מה קורה בובות?? היום אני נוסעת לחגוג לכנפי ולי מומולדת הזמנו את כל הביה"ס!!
ה הליאוריות New member 10/11/03 #1 מה קורה בובות?? היום אני נוסעת לחגוג לכנפי ולי מומולדת הזמנו את כל הביה"ס!!
ה הליאוריות New member 10/11/03 #2 ספרו ספרו..מה חדש?? יואווווו חולה עליכן...היום המורה שלי לערבו'ש ויתרה לי.. היא היתה אמורה לקחת לי תפלא' כי הוא צילצל..(קרן )..והיא מזה כעסה.. היא רצתה להחרים לי אותו..אבל ויתרה בסוף...שמעו ראיתי שיש פה סמיילים חדשים אז אני יזכיר שמאודדד פההה...ושהיום חזרתי הביתה ברגל עם ...חחחחח...מה איתכן??
ספרו ספרו..מה חדש?? יואווווו חולה עליכן...היום המורה שלי לערבו'ש ויתרה לי.. היא היתה אמורה לקחת לי תפלא' כי הוא צילצל..(קרן )..והיא מזה כעסה.. היא רצתה להחרים לי אותו..אבל ויתרה בסוף...שמעו ראיתי שיש פה סמיילים חדשים אז אני יזכיר שמאודדד פההה...ושהיום חזרתי הביתה ברגל עם ...חחחחח...מה איתכן??
ה הליאוריות New member 10/11/03 #3 תענו ליי... חוספניםם..חחח...אני שואלת שאלה ואתן עוברות שירשור..חחחח
ה הליאוריות New member 10/11/03 #4 טוב לא משנה.. אתן יודעות...מספרה,חברות,חיים מישלייי(סתם מתוקות חולה חולה עליכןן).. אז זזתי...אוהבת אתכןןןןן ביייייייייייי
טוב לא משנה.. אתן יודעות...מספרה,חברות,חיים מישלייי(סתם מתוקות חולה חולה עליכןן).. אז זזתי...אוהבת אתכןןןןן ביייייייייייי
D dinora12 New member 10/11/03 #7 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo95.gif כרגע אין לי זמן להשקיע בברכה,אבל לא מש'נה
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo95.gif כרגע אין לי זמן להשקיע בברכה,אבל לא מש'נה
D dinora12 New member 10/11/03 #8 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo95.gif כרגע אין לי זמן להשקיע בברכה,אבל לא מש'נה
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo95.gif כרגע אין לי זמן להשקיע בברכה,אבל לא מש'נה