מה קורה אנשים

parnar

New member
מה קורה אנשים

אני פה בצבא עדיין אבל מתקמבן עם אינטרנט
מה חדש אנשים ?

טיפקסית

New member
דווקא יש חדש

שיר של שלומי אלון סולו עם קותי וסאבו. איתי הכל טוב הפז"מ שלי חוגג שנה ואני שואלת-עד מתי יולי 05? [רק עוד שנה] תשמור על עצמך שם ד"ש לחבר'ה של ממר"ם הא?

chen2408

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את גדולה! אין ספק שעשית לי את היום!

chen2408

New member
מה חדש?

אני כבר סמלת, לשאנן נולד ילד ושיר סולו לשלומי - שווה האזנה! איך הולך לך צעירוס?

טיפקסית

New member
היי קיבלת בסוף את הסמל? יא מזל"ט

אבל אמרת לי שהיית בגימלים לא? מה-חזרת מהגימלים? תתחדשי על הסמלת. תגידי-מתי רואים אותך אני באמת צריכה לקפוץ לאיזור שלך,כבר שנה לא הייתי שם. אינשאללה עוד תשעה ימים אני אהיה בת"א [10.7] את מוזמנת לקפוץ להגיד שלום אם בא לך.

chen2408

New member
נגמרו הגימלים ../images/Emo7.gif

מסתבר שכל דלקת ריאות נגמרת בסוף
קיבלתי את הסמל באיחור של חודש אבל חפיף וקיבלתי 98 במבחן שלב... עוד שבועיים אני עוברת לתפקיד שכולו גירבוצים על כיסא המלך שלי (אחרי שנה ושמנוה של טחינה מגיע לי קצת חפשנות...) האזור שלי נחמד, כולם מוזמנים :) ימי שני אני בד"כ בבסיס, שלישי אני כמעט תמיד בבית... יאללה עוד 4 וחצי חודשים למנאייק!! עד מתי נוב' 04???

טיפקסית

New member
סחתיין סחתיין

את אוטוטו משתחררת את צריכה להיות מאושרת יש לך כבר תוכניות לימים שאחרי השחרור. עבודה? קצת חופש? חו"ל? יש לי כרטיסים לבכורה של טיפקס בזאפה עוד תשעה ימים למנאייק עד הבכורה הגדולה, עד מתי עוד תשעה ימים?

chen2408

New member
איזה אוטוטו

הזמן לא זז לי! ארבעה חודשים זה המון :/ תוכניות לאזרחות? קצת חופש, חו"ל ועבודה :) התחלתי לחפש דירה בתל אביב יהיה בסדר... תהני בהופעה :)

היי היי../images/Emo194.gif

הכל טוב מאיתך? אנחנו מנסים לפתור של מי השפתיים בעטיפת הסינגל של איזה כיף הרבה אומרים זה גיא אבל WHO THE FUCK IS GAY MAR?!

למעלה