מה קורה אנשים אני חדשה פה, חולה על סיסטם אוף א דאון!!!! הלהקה הכי שווה...
D dkhayri New member 1/9/06 #1 מה קורה אנשים אני חדשה פה, חולה על סיסטם אוף א דאון!!!! הלהקה הכי שווה...
E Evil Pig New member 1/9/06 #3 אהלן, ברוכים הבאים! ושמך בישראל הוא? ספרי קצת על עצמך! מאיפה בת כמה אני דורון בן 17 < עוד מעט!! > מטבעון השתלבות נעימה!
אהלן, ברוכים הבאים! ושמך בישראל הוא? ספרי קצת על עצמך! מאיפה בת כמה אני דורון בן 17 < עוד מעט!! > מטבעון השתלבות נעימה!
P pluplup New member 1/9/06 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני דור,בן 14 וכמו שדורון אמר,ספרי קצת על עצמך :] השתלבות נעימה!
A ashkeloni New member 1/9/06 #6 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני נתן (ואני אף פעם לא פה כי אני רכוש צה"ל )
E Evil Pig New member 1/9/06 #8 חזרת?!?!?! איך אתה מרגיש מתוק שלי????? מזה דאגתי לך, כמו אמא פולניה! דבר איתי אני מתגעגע!!
A ashkeloni New member 1/9/06 #9 מרגיש בסדר ככה... הפסקתי להקיא, אחרי שבוע O_O דיברנו קצת P: עכשיו עובד ^^ נדבר
A Aline In Chains New member 1/9/06 #7 ../images/Emo55.gifברוכה הבאה מותק:] אני אלין,בת 15 וחצי.. תספרי קצת על עצמך =).
K Kneeling Roses New member 1/9/06 #11 ../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif השתלבות מהירה
I Ipecac0 New member 1/9/06 #12 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif יהיה נחמד לדעת את שמך! אני מעיין השתלבות נעימה
B Buried alive by love New member 1/9/06 #13 שלום לך ../images/Emo24.gif וברוכה הבאה! אני ליטל בת 17 מת"א. השתלבות נעימה!