מה קורה אפרתוש!

אשלונית

New member
מה קורה אפרתוש!

זוכרת אותי!? אני מקווה!, כי אני לא שכחתי אותך, ונכנסתי לפה כדי להגיד לך גמר חתימה טובה, ושנה טובה, וצום קל אם את צמה!. (אז כבר ראש ולא זנב אז את זה אין מה לאחל לך :) ) ממני אשלונית.

היי אשלונית מתוקה!

חתימה טובה גם לך! למה את לא משתתפת פה יותר? אני יודעת שיש לך מה להגיד ומה לשפוך ואת יכולה לתת פה הרבה. אני אשמח לראות אותך לעיתים קרובות יותר! שנה טובה וחתימה טובה אפרת

אשלונית

New member
מבטיחה

מבטיחה לנסות לבוא יותר, הבעיה היא שאין לי כמעט זמן! המורים שלי מנצלים את החופש הארוך הזה שיש לנו, ובעיר הרי עושים גשר כל התיכונים אז לא לומדים שישי וראשון, בטח קראת. הכל מקרה, בגלל שיש חופש ארוך הם חושבים שבגלל שלהם אין חיים אז גם לנו אין, וזה למה הם נותנים לנו המון המון המון עבודות, ויש לי גם שני בחנים על היום הראשון שאני חוזרת מהחופש!!!. השנה הזאת ממש מתישה, אבל אני מתנחמת בכך שהיא האחרונה, נכון?!?!. אגב, מגניב לי, בקרוב אני אתחיל ללמוד נהיגה, אני יכולה כבר אבל... אין זמן!. :( לחצי מהחברים שלי יש רשיון, הרוב כבר באמצע ללמוד ואני... לא התחילתי :( לא משנה, גם זמני יגיע. גמר חתימה טובה, וצום קל שיהייה לך, ונתראה, הרי יש לך את האי סי קיו שלי! נכון?!. אשלי.

אשלונת מתוקונת

אני רוצה להגיד לך שאת אחד מה-ADD הכי חמודים שיש! חתימה טובה גם לך מתוקה.

למעלה