג... שנה טובה... נ.ב. לדייגים שמבינינו (ואני לא) מצורפים מספר אתרים עם מתכוני דגים לשנה החדשה. http://www.gortons.com/cookbook http://www.in-fisherman.com/asp/i_recipes.asp?tItem=1

קותי

New member
במקום להיות פסיבי נראה אותך מארגן

צלצל למועדונים בים תיכון, ברר אם יש להם צלילות, והצע פה לחברים להצטרף. בהחלט יכול להיות שיהיו כאלה שישמחו על היוזמה שלך ויצטרפו אליך. אין בפורום מישהו שתפקידו לארגן צלילות. הרי הנקאים עסוקים בלהתנגד להצעות של ...
נ.ב. המתכונים הם לא רק לדייגים (אתה מנסה להרגיז מישהו
?). כידוע לך אפשר לקנות דגים בכל חנות.

הנקאי

New member
../images/Emo10.gif ממש כך... ../images/Emo19.gif

לגבי צלילות: עצתנו היא שתערוך בירורים בלי לסגור מחיר (רק תברר המחיר הרגיל), ואז תפנה לנקאים או ספציפית לאבי ע לשם תיאום צלילת פורום עם המחירים המיוחדים שהפורום מקבל. אבי יפנה לאותו מועדון ויתאם את הצלילה, ואחר כך תטפלו ביחד בהרשמת חברי הפורום. אשר למתכונים ודייגים: רבים מחברי הפורום מרגישים פגיעה אישית מצלילות הדייג, גם משיקולי שימור הסובב הימי. אם אין הכוונה להתגרות בהם במיוחד, מיותר לשרבב את הנושא למקום שלא צריך.

philips

New member
הבהרה והתנצלות...

1. לגבי הסובב הימי והדגים: גם אני איני אוהב את צלילות הדייג ואת הרעיון כולו ולכן איני עושה זאת אך אני מכבד את רצונם של האחרים לעשות כן. כוונת הרעיון של המתכונים הייתה לאוהבי הדגים ותוך יציאה מתוך נקודת הנחה שישנם כאן בפורום דייגים (מעל ומתחת למים) שמן הסתם עפ"י המשפט הידוע אוהבים דגים..... לא הייתה כוונתי להתגרות ואיני חושב שמתכוני דגים הנם בעייה מיוחדת בפורום זה מכיון שסביר להניח שגם רב מתנגדי הדיג התת מימי אוכלים דגים שלא הם דגו בעצמם... (אלא הסופרמקרט דג בשבילם..) בכל מקרה....אני מגיש את התנצלותי באם פגעתי במישהו. לגבי הצלילות.... פנייתי באה מכיון שאני במשך זמן די רב מתקשר למועדונים ומברר מחירים שהם לרוב גבוהים - מינימום 180 ש"ח לצלילה ללא השכרת ציוד. עשיתי זאת בשבוע שעבר ובזה שלפניו וכו´ לא התכוונתי שמישהו כאן יארגן ויסדר צלילות בשבילי ולא לרכוב על "הנחות הפורום" ... פשוט תהיתי אם מתארגן משהו שאפשר להצטרף אליו ואם לא אז אשמח לעזור לארגן.

הנקאי

New member
מצויין... ../images/Emo13.gif ../images/Emo19.gif

בהחלט לגיטימי לרכב על הנחות הפורום... תברר אפשרויות, ואנו ננסה להשיג את המחירים שקיבלנו בעבר ושהינם בערך 25% פחות (180 ש"ח זה לרוב, אגב, מחיר הבסיס לשתי צלילות סירה ברצף, לא לצלילה יחידה, אבל גם זה הרבה). ממתינים לשמוע ממך.

denna

New member
diving up north ../images/Emo19.gif

I can offer you 2 dive up in the north : 1 - to the "SATIL": a deep dive to about 25m. It is a very interesting dive. 2 - to the "ONIYA HATURKIT" a ship the lays at 9-11m. It dosen´t look like a ship any more but it was one - and it is full with fish. There are pictures of bothe in "the pic. gallary of the forum This plan is for 2 dives from a boat You can get a boat and tanks from "PUTSKER" in Nahariya 9511503 - 04 If you orgonize 8 divers, he will reserve the boat only for the "forum members" and then you can go whenever you want. PUTZKER knows about the forum and gives discounts too. theses are very nice dives and you don´t need a perfect sea for them. enjoy Denna

הי דנה

מה נשמע. מקווה שאצלך הכל בסדר ולא נפגעת מהתאומים. היום צללתי בסטיל ראות מדהימה עם הרבה להקות דגים גדולות. איפוא הסקוצ והשוקולית
בי בי יגאל

philips

New member
תודה רבה על הטיפ..

