מה קורה אתה ???

מתוח

New member
מה קורה אתה ???

הלכנו הרבה חברים לים ופגשתי שם ידיה שאני רואה אותה מדי פעם במסיבות וטיולים היא ספרה לי שהיא נפרדה מהחבר שלה (עצובה קורה) שאלתי אותה אם היא מרגישה בסדר היא אמרה שערך ולא ראיתי אותה עד עשר (בלילה ) ישבנו כמה חברים במסעדה על החוף והיא עוד פעם באה ומתחילה ולהמרח עליי ולהגיד לי שהיא מחפשת סטוץ (בקולי קולות) ואז שאחר כך אני אדבר אתה (לקחתי זאת כבדיחה ) בשתיים היא עוד פעם פוגשת אותי ואומרת לי שהיא מרגישה לבד (אני מטייל אתה על החוף). ואז , היא מספרת לי שהיא כבר לוקחת גלולות במשך הרבה זמן , שהיא הייתה עם 9 בנים בסך הכל , ירדה רק לשלוש מהם , לא שכבה עם אף אחד אבל עשתה דברים אחרים (הפקפוק שלי נחלש אני מקבל את הרמיזות )והיא מסבירה לי שרק אם הייתי קצת יותר גדול (אני בן 16 היא 17 ) פתאום היא עולה עליי אנחנו מתחילים להתמזמז אחרי שתי דקות היא מפסיקה מחייכת ומדליקה סיגרייה (רק התחלנו והיא כבר אם סיגרייה ) אני לא מעשן אבל חולה על הריח היא צחקה מהסבר הזה וככה כל הלילה עד שש היא כל פעם הייתה מתגרה בי קצת עם שיפשופים ומזמוזים מפסיקה וחוזרת להסתובב לחפש חברים . בכוונה שיחקתי אותה תמים כי לא רציתי להרוס קשר אם ילדה נחמדה כמוהה אבל מה היא רצת ממני למה נועדו המחשקםי המטומטמים האלה אולי אני פשוט עיוור אולי פספסתי משהו יש למישהו מושג מה ?

למעלה