מה קורה אנשים!!

מה קורה אנשים!!

אני חדשה כאן!! קוראים לי ליז ואני בת 16 וחצי כיתה יא תראאו...אני בחופש הגדול עוברת לגור בלוס אנגלס.. ורציתי לדעת אם מישהו כאן מישם..ואולי לקבל עיצות איך שם? ואיך בתי הספר ומשהו.... אוו איפה מבלים שם בני גילי!? אני ממש חוששת....פליז עזרההה!

AnnabeI Lee

New member
לאן בלוס אנג'לס?

כעיקרון, העיצה היחידה שמשתלמת היא אל תתנגדי לשינויים ואל תצפי שהכל יעבוד כמו שאת רוצה. אם לא תפתחי ציפיות ותשתדלי ללמוד ולספוג את מה שאת יכולה יהיה לך אחלה. לוס אנג'לס זה מקום חביב בסך הכל.

.....

ההורים שלי רוצים מקום בשם הוואלי אני לא ממש יודעת איזה איזור זה ואיך שם....ואני ממש חוששת! אולי אתם יודעים איך מקומות הבילוי שם? או מכירים את האיזור שאני עוברת לגור בו!?

AnnabeI Lee

New member
הוואלי זה פשוט עמק ויש בו די הרבה

ישראלים. אני אישית גרה בסיטי (מערב לוס אנג'לס), אז אני לא מכירה את הוואלי באותה מידה. האינטראקציה היחידה שיש לי עם הוואלי זו המחשבה "לא אסע לשם עכשיו, חם." מקומות בילוי בלוס אנג'לס לא חסרים. תלוי אם יש לך רישיון ומכונית ובאופן כללי במה את מתעניינת..

ברוכה הבאה.

שמעי,אני עוברת לגרמניה הקיץ,עד לא מזמן התלוננתי ורק התבכיינתי על זה,אבל עכשיו התחלתי לאמץ גישה חיובית ויהיה בסדר,אני מקווה. וחוץ מזה,את עוברת לארה"ב,הרבה יותר קל לך אני מניחה.

StasAshdod

New member
אני מת על לוס אנגלס

בפעם הראשונה שהייתי שם ראיתי 2 אנשים נעצרים!!! ועוד איזה 30 מצלמות עוקבות אחריהם ! זה היה אדיר

תראו...

וזה אזור טוב איפה שההורים שלי רוצים לגור!?!? ואיך הבתי ספר שם?! הרמה יותר קשה מישראל!?!? סורייי על השאלות הרבות פשוטט אני ממש מפחדת ....

AnnabeI Lee

New member
אני אישית לא יכולה לסבול אותו אבל

יש מצב שזה סתם תיסבוך אישי ושנאה עמוקה לטמפרטורות מעל 25 מעלות צלזיוס.

d a p h i

New member
מה עם התעודת בגרות שלך?

את מדברת אנגלית? קוראת? כותבת?

אמ....

כן אני מדברת אנגלית...וכמובן מבינה גם כותבת... רק שהקריאה קצת מלחיצה אותי... ואני מתמודדת עם זה! הקטע המפחיד שיהיה אולי שם שינאה ליהודים ולא יקבלו אותי ומשהו... בגלל זה אני שואלת איך האזור שאני עוברת לגור בו? הוואלי...יש בו יהודים ? או עם בבתי ספר יש יהודים בכלל... ותודה על תשובתכם!

eynav16

New member
אם את מדברת אנגלית זה כבר יתרון

אני פה כמעט 10 חודשים ועוד לא פותחת את הפה כי אני לא יודעת את השפה... אני לא מכירה את ארה"ב בכלל.. אני מברזיל... אז אני לא יודעת לענות לך

למעלה