אתקשר מחר בבוקר מהעבודה לכמה מועדונים ואשלח עדכון מיידי לפורום.. אם מישהו מכיר בעלי מועדונים בצפון ויכול למשוך בחוטים מוזמן להודיע בשרשור זה..

פליפר.

New member
פוצקר, טורקית ומיכאל ../images/Emo6.gif

שלום לכולם גם לי היה את העונג לצלול אתמול דרך פוצקר - אבל לתורכית (מיכאל - מתי היית שם?!) מצטער על האיחור בדיווח - היה ים לא משהו אבל גם לא נורא, ראות בינונית מינוס, כמה קבוצות דגים מבוהלות (נו - לא כל יום הם רואות לויתן בים תיכון...) וקצת זרמים סה"כ היה די נחמד. לגבי קשרים - אנחנו מקבלים יחס טוב מפוצקר ואם נגיע בקבוצה - הוא נותן הנחה. ולך דנתי - אמנם באיחור רב - אבל שלומות - מקווה שאת נהנית שנ"ט וחג"ש נבו

philips

New member
דו"מ מצב..

ובכן....עבדכם הנאמן כיתת את רגליו..ואת מכשיר הטלפון (בעבודה כמובן) ובירר מספר פרטים והרי הם: 1. בלו-ק.חיים: שלישי- צלילת בוקר לשירה , 180 ש"ח כולל מיכל ונראה לי שגם משקולות רביעי - בוקר לשירה , צהריים לאוניה הטורקית והאיטלקית - 2 צלילות ב 210 2. פוצקר: שני,רביעי בוקר: סטיל , 90 ש"ח.... מיכל + משקולות יעלו עוד 50 ש"ח בשלישי הצלילה היא גם סטיל בבוקר וגם תורכית לאחר מכן ועולה 140 ש"ח לשניהם , למרבה הצער: השכרת 2 מיכלים ומשקולות תעלה עוד 65 ש"ח.. 3. ול-טל: לא הצלחתי לתפוס במשך כל היום. מסקנות.....יקר..... פוצקר נראה הוגן יותר , אך למרבה הצער אין ברשותי מיכל ומשקולות....

gilad_no

New member
זה כולל גם ציוד ?

לצערי אין לי עדיין ציוד (אני מקווה לקנות עם הזמן) חוץ ממסכה אני צריך להשכיר הכל. יש לך גם מחירים להשכרת ציוד ?

אבי ע

New member
אז בואו נארגן הרשמה ../images/Emo39.gif

פיליפס, פתח בבקשה שירשור חדש עם המידע ותארגן הרשמה. נרשמים שיודעים שאינם ברשימת הקשר שלי שיואילו לשלוח דואל או ICQ אלי עם שם אמיתי וטלפון. אני עצמי לא אוכל כנראה לבוא אבל כשנראה את ההרשמה ארים להם טלפון לתאום (לא למחר בבוקר, זה כבר קצר). ואולי כן אצליח... המחירים הם ללא ציוד, כנראה. תוספת לציוד היא לרוב בערך 60 ש"ח. מחירי מיכל+משקולות נראים לי קצת מוזרים, 50 ש"ח זה לרוב לשתי צלילות (או שגם כאן?). פוצקר תמיד יותר זול, אם כי ההפלגה מבלו יותר ארוכה כך שיש סיבה. מבלו, מאידך, העליה לסירה הרבה הרבה יותר נוחה. מבלו בטוח נוכל להוציא הנחה משמעותית, מפוצקר אולי הנחה קטנה.

philips

New member
ציוד מלא:

130 ש"ח לשכירת ציוד בפוצקר.תוסיף למחיר הצלילה...

למעלה