מה קורה אנשים

ass monkey

New member
מה קורה אנשים

אני אפשר להגיד חדש פה..ניגנתי לפני הצבא ג'אז בעיקר לטיני (גיטרה) בצבא הייתי לוחם כך שבקושי ניגנתי(בקושי הייתי בבית) ובאמצע השירות הצבאי משום מה נכנסתי למוזיקה אלקטרונית שזה עולם אחר לגמרי..אני כבר חודשיים אחרי צבא ועכשיו שאני בבית אני מרים תגיטרה ומנגן יותר, רציתי לדעת אם יש לכם המלצות על ג'אז-אלקטרוני? יש משהו כזה?(בשילוב כלים כמובן) הרקע שלי בג'אז-אל דימיולה(האליל שלי-יש לו אלבום חדש), ג'ון מקלפלין, צ'יק קוראה, ג'ובים, אגברטו ג'יסמונטי, מיילס דיויס, מישל קמילו, הרבי הנקוק, סטנלי קלארק, פט מטיני, לארי קורייל, סקוט הנדרסון ועוד הרבה..פלאמנקו-ויסנטה אמיגו, פאקו דה לוסיה(מלך!), טומטיטו..ויש אחד מהטנגו-אסטור פיאצולה(ענק) שכחתי הרבה אני ישמח להמלצות של המוזיקה הזאת אולי דברים חדשים שאני בטח לא מכיר..יאללה ביי אני הפוך לגמרי

jazzistco

New member
יש לך טעם בג'אז כמעט כמו שלי...

חוץ מהטראנסים...

Insidious

New member
Robert Miles & Trilok Gurtu

השניים חברו יחד והוציאו אלבום בשם Miles_Gurtu. שווה לנסות

Acoustic83

New member
יש את Martin Solveig

שעושה אסיד ג'אז מאוד אפריקאי. אני גם אוהב את Giles Peterson. אם אתה אוהב טנגו וגם אלקטרוני אז יש את GOTAN PROJECT . בכלל, אם אתה אוהב טנגו אז יש המון מבצעים טובים של פיאצולה, באלבום החדש של קאמילו וטומאטיטו יש מחווה של שלושה קטעים של פיאצולה. ליויו מה יש אלבום פיאצולה מצוין.

Schweppesdude

New member
היה פה מישהו לפני הרבה זמן שביקש

אני חושב שכל מה שקשור לאלקטרוני הכי טוב זה IDM ... אני מכיר מעט להקות אבל תראה אם זה הסגנון bola - fyuti ו Fourtet - Rounds אם זה קולע שלח לי מסר אני אתן לך עוד הרכבים.

למעלה